Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJANKA

KOBIETY MIESZKAJĄCE ZE SWYM FACETEM PRZED ŚLUBEM SĄ :

Polecane posty

Gość KAJANKA

DARMOWYMI KOCHANKAMI. KUCHARKAMI I SPRZĄTACZKAMI

Gość Kobiton79
Moj facet tez jest moim darmowym kochankiem, kucharzem i sprzataczem. Handel wymienny ;) Ja nie narzekam

Gość KAJANKA
TAKA PRAWDA . A JAK SIĘ FACETOWI ZNUDZI WASZA DZIURA TO KAŻE WAM SPIEPRZAC I ZOSTANIECIE Z PUSTYMI RĘKAMI - ZUŻYTE RZECZY

Gość berries
Hahaha, ale jesteś głupia bladź :P

Gość Nie roozuumiem
KAJANKA TAKA PRAWDA . A JAK SIĘ FACETOWI ZNUDZI WASZA DZIURA TO KAŻE WAM SPIEPRZAC I ZOSTANIECIE Z PUSTYMI RĘKAMI - ZUŻYTE RZECZY Prawda:) Mieszkając z facetem nawet nie można odejść z godnością.

Gość KAJANKA
MIESZKAJĄC Z FACETEM BEZ ŚLUBU ZOSTAJECIE NAJZWYCZAJNIEJ WYKORZYSTYWANE

Gość anikaaaaa
TAKA PRAWDA . A JAK SIĘ FACETOWI ZNUDZI WASZA DZIURA TO KAŻE WAM SPIEPRZAC I ZOSTANIECIE Z PUSTYMI RĘKAMI - ZUŻYTE RZECZY po ślubie tez tak może byc hahahah!!!! wedlug mnie gadasz głupoty i tyle.

Gość anikaaaaa
własnie ze nie.... bo mieszkajac bez slubu udowadniamy wtedy swoja miłosc (nikt nas do niczego nie zmusza ani nie ogranicza-ślub) po slubie mozna powiedziec: oni mieszkaja razem bo łaczy ich slub. zastanów sie.

Gość KAJANKA
DYREKTORE TY JESTEŚ STUKNIĘTY . JAK MA SIĘ ŚLUB TO JEST WSPÓLNOTA MAJĄTKOWA A NA KOCIĄ ŁAPĘ TO DZIS JESTEŚ Z GACHEM, JUTRO CIĘ TU NIE MA

Gość Nie roozuumiem
Co ma do rzeczy mieszkanie razem i udowadnianie miłości? Jakie wy jesteście głupie...

Gość anikaaaaa
ma wsólnego bo decyduja sie wtedy dobrowolnie aby razem zamieszkac!!!! a nie musieliby an dobra sprawe nie, tylko czekac do ślubu... i życ jak w schemacie. A najlepszy tekst ze darmowa kochanka i kucharka, zyli po slubie mąż płaci za wszystko tak? A nawet jak sie nie mieszka razem to wychodzi wg. autorki an to ze przed slubem jak nie mieszkaja razem to facet jej płąci za seks. Bo darmowa jest tylko wtedy jak raezm mieszkaja????? ZENADA!!!!!!!!!!!

Gość KAJANKA
TO SIĘ NAZYWA WYGODNICTWO FACETA A WY GŁUPIE DAJECIE SIĘ NABIERAC A POTEM JEDNA Z DRUGĄ ZAŁADA TOPIKI ŻE NIE MOŻE SIĘ DOCZEKAC OŚWIADCZYN I ZARĘCZYN - PO CO FACET MA SIĘ STARAC I OŚWIADCZAC JAK MA W CHAŁPIE OCHOTNICZKĘ DO RZNIĘCIA

Gość ktossssss
skąd te stereotypy? gdyby mojemu facetowi się cokolwiek znudziło, to on by musiał "spieprzać z pustymi rękami"... w końcu nie zawsze to kobieta mieszka u faceta, nie?

KAJANKA rozumiem, że mieszkanie z facetem to dla Ciebie mieszkanie u faceta. Nie wpadniesz na to, że facet może mieszkac u kobiety albo razem moga cos kupic lub wynająć.

Gość anikaaaaa
OCHOTNICZKI DO RZRNIECIA HMMM BRZMI NIEŹLE:) wydawało mi sie ze facet jest jednostka która lubi wolnosc i miec swoej terytorium:) a jesli pozwala babie w nie wejsc to musi ja kochac:) prostackie myslenie ale prawdziwe. a ochotniczki sa na tarsie albo w agencjach!!!

Gość KAJANKA
SAME JESTEŚCIE prostackie bo dajecie soą manipulowac bo lecicie na konkubinat jak muchy do lepca

Gość KAJANKA
pierzecie obesrane slipy za free i nawet na pierścionek się nie możecie doczekac

Gość milovaaaa
ja mieskzalam z mezem rok przed slubem i wcale tak nie uwazam jak ty a teraz jstescmy 2 lata po slubie:))))

Gość KAJANKA
KOBIETY NIE PONIŻAJCIE SIĘ I NIE MIESZKAJCIE Z FACETEM PRZED ŚLUBEM

Gość milovaaaa
KAJANKA daruj sobie to ze ty tak mialas to nie znaczy ze kazda tak ma

Gość lila1000
dziada trzeba sprawdzić przed ślubem!!!! Testować testować i jeszcze raz testować - i sprawdzać wytrzymałość.

Gość KAJANKA
MOŻE I TRZEBA ALE NIE SWOIM KOSZTEM ROBIĄC Z SIEBIE KUCHTĘ A JAK KSIĄDZ CHODZI PO KOLĘDZIE TO ZAMYKAJĄ DRZWI BO IM WSTYD ŻE W KONKUBINACIE TKWIĄ

Gość japąneczka
a teraz dziecko grzecznie do ksiązek!

Gość do kajanka
widze ze cos ci w zyciu nie wyszlo. jesli tak to wylko i wylacznie twoja wina bo jestes glupia baba. sama sobie jestes winna. i co ty tu pieprzysz o jakiejs wspolnocie majatkowej czy cos. wez sie walnij w pusty łeb. w polsce i na swiecie sa setki tysiecy par mieszkajacych bez slubu i sa szczesliwi a ty tu piszesz ze jak facetowi sie znudzi to wywali babe za drzwi. glupoty piszesz i tyle.

Gość KAJANKA
MI W ŻYCIU WYSZŁO - PRZEZ CIEBIE GORYCZ PRZEMAWIA BO CIĘ DOTKNĘŁO BO MASZ PUSTY GŁUPI ŁEB I DAJESZ FACETOWI TYŁKA ZA FREE A TEN NIE CHCE CIĘ ZA ŻONĘ I SŁUSZNIE

Gość zomek
Tu nie ma co dyskutowac. KAJANKA powinien sie leczyc. Ja tu wiecej nie zajrze, nie chce sie zarazic tym obłędem. ---

hehehe. dobre:D Droga KAJANKO. Ależ ja uwielbiam to nasze wspólne mieszkanie, wspólne noce, poranki, seks nad ranem. Nie wiem czemu uważasz, że każda kobieta mieszkająca z facetem to kucharka i sprzątaczka? Piorę, sprzątam-owszem. Ale mój ukochany mężczyzna pomaga mi w sprzątaniu, a gotuje częściej niż ja,bo robi to świetnie. A kochankiem jest cudownym. W takim wypadku uważasz to za puszczanie się i darmowe sprzątanie? Coś z Tobą nie tak. Ogarnij się, kobieto, bo zazdrość aż z Ciebie kipi...