Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyludzacze

wyludzacze na kafe?

Polecane posty

Gość haG|SCJSDC
mama chłopczyka 1,5 roku -odkurzacz możesz wziąć na raty i spłacać, nawet po dyszce miesięcznie.

Gość mama chłopczyka 1,5 roku
niestety u mnie każda dyszka jest na wagę złota, też muszę jeszcze kupić buty zimowe dla mnie i syna, dlatego pytam czy ktoś nie chce sie pozbyć odkurzacza, czasem jest tak że się kupuje coś nowego bo poprzedni sprzęt jest stary, bądź chce sie kupić lepszy model itp. Poza tym nie mogę jeszcze wziąć na raty, mam umowę tylko do końca roku. Jeśli mi przedłużą a mam taką nadzieję |(brrr nie może być inaczej ) to nie mając innego wyjścia będę zmuszona.

Mam kombinezon zimowy dla rocznego lub troszkę młodszego dziecka (rozmiar na metce 80 ale jest mniejszy tak na 74) w kolorze zielonym jasnym - dla chłopca lub dziewczynki, jakaś czapka i szalik też się znajdzie, mam też trochę ubranek typu body, bluzeczki dla dziewczynki lub unisex, jakieś rajtki tak do 2 latek. Mam tez buciki dla roczniaka - jasno brązowe/beżowe trzewiki nie są skórzane ale cieplutkie, zawiązywane do kostki - rozmiar chyba 20 albo 21 muszę sprawdzić, moja mała jeździła w nich tylko w wózku bo się bała śniegu, ale troszkę mają zdarty jeden nosek bo gdzieś kopnęła.

Gość masdfds
za robote sie wezcie nieroby a nie na żebry

Gość mam pytanie78
niech sie wpisza osoby które wyslaly cos biednej mamie zbieram informacje. Wiem ze byla to ostra siostra wiec niech tez sie zglosi i napsize co wyslala dyrektore mgadaleska i cudowna wenus napiszcie co wyslaliscie.

Gość potrzebujacamama
Ja rozumiem że chcecie mieć pewność że nikt nie jest oszustem i wcale się nie obrażam. Jest mi po prostu przykro, że ktoś nazywa mnie oszustką nie mając żadnej pewności, że nią jestem. Przypominam, że ja o nic nie prosiłam. Napisałam tylko komentarz do tematu i zostałam poproszona, aby napisać coś więcej. Napisałam i to mnie została oferowana pomoc. O nic sama nie prosiłam a jeszcze zostałam nazwana oszustką. Przykre to tym bardziej, że naprawdę mam tragiczną wręcz sytuację i nikogo nie okłamałam, ale teraz to już nie ważne. Dziękuję raz jeszcze tym, którzy chcieli mi pomóc, ale naprawdę nie skorzystam. Za to mogę oddać trochę ubranek po moich córeczkach. Ubranka tak na pierwszy rok życia. Na pewno się komuś przydadzą.

Gość do mam pytanie78
zajmij się może swoim życiem, co?

Gość znając życie
potrzebująca mamo, to nie o Ciebie chodzi. Ty jestes ok.

Gość autorko topiku
podziwiam Cie za tak dobre serce i chec niesienia pomocy, jestes wspaniala kobieta:) pozdrawiam Cie serdecznie

Gość ja moge oddac buty
dla dziecka, nr 24, granatowe, na polarku, trzewiki. Ladne, na jesien i w miare lekka zime, nie wiem, jak przy trzaskajacych mrozach, ale moze gruba skarpeta i tez bedzie okey. Maja w srodku polarek jak pisalam...

Gość potrzebujacamama
znając życie Niestety o mnie też chodzi. Wczoraj zostałam nazwana oszustką. Najważniejsze jednak, że ja wiem, że jestem w porządku. W porządku nie są ci co osądzają.

Gość ewelciaaaaaa
LadyMia - mam corcie ktora ma skonczony roczek, mialabys cos dla niej? jakias czapeczke na zime i szaliczek? jakies rajstopki, ciuszki? kombinezon mam na zime dla niej dostalam od znajomej.

Gość mama kubulka
hej ja potrzebuje na 1,5 rocznego chłopca kombinezon i kozaczki

Gość potrzebujacamama odezwij sie
do mnie. Mam firmę i sprzedaję odzież używaną, co prawda dziecięcych mam mało, ale dla Ciebie zawsze by się coś znalazło. Musiałabyś mi tylko podać swój rozmiar i raz na jakiś czas wysłałąbym Ci ubrania. Nie są to szmaty, wszystkie ubrania są poprane i poprasowane, gdyż sprzedaję przez internet. Napisz mi e-mail bluedress10@gmail.com

Gość potrzebujacamama
ewelciaaaaaa ja być może znajdę coś dla twojej córci :)

Gość mama kubulka
a ja? ;(

Gość ewelciaaaaaa
dziekuje Ci bardzo bede bardzo wdzieczna . jesli znalazlaby sie jaka Pani ktora by nam pomogla to prosze pisac na e-mail. evesta20@interia.pl

Gość potrzebujacamama
mama kubulka a jaki rozmiar twoj synek nosi? bo mam kombinezon tylko nie wiem czy nie za mały bedzie

Gość mama kubulka
80-86, a bucik ma chyba teraz 20, wkładka w środku 13cm

Gość xena hhhahaa
nie wysylajcie nic do biednej ammy xena wojowniczka 2000 daal jej 23 000 hahah

Gość ewelciaaaaaa
mama kupalka. musi pani kupic rozmiar 21. Poniewaz skarpetka jak dojdzie gruba i zeby dziecko troszke luzu mialo. wiec jesli ma dlugosc stopy 13cm a to odpowiada 20 rozmiar to radzilabym 21

Gość mama kubulka
ewelciaa czy ja obrazam twoje dziecko??!!!???

Gość i zaraz sie za lby wezma
:D:D:D:D:D:D

Gość ewelciaaaaaa
a jak ja oprazilam pani dziecko??

Gość ewelciaaaaaa
aaa wstawilo mi sie "p" zamiast "b" przepraszam cos mi sie z klawiatura dzieje bo stara mam.

Gość mama kubulka
b jest na dole klawiatury, a p na górze- to raczej nie była pomyłka...

potrzebuję bluz dla chłopca 10 lat to jest syn sąsiadki , ona biedna dwoi się i troi żeby związać koniec z końcem , a mnie też nie stać żeby jej pomóc ,tylko tyle ile mogę np jej dzieci przychodzą do mnie żeby coś zjeść , albo jakieś słodycze jak są w domu to poczęstuje i na tym moja pomoc się niestety kończę , ona ma 3 dzieci ale tego chłopca mi żal jak patrze jak on rano idzie do szkoły w samej koszulce i trzęsie się z zimna , a marzy mu się bluza kapturem bo jak twierdzi kaptur można założyć i będzie cieplej w głowę , jedną dostał od mojej córki czarną ale ona cienka, liczę na Waszą pomoc przeniosłam tu , bo jakaś miła osóbka mnie tu pokierowała