Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość adriana 8990909
najlepiej strzelic focha...sory że nie dlaismy ci trzech stów i że ci się książki rozsypuja

Gość wyludzacze
czemusie obrazasz? bo jedna osoba cos tam powiedziala? przestan.. jesli ktos bedzie mial ta ksiazke na pewno ci odda. ja tez popytam. na takie dziewczynki to ja ciuszkow raczej nie mam , chociaz moze mam cieple skarpetki pare par. musze poszukac. a pani jaki ma rozmiar ciuchow? pytam powaznie. i butow. bo szafa przepelniona.

Gość wyludzacze
adriana prosze cie jak masz ludzi denerwowac to prosze nie pisz tutaj.

Gość nie mam siły z tym życiemm
aa jakby co to mogę sama też pomóc mogę oddać ciuszki po młodszej siostrze rozmiar XXS na dziewczynkę wzrost od 155 do 163 cm raczej szczupłej :( nie chodzilo mi o 3 stówy widać adriana pałasz agresją a nie umiesz czytać, sama też pomgam jak moge, klikam codziennie w pajacyk. okruszek.org , polskieserce... sama nie lubie jak mi pomagają czuje sie wtedy niegodnie

Gość wyludzacze
to tak , zebysmy sie nie pogubily 1. ksiazka Strelau i Doliński , psychologia . podrecznik akademicki tom 1 .wyd GWP rok 2008. 2. pomoc dla mamy z chlopczykiem , mail martac1@op.pl - chlopczyk szczuply, okolo 110 tak? wzrostu. mama rozmiar okolo 36/38 . zabawki, witaminiki, syropy, ubranka. 3. potrzebujacamama - mama + 2 dziewczynki 3 i 5 latek, szczuple.

Gość wyludzacze
potrzebujaca mama i dziewczyna od ksiazki podajcie maila kontaktowego

Gość mgadaleska
moze załozmy osobny temat z danymi tych osób?

Gość brawo dla ciebiee
olej adriane i nie fochuj sie. Obiecuje popytac o te ksiazke i mysle ze cos sie znajdzie. PODAJ MAILA.

Fajnie, że pojawił się taki temat. Zapiszę go sobie, może będę mogła jakoś pomóc :)

Gość tylko że
"dzis komentarz od pani, ktora wlasnorecznie dala kobiecie ciuchy, zapewnia ze jest ona uczciwa. i co? " to nie jest żadne dowód w necie. Każdy może sobie pisać co chce. Wiarygodnie są tylko osoby ze stałymi pseudonimami i tysiącami wiadomości oraz siecią znajomych.

Gość wyludzacze
a dla mnie to dowod iten kto chce zaufa - naiwny czy nie. wolalabym tutaj pisac z tymi danymi bo na forum duzo osob detektowow ktorzy potem moga te dane wwykorzystywac. frelaki i te sprawy :D ( Frela nic do ciebie i ekipianek nie mam :P) piszmy tu wszystko, tak mysle

Gość mgadaleska
no okej ja ogólnie pierwszy raz sie wypowiadam wiec nie wiem jakie zasady tu panują . Moge przysiąc na Boga przed Toba ze u niej bylam i widzialam jak jest!!

Gość zzzzzzzzzzzz
dziewczyny, ! po pierwsze zaczernijcie niki zeby niebyło nieporozumien

Gość anngelika98997
nie chce sie poprostu tłumaczyc, nie moge przesłac i tyle, a chciałabym bardzo pomóc

Gość znajdzcie tge ksiazke na alleg
ja sie dorzuce i pomoge w kupnie!!! chyle czola przed osobami z cudownie wielkim serduchem:-)

Gość fajne laski jestescie
SWIETNY TEMAT! SWIETNA AUTORKA! SWIETNA MAGDALESKA! :) :* ja wyslalam biednej mamie (czyli marcie) 100 zl zrobilam to od razu po jej 2 postach jakos momentalnie wyczulam ze jest dobry czlowiek i jak widze nie mylilam sie!!!!:):) ..yyy aliksandria i inne - zeby was h&&j strzelil ;)

fajne laski jesteście : z elbląga jeteś ? bo mówiła mi o tym i chciała wysłać zdjęcia synka a nie wie do którego meila pasuje podarunek .

budujące, że są jeszcze ludzie którzy potrafią bezinteresownie pomagać. ;) sama kiedyś komuś z kafe pomogłam i ktoś pomógł mi. można tutaj trafić fajnych i wartościowych ludzi. nie zakładajcie z góry, że wszyscy w necie to naciągacze. 🖐️

Gość potrzebującamama
Mój e-mail fibi63@wp.pl Jestem ze Śląska Nie kupuje i nie handluje na allegro, nawet nie mam tam konta :)

Gość potrzebującamama
I co takiego ci się pokazało?

Gość fajne laski jestescie
MAGDALESKO tak ;) kurcze super byloby jej syncia zobaczyc!:) a ty skad znasz MAGDE?

Gość treeteye
Wiecie co? Z całym szacunkiem, ale nie rozumiem dlaczego biedni ludzie chcą ubrań. W tej chwili w każdym mieście są lumpexy, w każdym lumpexie są wyprzedaże, bardzo często ciuchy po 1 zł i to nie jakieś odpady, ale śliczne ciuchy z całego tygodnia. Mając nawet 10-20 zł można ubrać siebie i dziecko super. Jakieś leki, pomoc finansowa, jedzenie - rozumiem. Ale ciuchów - nie. Tym bardziej że ciuchów nie trzeba kupować codziennie, tylko raz na parę mscy.

treeteye wejdz na tamten topik i zobacz co aliksandra wypisuje o pomocy finansowej tej Marcie katastrofa a ona niechciała fury ubrań tylko jedną jedyną pare butków:(

Gość qwert0099
Słuchajcie, ja masowo wyrzucam ciuchy do kontenerów PCK, czasami prosto na śmieci. Prowadzę second hand no i wiadomo że część, a czasami i połowa jest nie do sprzedaży w sklepie (ciuchy typu babcinowate, bez guzików, z zabrudzeniami, itd). Tygodniowo wyrzucam jakieś 4 wielkie wory, czyli pewnie ok. 60 kg. Jeśli ktoś chciałby zabierać te rzeczy to mieszkam w Toruniu.

Gość treeteye
na któy topik? nie czytałam całego tego tematu, podaj link, prosze