Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAJANKA

KOBIETY MIESZKAJĄCE ZE SWYM FACETEM PRZED ŚLUBEM SĄ :

Polecane posty

Gość do kajanki
nie nie zabraklo mi okreslenia a jesli chcesz wiedziec chory czlowieku to powiem ci. zyje ze swoja dziewczyna albo ze swoja partnerka zadowolona. aha i mam w dupie jak inni ludzie na to patrza. to jest nasze zycie i my decydujemy jak mamy zyc a nie inni. a o twoim zyciu pewnie inni decyduja. rodzice ksiadz sasiedzi. to jest zalosne. ja juz sie wyrwalem z tej klatki. powiedzialem dosc. teraz ja decyduje co mam robic gdzie mam pracowac co mam myslec i mowic jak mam sie ubierac itp. a ty dalej zyj tak jak zyjesz ale dla mnei to nei jest zycie . to pulapka. nawet o tym nie wiesz zreszta jak wiekszosc ludzi. i wielu takich ludzi znam osobiscie. rodzice mowia do doroslej corki , niepodoba nam sie twoj chlopak zerwij z nim. i ona to robi, niewazne ze go kocha. rodzice sa wazniejsi. zal mi takich ludzi.

Gość mała dupcia
Kajanka, czy raczej kijanka - dawno cię ktoś nie przejebał pseudo katolicka feministko (ew. moherowy berecie)?

a tak wogole to choooj cie to interesuje ty marna kobiecino!!!!!!!!! z mnostwem kompleksów! jakbym tylko mogla to bym ci za to co wygadujesz tak zajebala kopa w ta zarosnieta pizde ze bys sie nakryla kopytami!!!!!!!!!!!!