Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość treeteye
Nie wiem, no nie chcę nikogo urazić ale tym bardziej - jedna para butków? ja za marne grosze jestem ubrana naprawdę świetnie, a wydaję góra 5 zł tygodniowo na ciuchy. To juz nie te czasy, gdy trzeba było wydawać grube stówy by jako tako wyglądać. Nie rozumiem, ci ludzie nie mają nawet tych 5 czy 10 zł? Czy są tak leniwi że nie chce im się pochodzić po sklepach? Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam, ale na serio tak myślę

Gość asia______28
A wiecie co, zgodzę się z powyższą wypowiedzią. Faktycznie w dzisiejszych czasach akurat o ciuchy jest najłatwiej. W moim 20-tysięcznym czyli małym mieście jest ok. 20 ciucholandów a promocje takie że ho ho, w jednym wszystkie ciuchy są po 50 groszy raz w tygodniu. Faktycznie, na jedzenie czy leki promocji się nie dostanie ale kupić tanie ciuchy można na każdym rogu, nie trzeba w tym celu dawać ogłoszeń w necie, narażać kogoś na koszty wysyłek, czekać wiele dni zanim ktoś coś wyśle. To rzeczywiście zakrawa na lenistwo.

Gość wyludzacze
potrzebujaca mama, napisalam do pani wiadomosc.

Gość wyludzacze
wiecie, jesli ktos ma 1000 zl z czego 500 idzie na oplaty, ok 300 na jedzenie, reszte na ksiazki lekarze itd. to i ta 1 zl duzo znczy.. znam takie przypadki.

Gość ddfdgfdgdgdg
http://allegro.pl/psychologia-tom-1-j-strelau-i1240475025.html tę ksiazke mozna bylo kupic nawet za 25 zł na allegro, nie gadaj że tyle nie masz :O prosic o książkę, bo ksero jest niefajne i czujesz się wsród bogatych kolegów jak smieć to głupia wymówka :O jak najbardziej jestem za pomaganiem biednym, ale to wygląda na zwykłe naciągactwo studentka, wolna od zobowiązań w postaci dzieci czy rodziny ZAWSZE sobie może dorobic (i nie mam na mysli żadnych sponsorów czy czegos). Ja jakoś dorabialam w okresie studiów - a to zajmowalam sie dziecmi, a to korepetycje, a to robiłam własnoręcznie bizuterie, sprzedawalam jakies swoje rzeczy na allegro itd itd itd..... i dało się przeżyć. ty idziesz na łatwiznę i to wcale nie jesteś jakaś przymierająca głodem, tylko nie chcesz odstawać od bogatych znajomych :O

Gość wyludzacze
to ni ta ksiazka.. nim zwyzywasz, przeczytaj. to wydanie stare 2002 dawno nieuzyywane. ona potrzebuje 2008

Gość wyludzacze
wiem frelcia tak zazartowalam , jesli cie to urazilo to przepraszam najmocniej :D

Gość wyludzacze
dziekujemy;*

cudowne dziewczyny :D a tak do tej książki, a jakby kupić z innego rocznika i autorka dokserowałaby se to czym się rózni ta z 2008 np z tą z linku z 2002... dużej różnicy na pewno nie ma.... można pokombinować przecież

Gość wyludzacze
tylko ze ta ksiazka juz kupiona.

Gość asia______28
w sumie racja...........za 240 zl niejednego dzieciaka by się porządnie ubrało, czy tez kupiło mu leki lub jedzenie

Gość wyludzacze
oj,. ona chce tylko jeden tom ,czyli zalozmy 240:2 = 120 zl. gdyby bylo z anntykwariatu to za 50 np. nie przesadzajmy

Gość kliknelam
wiesz co ja robie jak nie pozwalaja kserowacksiazek? robie zdjecia. to jedyne wyjscie i tanie. moze niewygodne ale jest. rozumiem,ze na ciuchy czy na jedzenie prosic o kase, ale na ksiazke? :o bez przesady. mi to pachnie prowokacja. pomagajcie z glową, proszę was.

Gość wyludzacze
nie kupimy sandro , przykro mi.

Gość Sandra..blond..21
Bo?

Gość wyludzacze
dziewczyny. podjelysmy decyzje ze na ksiazke skladac sie komus nie bedziemy. albo ktos jej ta ksiazke kupi i wysle - bo chce. albo ma ja w domu i poprostu odda bo mu niepotrzebna. bedziemy staraly sie pomagac z glowa :)

Gość wyludzacze
bo nie jestesmy mikolajami i nie spelniamy kogos ''widzimisie '' :D

Gość ddfdgfdgdgdg
No ale jej nie chodzi o to że nie może robić ksero, tylko że ksero wygląda brzydko. A teraz najciekawsze!!!!!!! Książka jest bez problemu do zdobycia w internecie jako e-book!!! Totalnie za darmo!!! Słowem - laska jest leniwa. Nie dość że nie poszuka sobie jakiegoś sposobu na zarobek, to nie chce jej się nawet w necie poszukać. Ksero nie chce, bo co pomyślą bogaci znajomi? No proszę was..... :O

Gość ddfdgfdgdgdg
to dobrze

Gość wyludzacze
wklej jej tu linka do tego booka jesli mozesz

Gość wyludzacze
dziekujemy bardzo:)

Gość wyludzacze
tak, to tez pomoc:)