Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość mgadaleska
ta dziewcyzna ma meila martac1@op.pl ale jest dostapna co drugi dzien bo wtedy korzysta z biblioteki a nie zawsze ma z kim zostawic małego .

Gość wyludzacze
tak naprawde. ja ci teraz niestety nie pomoge, bo dalam to 200 zl, i sama musze sie troche ograniczyc . pani wyzej - moze pomozesz dziewczynie z ta ksiazka? tylko szukajcie w antykwariacie bo bez sensu 300 zl za ksiazke.

Gość nie mam siły z tym życiemm
jeśli chodzi o mnie i o książkę , to nawet nowa nie kosztuje więcej niż 150 (tak słyszałam) więc 300 to mam nadzieje nie, poszukałabym pracy żeby zarobić, ale boję sie że pracodawca mnie wykiwa, albo praca fizyczna a ja mam chory kręgosłup :( chyba że ktoś z Warrszawy uczciwy chciałby dać mi pracę np. wyprowadzanie psa, odbior dziecka z przedszkola to chętnie zarobie na ksiązki

Gość brawo dla ciebiee
Ja popytam, zapisalam sobie tytul. Mam znajomych po pedagogice i psychologii, moze ktos bedzie ja mial. Tylko zostaw maila.

Gość anngelika98997
jestescie niesamowite dziewczyny! :) ciesze sie ze tacy ludzie jeszcze istnieja, gdyby ktos cos potrzebował jakies zabawki, jakies ciuszki, to ja z wielka przyjemnoscia oddałabym

Gość brawo dla ciebiee
Dodajcie ten topik do ulubionych, mozemy tu zagladac od czasu do czasu i w ramach mozliwosci pomagac.

Gość potrzebującamama
Dobrze wiedzieć, że są ludzie, którzy pomagają. Ja sama mam dwoje dzieci, mam bardzo ciężką sytuację, ale boję się prosić o pomoc widząc jak tutaj niektórzy poniewierają takimi osobami.

Gość brawo dla ciebiee
potrzebującamama-> napisz cos wiecej.

nie wiem czy to ta bo nam kazali zaopatrzyc sie w wyd z roku 2008 :( ale wiecie ja nie chce tak za darmo...chce się jakoś móc odwdzięczyc:(

Gość wyludzacze
a mozesz mamo troche konkretniej opisac swoja sytuacje? ile dzieciaczki maja lat? co wam brakuje

Gość adriana 8990909
teraz wszytskie potrzebuja i stac je na internet a na ksiazki i dwójke dzieci juz nie rozumiem jedna i to sprawdzona a nie multum . dajcie spokoj...wstyd .

Gość wyludzacze
jak dostaniesz to siee odwdzieczysz. sluchajcie, jesli wiecej sie znajdzie osob takich jak dziewczyna od ksiazki, moze stworzymy liste osob, o co prosza i jakis kontakt i bedziemy to aktualizowac?:) jak ktos cos bedzie mial na zbyciu to odda

Gość brawo dla ciebiee
W jakich ty czasach zyjesz? Ja place za internet 12 zl miesiecznie. Koronny argument wszystkich podejrzliwych. "nie masz na to czy tamto, a stac cie na internet" jakby to byl jakis luksus w dzisiejszych czasach...

Gość potrzebującamama
Jest ciężko, ponieważ utrzymuję się tylko z zasiłku z MOPS-u. Trzeba opłacić rachunki i jeszcze wyżyć. Nie stać mnie żeby kupić dzieciom ubrania, buty, czy zabawki. Ostatnio nawet jedzenia brakuje, bo skończył mi się zasiłek i czekam na wydanie kolejnej decyzji.

Gość brawo dla ciebiee
Jestem za :) na dzien dzisiejszy mam mase ciuszkow po chlopczyku. rozmiary od 56 do 74.

Gość wyludzacze
adriana, kazdy czegos potrzebuje tylko ludzie boja sie mowic. nie twierdze ze pomoge wszystkim, ale jesli lezy okurzona ksiazka, ktora dziwczyna potrzebuje (KSIAZKA NIE KASA ) to dlaczego ktos ma jej nie oddac?

Gość adriana 8990909
to jaki masz ten interent ? ja wiem ze sa promocje gdzie za 3 miesiace sie placi po złotówce nawet ale tamta dziewcyzna jest sprawdzona a tu nagle wszytskie potrzebuja jedna co by mogla isc do pracy no po szkole sredniej to chyba nie trzeba isc na produkcje odrazu bez przesady a studia kto oplaca a reszte ksiazek kto kupuje ? nie zartujcie...

Gość brawo dla ciebiee
Mam internet radiowy. wyobraz sobie ze poza neostrada sa takze inne zrodla dostepu do sieci. zastanow sie zanim znowu wyskoczysz z takim argumentem. poza tym, nie chcesz, nie pomagaj i w ogole tu nie wchodz.

Gość wyludzacze
potrzebujaca mama, w jakim wieku sa twoje dzieci i jak wygladaja? mniej wiecej, wzrost itd.

Gość sigbaeuaw4y78
zgadzam się z tą książką. Ja też wszystkich nie mam, bo mnie nie stać, a w życiu nie poprosilabym o coś takiego. Ksero i blindowanie i wyjdzie Ci góra 30zł.

Gość anngelika98997
słuchajcie, ja z wielka przyjemnoscia oddam ciuszki , jakies zabawki pluszaki potrzebujacym, ale ja jestem z czestochowy mam 16 lat nie mam konta ani nic i nie wiem jak bym miała to przesłac :( Ciuszki to raczej dla mamy bo mam pełno w ktroch sie nie chodzi nawet jakies buty, dla dzieciaka raczej nie mam ubrane, tylko jakies zabawki albo pluszaki

Gość mgadaleska
jakby każdy coś wysłał chociaż jedną rzecz czy nawet po 5 zł przelał to by nie ucierpiał a komuś ratuje to często życie , złóżmy sie na tą książke 15 chętnych osób po 10 złotych.

Gość mariolaaaaaaa
sadze iz ta sa ksiazkami to juz naciagaczka :O dziewczyny rozumiem was ale nie badzcie tez naiwne i nie dawajcie kasy wszystkim kto popadnie

Gość wyludzacze
wlasnie , i ty mamo jaki masz rozmiar buta i ciuchow? dziewczyno od ksiazki - moze pokico wkladaj kartki do segregatora? dziewczynko 16 letnia-konto ci do niczego nie potrzebne. jesli ktos bd chcial te ciuszki dogadasz sie da ci adres i wyslesz. to kosztuje okolo 10 zl priorytetem

Gość kobietki czy Wy naprawdę
ale po co gadać że ktoś jest nieuczciwy i chce wykorzystać ,nawet jeśli tak jest to nic z tym nie zrobimy a zawsze możemy komuś pomóc,ja dojrzewam do decyzji;) moglibyśmy z mężem pomóc samotnej mamie ale muszę z nim pogadać;) jeśli jest jakaś samotna mama w trudnej sytuacji z dolnego śląska to niech zostawi namiary,z tym że uczciwie mówię bez poznania się taka pomoc będzie nie możliwa

Gość wyludzacze
mariola - my nie damy kasy, tylko ksiazke. to fakt ja boje sie dawa kase .moze ktos to przepije..

Gość potrzebującamama
Mam dwie dziewczynki w wieku 3 i 5 lat. Dokładnego wzrostu nie jestem w stanie podać, muszę je zmierzyć. Obie są szczupłe.

dobra nie bede tu pisać, bo od razu pomiatacie nie chce wyjsc na naciągaczkę, niewazne , chciałam nawet używaną mam dużo kserowanych ledwo sie kupy trzymają , cale liceum a ta książka na całe studia ma mi starczyć i na później , mam zasiłek , ale nie wiecie jak to jest, jestem na dziennych , dostałam sie UW sami bogacze...czuje sie jak śmieć, ale macie racje nie powinnam chcieć książki, pojde do pracy i rzuce studia bo to za drogie . nie piszcie jużdo mnie i nie martwcie sie tą książke .dziekuje bardzo