Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhere

Straciłem najlepsze lata życia , aby kogoś poznać

Polecane posty

Gość ja mam 21 lat i juz dalem sobi
Mnie wkurwiaja pytania rodziny typu, dlaczego nie mam dziewczyny nie wiem co mam wtedy odpowiadac.

kor-słuchaj czasem cukierek ma ladne opakowanie a w środku co?Stara czekoladka albo jescze coś gorszego... A myslisz, ze jak opakowanie jest zgniłe i śmierdzące to w środku cudo będzie?

"Darker chyba mam "predyspozycje psychiczne" i trochę fizyczne. nie chce się chwalić ale ja mam takich dziewczyn jak ubranawcodzienność na pęczki " Ja też miałem. Na studiach. W grupie. "ja zawsze zwracałem uwagę na te zwykłe dziewczyny. I co i nic." Te zwykłe to dopiero kopa w tyłek potrafią dać. Po takiej wystylizowanej lalce to się każdy sukowatości spodziewa a tu jak ci taka zwykła nie dojebie znienacka... "Zasypiać i budzić się u boku ukochanej osoby - bezcenne." Zasypiać i budzić się z myślą, że jakiś brudas posuwa dziewczynę na której ci zależało - bezcenne. "chcialem jakiejkolwiek kobiety, nie udalo sie znalezc zadnej." Osraną z dworca tez byś chciał?! Miej kurwa jakieś standardy! "Po prostu facet obraża mój gust twierdząc, że jest brzydki, podczas gdy ja mówię, że jest przystojny. " Może ma lepszy wzrok?

tylko że ludzie to wzrokowcy i pierwsze na co się patrzy to opakowanie. Często nie spodobasz się na początku to koniec znajomości.

Gość zajebisty27
"prze-ciekawa kor-słuchaj czasem cukierek ma ladne opakowanie a w środku co?Stara czekoladka albo jescze coś gorszego... " warto mieć chociaż zludzenia

Gość żeby tylko ten mój upatrzony
"Nikt mi nigdy nie mowil, ze jestem przystojny i nie potrzebuje zeby ktos mi klamal." No przecież nie powiem mu prosto w ryło : "Jesteś piękny, mokro mi się robi na twój widok, masz najgłębsze oczy w jakiekolwiek kiedyś patrzyłam, szaleję na punkcie twoich kości policzkowych i tracę zmysły myśląc o twoich ramionach" chociaż tak jest. Ale wiadomo, że nie jestem walnięta i z potworami się nie umawiam, więc widać chyba coś jest na rzeczy? A on mnie nie chce i się wykręca. Więc albo szuka Adriany Limy, albo kłamie. Może lubi być mendą, hm? Lubicie być mendami?

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
prawda jest taka że wszyscy mierzą jak najwyżej. jak widzę że lecą na mnie laski jak ubranawcodzienność to myślę czy mam szansę u tych jeszcze lepszych :)

Osraną z dworca tez byś chciał?! Miej k**wa jakieś standardy! Nie mowie o przegieciach, a w miare normalnych kobietach, nie mowie o bezdomnych kobietach. Po prostu nie zwracalem wielkiej uwagi na wyglad. Szukalem dziewczyny, ktora by byla taka kochana, z dobrym sercem, ale juz nie szukam.

"jak widzę że lecą na mnie laski jak ubranawcodzienność to myślę czy mam szansę u tych jeszcze lepszych" Tylko portfela pilnuj!

I proszę, -czarnoksiężnik- pierwszy się przyznał.

"Szukalem dziewczyny, ktora by byla taka kochana, z dobrym sercem, ale juz nie szukam." Takie rzeczy to w romansach.

Gość prze-ciekawa
nie wiem czy to sa złudzenia...cholera nie to co ładne,tylko to co się komu podoba...więc uroda to rzecz gustu...

żeby tylko ten mój upatrzony Ale ja sie nigdy z nikim nie umawialem. Kazda mnie olewala, a jedna miala milion piecset sto dziewiecset oczekiwan. Kup mi to, kup mi tamto.

Gość czarnosiężnik z krainy Polska
A on mnie nie chce i się wykręca. Więc albo szuka Adriany Limy, albo kłamie. Może lubi być mendą, hm? adriana lima ma ciało na 6 w skali 1-10

Takie rzeczy to w romansach. Masz racje, tez to zrozumialem.

Bo tak naprawdę "nikt" (na mnie nie leci) i "ktoś" (kogo nie mogę poznać) to laska z nogami do nieba, włosami za tyłek, gorącymi wargami, zabawna, miła, kochająca, umiejąca gotować, dziewica, ale (mimo tego dziewictwa) marząca o seksie, nieinteresowna i cholera wie, co jeszcze. No sorry, taka prawda.

Gość zajebisty27
a na czym usiadłaś, że zabolało

Gość zajebisty27
"laska z nogami do nieba, włosami za tyłek, gorącymi wargami, zabawna, miła, kochająca, umiejąca gotować, dziewica, ale (mimo tego dziewictwa) marząca o seksie, nieinteresowna i cholera wie, co jeszcze." znalem kiedyś taką, ale miala już innego

może czas się pogodzić że przegraliście życie Pogodzilem sie z samotnoscia, ktorej nie uwazam za przegranego zycia. Naprawde sa wieksze tragedie.

A ja znam, ale menda jej nie chce. Witamy w świecie kominka.

Gość god_is_nowhere
Mam jeszcze jedną myśl. Skoro te zwyczajne kobiety mnie olewają to może zacząć z tymi lafiryndami co ?

zamiast szukaćna siłę dziewczynę i wychodzić na desperata. Lepiej znaleść sobie inny cel jakieś hobby i w nim się realizoweać.

"Naprawde sa wieksze tragedie." Dokładnie. Ostatnio Pakistan spustoszyły powodzie, to, ze nie mamy kogo przytulić w nocy gówno znaczy wobec czegoś takiego.

zamiast szukaćna siłę dziewczynę i wychodzić na desperata. Lepiej znaleść sobie inny cel jakieś hobby Racja.

god_is_nowhere lafiryndy też cię oleją ale próbuj jak chcesz może będziesz miał szczęśćie;)

Gość zajebisty27
"god_is_nowhere Mam jeszcze jedną myśl. Skoro te zwyczajne kobiety mnie olewają to może zacząć z tymi lafiryndami co ?" to jest myśl, skoro nie masz szans u trójek to może dziesiatki nadstawią ochoczo cipki ? warto sprawdzić

Gość prze-ciekawa
masz dopiero 21 lat więc nie przesadzaj...