Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJANKA

KOBIETY MIESZKAJĄCE ZE SWYM FACETEM PRZED ŚLUBEM SĄ :

Polecane posty

Gość jkfv dhdj;hbkv
żal

Gość tak z rozpędu
kajanka: TAKA PRAWDA . A JAK SIĘ FACETOWI ZNUDZI WASZA DZIURA TO KAŻE WAM SPIEPRZAC I ZOSTANIECIE Z PUSTYMI RĘKAMI - ZUŻYTE RZECZY aleś ty głupia. a żonie to nie można kazać spieprzać? mało wiesz smarku.

Gość tak z rozpędu
heh, wg autorki to bez ślubu jest za darmo, a po ślubie to jest płatne? :D :D kretynko, mąż ci płaci za to, że mu duupy dajesz? To bardzo ładnie :D

Gość smieszne to bylo
zapomnialam dodac ze mieszkam za granica i tutaj ludzie jakos sa normalni a nie tacy ograniczeni umyslowo jak w Polandzie.No ale poczekamy,moze moje wnuki dozyja czasow kiedy w Polsce ludzie beda ludzmi a nie sredniowiecznymi zacofancami.Nie mowie tego do wszystkich,bo wiem ze powiew uni europejskiej i wyjazdy do innych krajow otworzyly oczy co niektorym no ale reszta nadaje sie do wyginiecia smiercia naturalna,zeby Polska mogla stanac na nogi:)

Gość kajanka
jestęście tylko dziurą do ruchania - a facetom się nie dziwię że nie chcą was za żony

Gość smieszne to bylo
nie dokonczylam...zeby Polska mogla stanac na nogi i stac sie normalnym krajem gdzie mozna spokojnie zyc,gdzie sasiad nie patrzy ci w talerz,z kim jestes,co robisz itp itd.Z tego co piszesz wygladasz na ten wlasnie okaz do wyginiecia ktory zajmuje sie wszystkimi dookola tylko nie wlasna dupa.Radze ci zebys poswiecila tyle czasu ile wkladasz w te swoje przemyslenia nad refleksja nad sama soba.Moze cie oswieci dziecko.Oby...

kajanka nie chcesz sie odwolac do mej sytyuacju gdzie moj mnie zaskocyzl i ponad rok temu się oswiadczyl :) od razu chcial planowac slub ale chcialam poczekac i teraz do uczynilismy no i co ??:)

Gość bele de jour
hehehe kolejna frustratka na forum

Gość smieszne to bylo
KAJANKA TŁUMACZCIE SIĘ JAK CHCECIE A I TAK KAŻDY Z WASZEGO OTOCZENIA KRZYWO NA WAS PATRZY I NAZYWA WAS FLAMY LAFIRYNDY I SUKI wnioskuje ze pochodzisz z jakiejs malej wioseczki:) po drugie doczytalam watek twoj o tym jak patrzy kosciol:) I teraz widze ze mialam racje co do Ciebie_jestes po prostu zacofanym samotnym w malzenstwie moherkiem ktory mysli ze kosciol zadzi swiatem i kazdy musi robic to co chca dookola,czyli pobrac sie,miec dzieci itp.No wiec ograniczony czlowieczku zrozum ze swiat na kosciele sie nie konczy,ze kazdy ma wybor jak chce zyc,z kim,gdzie i kiedy i nikomu nic do tego.Ja nie mam problemu jesli ktos chce miec slub,ok niech ma.A jesli nie chce to ok niech nie ma...co mnie to obchodzi czy sa pary ktore zyja bez slubu i kto jak na nich patrzy.Patrza tylko tacy jak ty,jak juz pisalam ograniczeni umyslowo,zakompleksieni i nieszczesliwi ktorzy nie potrafia wyciagnac nic ze swojego zycia pozytecznego bo caly swoj cenny czas poswiecaja na zajmowanie sie innymi ludzmi.Zajmij sie soba kobieto,i mezem jak juz taka przykladna zonka jestes.Nie siedz na kafe tylko wio do sprzatania i garow bo sie mu twoja dziura znudzi i co inni powiedza jak cie kopnie w tylek i znajdzie kochnke????????????????????no co ludzie powiedza?jak beda patrzec na ciebie????kto bedzie chcial taka zuzyta sprzataczko kucharko wariatke????

Gość kajanka
ALE KOGOŚ WYŻEJ DOTKNĘŁO - NIESZCZĘŚLIWA KONKUBINA HE HE . NIE MOŻESZ ŻMUSIC FACETA DO ŚLUBU - MA CHŁOP RACJĘ ŻE TYLKO NA DZIKO Z TOBĄ KONIA WALI - PO CO MU TAKIE ZOBOWIĄZANIE JAK TY

Gość wyłącz CapsLocka bo ryło
dostaniesz smarku, paszoł won do szkoły.

Gość kajanka
same konkubiny tu się plują

Gość berries
Kajanka, skąd ty sie urwalas, znam wiele par ktore ze soba mieszkaja bez slubu, traktuja sie wzajemnie lepiej niż mąż z żoną. Jaka ty jestes ograniczona, zacieta katoliczko

Gość smieszne to bylo
no strasznie mnie dotknelo :) O sobie ci nie bede pisac bo nie widze takiej potrzeby,mysl co chcesz:) Slub to moje jedyne zyciowe marzenie,nic nie robie calymi dniami tylko czekam na pierscionek zareczynowy.Sprzatam,gotuje,piore,wale mu konia kiedy chce i czekam i czekam i czekam i nic hahaha ;) ;):)Tak,wlasnie tak wyglada moze zycie,i miliona dziewczynyn ktore mieszkaja z facetami:)Nasze zycie to jedno wielkie czekanie:) Boze jak ja ci dziekuje ze sprawiles tak ze wyjechalam z tego durnego zasciankowego kraiku i moge zyc jak chce,ze nie otaczaja mnie tacy zawistnicy jak to cos co zwie sie kajanka. Ej mam pytanko do Ciebie skoro juz sobie tutaj pisze....a co myslisz o parach homoseksualnych???jak np kobieta z kobieta mieszkaja ze soba przed slubem:)Ktora z nich to sprzataczka????Przypuszczam ze takie osoby to juz dla Ciebie nie ludzie:)

Gość obecnie żona
droga autorko topiku chyba musze obalić twoją teorię mieszkałam z moim obecnym mężem przed ślubem 6 lat na jak to nazywasz kocią łapę, nigdy nikt na mnie krzywo nie patrzył i nie używał w stsunku do mnie takich okreslen jakie tu serwujesz, myślę że masz problem ze soba lub z kimś kto cię ocenia (może katolicka do bólu rodzinka) i chcesz sobie tak właścnie to wynagrodzić, Dla ścisłości moi rodzice o wszystkim wiedzielki od początku, i nie ingiertowali w to bo wiesz ludzie dorośli sa w stanie sami podejmowac decyzje i szanować autonomię drugiej osoby Kończę tę wypowiedż i pozdrawiam z wyrami współczucia, jest mi Ciebie żal ..... naprawdę.

Gość kajanka
a jak was mąż przedstawia ? oto moja flama ? a komunię przyjmujecie ? he he

Gość kajanka
wyjechałaś z kraju bo tu nawet roboty nie znalazłaś i teraz ucierasz dupy staruszką w uk albo na zmywaku zapitalasz

dajcie spokój, to provo przecież nie ma na świecie tak głupich ludzi, to niemożliwe jak to jak mnie przedstawia??? ja mam IMIĘ, kołku, a ty nie? masz tylko "funkcję"? :D

Gość kajanka
musi cię po imieniu przedstawiac bo nie powie że to jego kochana żona boś nią nie jest flamo

Gość a co to jest ślub, jeden dzień
który najczęściej jest paskudnym wspomieniem, tradycja którą kobyle można o dupsko rozbić.... związek partnerski nazywany przez starych durni, konkubinatem, tym jest gorszy od małżeństwa, że trzeba zadbać o sprawy , które ze ślubem są uzyskiwane automatycznie, myślę, o dziedziczeniu, i takim tam durnymi sprawami prawnymi, które w razie komplikacji robią w tym Kaczolańdzie takie problemy, że sie włos na piczce jeży....

po pierwsze mam język i mogę się sama przedstawić, po drugie, nie mam aż tak niskiej samooceny, żebym do imienia musiała dodawać "żona tego czy owego x" to niech on się martwi, jak się pode mnie "podkleić" :D jak ma powiedzieć, jestem x, przydupas pani y?? :D :D :D pustaku

Gość głopioniedorozwinieta:P
Ja mieszkam ze swoim narzeczonym 5 lat.mamy dziecko. o ślubie myslimy w przyszłym roku , moze i faktycznie jestem jak to piszesz,, twoim zdaniem,, darmową kochanką, sprzataczką , praczka czy kim tam jeszcze, i moze jestem jakas głopio niedorozwinieta, ale szczeze kocham to i nie zamieniła bym tego za nic!! :)

Gość smieszne to bylo
wyjechałaś z kraju bo tu nawet roboty nie znalazłaś i teraz ucierasz d**y staruszką w uk albo na zmywaku zapitalasz no tak,dokladnie:)Zagranica to tylko uk,zmywak i podcieranie:) Brak mi slow na takich ludzi jak ty i spadam stad bo szkoda mojego czasu na dyskusje bez sensu,bo jak mozna dyskutowac z kims kto sam jest bez sensu:) Daruje sobie raczej,zycze milego dnia i jeszcze lepszego zycia:)...W niedziele jak bedziesz szla do komuni ksiadz cie po glowce poglaska w nagrode ze jestes taka dobra chrzescijanka,takim dobrym czlowiekiem dla innych ludzi:)Nie zapomnij wtedy o usmiechu:)Napewno doda uroku tej twojej zakwaszonej twarzyczce:)buziaki

kajanka - a wzięlaś pod uwagę,że nie każda kobieta czeka na ślub i po prostu może jej na nim nie zależeć, czy to już nie mieści się w Twoim ograniczinym umyśle, tak samo jak nie każda kobieta musi sprzątać, prać i gotować- to stereotyp, nie żyjemy już w średniowieczu.

Gość kajanka
MAM ALE MAM Z NIM ŚLUB I ŻYJE PRZYZWOICIE JAK BÓG NAKAZAŁ

w zyciu nie uwierze ze ktos ciebie chciał. pewnie jestes gruba i brzydka co? a jesli masz meza to pewnie chodzi na boki lub trzepie na kompie co/ ? nie wierze ze szczesliwa osoba moze miec w sobie tyle zawiści co ty. Nie osmieszaj sie kobieto

Gość no widac wlasnie ta
twoja milosc chrzescijanska w slownictwie ;)