Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

z tym ksero to nie rozumiem jak można "źle się czuć" jak studiowałam to ksero aż się grzało, wszyscy non stop od wszystkich coś kserowali :D i dopiero na studiach zrozumiałam dowcip: Idzie dwóch studentów ulicą i widzą kawałek kartki leżącej na chodniku. Jeden się pyta drugiego: - Co to jest? A drugi odpowiada: - Nie wiem, ale kserujemy! ......... a w temacie, chętnie pomagam ale tych których widzę... przez internet jestem nieufna, i bardzo podziwiam dziewczyny :D mam kilka znajomych rodzin, które mają wielodzietne rodziny i tylko do nich oddaję ciuchy pieniądze rzadko, bo sama za dużo nie mam

Gość wyludzacze
to zrozumiale mi czasem tez ciezko zaufac

Gość Sandra..blond..21
Nie rozumiem.Zima się zbliża, a ja nie mam kozaków dobrych.

Gość marcia77777
musiałam odejśc na chwile od was dziewczyny , Pani od kozaczków mówimy dowidzenia nie zrozumiała Pani przesłania wogóle.

Gość marcia77777
ma ktoś numer konta tej dziewczyny ja jej nie bede pytac o zdanie tylko odrazu wysle z 50 zl chociaz

Gość Sandra..blond..21
Ale macie pieniądze, prawda?Więc czemu nie możecie mi kupić butów?Skoro macie pieniądze i chcecie je komuś dać?

Gość wyludzacze
ona nie podawala numeru konta, chyb a ze komus w mailu. ja czekam na odpowiedz od potrzebujacej mamy

Gość wyludzacze
chcemy dac komus kto naprawde potrzebuje. zreszta kto mowi o pieniadzach? ja daje ciuchy leki zabawki. czasem pieniadze

Gość marcia77777
rozumiem. no nic bede zagladac moze cos sie ruszy jutro skoro ma byc .

Gość humajowa
Potrzebujaca mama ma synka tak? Ja mam duzo ubran po swoim 9 latku, moglabym komus podeslac tylko...chcialabym aby byla to osoba sprawdzona (w sensie naprawde potrzebujaca) Mieszkam za granica, przesylka troche kosztuje i nie boli mnie wydanie tych pieniedzy na pomoc ale nabijac kabzy nikomu nie chcialabym (np: aby te ubrania byly potem sprzedawane, sa to calkiem dobre, firmowe ciuchy)

Gość Sandra..blond..21
jak to dajesz leki?Ja też mam jakieś leki w apteczce, już nie pamiętam od czego,sprzed wielu lat, też mogę komuś wysłać?Jak widzisz, to głupia pomoc wysyłać komuś leki, lepiej kupić mi buty?

Gość wyludzacze
potrzebujaca ma dwie corki. pani ktora ma synka to martac1@op.pl . ale mlodszy niz 9 lat. ale nie wydaje mi sie by pogardzila, za pare lat jej syn to zalozy. napisz do niej, jest sprawdzona osoba z forum byla u niej w domu osobiscie

Gość wyludzacze
nie nie lepiej. nie bede juz reagowac i wdawac sie w dyskusje z toba.

Gość ta od ksiązkii iiiii
a ten e book bezpłatny jest?? i nie ściągnie mi wirusa na komputer?? dziekuje 🌼 skorzystam

Gość wyludzacze
nie sciagnie.

Gość humajowa
wyludzacze jak mlodszy niz 9 lat to dobrze bo 9 latek wyrosl z tych ciuchow, musza byc na mlodszego ;-) Nie wiesz ile lat ma jej maly?

Gość wyludzacze
wiem ze rozmiar buta ma 26. to jaki to mniej wiecej wiek?

Gość wyludzacze
3 latka ma.. to za malutki. ale zagladaj tu moze ktos sie znajdzie

Gość Mama Kasiuni1989LBN
witam wszystkie kobietki serdecznie:)Troche mi glupio, ale podpytam, moze sie nie obrazicie. Moze ktoras z Was ma w domu niepotrzebna, nieuzywana frytkownice?Nieuzywana, bo to np.nietrafiony prezent byl a lbo po prostu dbacie o linie i nieuzywacie>? Pytam, bo moja ktora dostalam w prezencie spalila sie:(i nie mam teraz jak przygotowywac ulubionych frytek dla corci. Ostatnio probowalam w duzym garze, ale jestem jakas nieudana i poparzylam sobie brzuch bo mi tluszcz wykipial, dzieki bogu wylalo sie na mnie a nie na dziecko. Nie moge teraz kupic, zwyczajnie brakuje mi pieniazkow, bo sa inne wydatki no i trzeba zaoszczedzic na zime (opal, swieta, ubrania zimowe-te sprawy). Kasia uwielbia frytki, moglaby jesc je codziennie, to tanie i sycace, no i smaczne,.a teraz lipa nie mam jak:( Bardzo prosze jesli macie wyrzucic, ja z ogromna wdziecznoscia przyjme, i bede wychwalac wasza dobroc.Jesli ktoras dobra dusza jest z Lublina, to moge odwdzieczyc sie i np wysprzatac mieszkanie/ogrod, zrobic zakupy czy cos.Pozdrawiam serdecznie i pzrepraszam za smialosc.

Gość humajowa
Ups...nie jestem pewna ale to chyba maluch w wieku przedszkolnym jeszcze :-( Mnie interesowalaby mama z jakims 7 latkiem, ciuszki byly by na juz.

Gość humajowa
Dodalam temat do ulubionych :-) Bede zagladac tylko naprawde mialabym prosbe aby taka mama byla "pewna" - moglabym wtedy raz na jakis czas podeslac ciuchy po moim synu.

Gość wyludzacze
sprawdzimy razem ja, mam sposoby:) ani razu sie nie zwiodlam. mamo od frytkownicy. jesli ktos ma na zbyciu to mysle ze odda, ale zwiazku z tym ze nie jest to potrzeba pierwszego rzedu, nowej kupowac nie bedziemy:D

Gość Mama Kasiuni1989LBN
oczywiscie nawet mi na mysli nie postalo o nowej to juz bylaby bezczeslnosc i przesada, ludzie maja naparwde strasznie wazne potrzeby, i tak dziekuje ze nikt mnie nie nakrzyczal za to, ze prosze:)

Gość mama maksyma
ojej dziewczynki, a nie macie na zbyciu nieużywanej audi Q7 ? taka jestem nieudana że swoją rozwaliłam, dobrze że jechałam bez maksymka. on bardzo lubi jeździć audi Q7 , teraz płacze bez przerwy co mnie porwornie zasmuca. także jakby któraś miała nieużywaną Q7 to chętnie przyjmę i będziemy z maksymkiem niwymownie wdzięczni

Gość wyludzacze
jestem zdania ze pomoc potrzebujacym to co innego. bo twoja cora bez frytek przezyje, ale jesli u kogos stoi nieuzywana to dlaczego by o tym tu nie napisac? jak ktos cie skrytykuje to nie odpisuj i nie zwracaj uwagi. tu sie nie klocimy

Gość nie silcie sie na ironie
jesteście puste szmaty

Gość Mama Kasiuni1989LBN
i czemu jestes taka zlosliwa?

Gość wyludzacze
mama maksyma - jak ktos bedzie mial to damy znac.

Gość wyludzacze
nie wdawaj sie w dyskusje prosze cie :D

Gość Mama Kasiuni1989LBN
przepraszam, nie bede.I dziekuje serdecsznie, strasznie mi glupio, ale wiem, ze n iektorzy wyrzucaja calkiem dobre rzeczy, bo np.zmieniaja calkowicie sposob zycia, odzywiania itp.ja ze swojej strony moge potrzebujacym wyslac ubranka niemowlece dziewczece i trzewiczki rozowe niezniszzczone rozmiar 22.