Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berciaa

DUKAN raz jeszcze od 18.10.10

Polecane posty

Hej :) Chyba jeszcze wszyskie śpią:) Dziewczyny zgrzeszyłam wczoraj:/ Zjadłam hamburgera z filetem z kurczaka . Ale stanełam dzisiaj ranow na wadze i jest 52.9kg! Hura:)

Nie śpią tylko pracują. Fajne masz efekty i widzisz nawet grzech nie zaszkodził. Ja dziś też stanęłam na wadze i niby jest kilogram mniej po 4 dniach. Trzymam 1 fazę do niedzieli a od poniedziałku druga faza - tak mi wyszło na teście. I wyszło, że po tych 7 dniach powinnam zrzucić 2,5 kg - nie wierzę, ale zobaczymy w poniedziałek.

nie śpią, nie śpią. u mnie waga stanęła wczoraj dostałam @, dziś mam 5 dzień I fazy nie wiem czy dzisiaj zakończyć czy ciągnąć jeszcze przez weekend?

Hej dziewczyny ja też zapracowana No mi dzisiaj też 5 dzień stuknął i 88kg ważę huraaaaa 2 kg mniej:):):)zastanawiam się czy pociągnąć do niedzieli na uderzeniówce ale chyba jutro przechodzę na P+W tak mi się chce warzyw że szok,

wiecie co ja najbardziej sie boje wekendu:(w pracy jakoś nie myślę o jedzeniu ale w domu to non stop:(chyba jutro zacznę 2 faze przynajmniej warzywka będe wcinać

atomówa-super , ze aż 2 kg:) Gratulacje:) Przejdź na te warzywka-po co Masz się jutro katować w domu. Przecież i tak Będziesz chudła i tak:) aniaw2010-to i tak Masz szczęście, ze stanęła-mi podczas @ przybrało się 1,5kg. Naela -naprawdę Ci wolno ta waga spada na uderzeniówce. Ale moze Masz więcej mięśni niz tłuszczyku i dlatego tak. Albo moze za mało pijesz?

Ja dużo piję, w życiu tak dużo nie piłam, potrafiłam w pracy prze 8 godzin przesiedzieć o jednej kawie, i rano nic nie pić a teraz latam co 3 godziny do toalety, bo co chwila popijam. Nawet w nocy 2 razy wstaje na sikanie normalnie jak w ciąży! Ja też boje się weekendu, że nie dam rady, ale jak zobaczyłam ten 1 kg mniej to już muszę być silniejsza. Co do tłuszczu, to go niestety mam bardzo, bardzo dużo... Mnie najbardziej w tej chwili brakuje, że nie mogę zjeść np. jabłka lub jakiegoś owocu. Naprawdę na drugiej fazie tez nie można jeść jabłek? Na początku najbardziej brakowało mi chleba, teraz już mniej, ale jabłko bym zjadła...

Tylko niestety na udach w ogóle nie widać tego , ze już tyle kg straciłam. Za to biust o półtora rozmiaru mi się zmniejszył. Niedlugo to mi znikną:/ No i na brzuchu już mniej oponek jest:)

Naela-Czytałam na jakimś innym forum o naszej diecie , że dzieczyny wcinały 1 jabłko dziennie (wieczorem) bo to im pomagało na zaparcia. A traciły i tak kilogramy.

A jak dziewczyny z ćwiczeniami? Ja od wiosny nie ćwiczyłam, ale jak przejdę na II fazę to zamierzam trochę się po gimnastykować. Nie chodzi mi o jakąś wysiłkową gimnastykę, ale brzuszki i trochę ćwiczeń na kocu.

cos mi ten test dziwnie wyszedł date mam start 23 a ja przeciez zaczęłam 18 a koniec przewidział na 25.10 hmmmmm cos mi się tu nie podoba

bo zrobiło Ci w dniu, w którym zrobiłaś test jako pierwszy. Trzeba było popatrzeć ile dni masz być na I fazie. Ja 4 lub 7. Pisałam wczoraj.

Gość Ollllllla
Witam dziewczynki. Dziękuję za wczorajsze wsparcie- ale trzymam się choć myślę, że w weekend małe piwko jedna pójdzie...tak dla zdrowia psychicznego. Originial- jesteś grzesznica.... hamburger???? Jaki przykład dajesz koleżankom??? :-P A wszystkim wam gratuluję utraty kg!!!! Oby tak dalej!

aniaw2010 kochana co ty gadasz przeciez pięknie ci waga spadła:)ja też jestem przed ale 2 kg zrzuciałam:):)

aniaw2010-Zobaczysz , ze za 2-3 dni tak Ci waga spadnie , ze Aż Ci bedzie trudno uwierzyć:) To przez tą @. Ja byłam 3 dzien na uderzeniówce jak dosrtałam @ to mi się tej diety odechciewało bo rezultaów prawie 0. A później jak woda zaczęła schodzić to aż uwoerzyć nie mogłam.

dziewczyna a jak z ćwiczeniami czy trzeba dołączyc ?????bo ja troche mam mało ruchu:(praca przy biurku w domu tez lubie się pobyczyć.Nie mam z kim pójść na jakąś siłownię a samej to wiecie jak to jest.

Witajcie dziewczyny jestem zalamana efektow zero mam doła po dzisiejszym wejsciu na wagę71,4kg kiedy będzie 60kg?

czy mogę się dołączyć :) też od dzisiaj zaczełam tą dietę :) rano jajeczniczka i serek wiejski :) mam 169 cm wzrostu i 62 kg ;/ i mam jeszcze pytanie co bierzecie do pracy do jedzienia ??

czy mogę się dołączyć :) też od dzisiaj zaczełam tą dietę :) rano jajeczniczka i serek wiejski :) mam 169 cm wzrostu i 62 kg ;/ i mam jeszcze pytanie co bierzecie do pracy do jedzienia ??

Witaj 87myszka:):):)pewnie że możesz się dołączyc, jak nas więcej to weselej:):):) Ja do pracy biorę serki homo jajka na twardo, albo parę plasterków wędliny drobiowej, i pije bardzo duzo wody

Gość Ollllllla
Witaj 87myszka. Ja tak jak dziewczyny- do pracy serek wiejski lub serki homogenizowane i jogurt naturalny. Dziś pierwszy raz mam jakiś dzień głodu- ale piję dużo herbatek- czerwone, ziołowe no i wodę. Jutro robię ważenie...aż się boję...

O JAKIE miłe przywitanie dziękuje wam dziewczyny :)to mój pierwszy dzień pełen motywacji i nadziei mam nadzieje, że mnie to nie opuści :) chciałabym zrzucić 8 kg :) mam nadzieje że się uda