Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość god_is_nowhereeee

Dlaczego tak bardzo nienawidzicie wiekowych prawiczków ??

Polecane posty

Gość potwierdzę waszą teze
Widac jaki masz szacunek do kobiet, Padalcu. I Ty jeszcze liczysz że kiedys zamoczysz ? Buhaha, chyba w cieście drożdzowym :D Żadna normalna kobieta na takiego padalca i chama nie poleci.

Gość TH is IT CK
Tchórzysz jak zwykle

Gość god_is_nowhereeee
Mnie już pomóc nie można. Mam jeszcze tylko jedno marzenie. Jeśli bóg naprawdę istnieje to niech sprawi , żebym jutro już się nie obudził. Oszczędzę sobie cierpienia i upokorzeń. Przecież i tak nikt by nie zauważył , że mnie już nie ma , bo ja nikomu potrzebny nie jestem.

Gość TH is IT CK
Dobrze wiesz że pokroiłbym cie na kawałki

Ty też miły nie jesteś :) Pokazujesz te same cechy...niby to i miły facet, ale skończony szowinista który wini wszystkich, tylko nie siebie. Tak serio się zastanów-cały świat się myli, czy na serio z Tobą jest coś nie tak? Nie jestem teraz złośliwa, po prostu ułatwiłoby Ci to życie,

Gość Nihil Mieciu
god_is_nowhereeee, nie istnieje.

:D:D:D:D

" 23:28 [zgłoś do usunięcia] dokładnie w tym jest problem Max twoje powodzenie zniklo razem z przyjsciem na swiat wiec faktycznie nie masz sie o co martwic " Ja mam powodzenie tylko nie mam okazji do podrywu:O.

Gość TH is IT CK
Gdzie niby mam dobre serce ale dziewczyny omijają brzydali i takei są fakty i przypisują brzydkim negatywne cechy jakbym miał dobry wygląd to musiałbym wybierać z którą dziewczyną być

tak wiem, że pokroiłbyś mnie na kawałki :D Idź się leczyć człowieku, bo to że jestes prawiczkiem to twoj najmniejszy problem :D

Gość Nihil Mieciu
Gdyby TH był bogaty, to byście już stały w kolejce żeby popuścić mu szpary.

wybacz, ale nawet jakbyś miał twarz jak pan depp to bym się Tobą nie zainteresowała. Najłatwiej-powiedzieć, że jestem brzydki, a baby są powierzchowne. Fakt, że jesteś marudny, szowinistyczny i uparty jak wół, do tego jesteś cholernym pesymistą można pominąć.

Gość god_is_nowhereeee
Ja jestem sam sobie winny i doskonale o tym wiem. Nie obwiniam nikogo. W tym wieku dla mnie jest już za późno bo wiem , że już zawsze będę sam.

Gość 2 live 2 die
wcale nie jestes winny, to ich wina

" [zgłoś do usunięcia] fawila wybacz, ale nawet jakbyś miał twarz jak pan depp to bym się Tobą nie zainteresowała. Najłatwiej-powiedzieć, że jestem brzydki, a baby są powierzchowne. Fakt, że jesteś marudny, szowinistyczny i uparty jak wół, do tego jesteś cholernym pesymistą można pominąć." Nigdzie nie pisałem że jestem brzydki chociaż reszta się zgadza:classic_cool:.Jestem nacjonalistą i szowinistą i nie cierpię zydów i USAńców i arabusów:P.

"dokładnie w tym jest problem "Ja mam powodzenie tylko nie mam okazji do podrywu ." Nie wiem czy zauwazyles ale jeden argument przeczy drugiemu ale spoko nie kazdy jest inteligetny " Mam powodzenie jak sa kandydatki:P.A jak mają być jak sam siedzę bez towarzystwa:O?I coś tu się kiełbasi-wpisy znikają:O.

Gość TH is IT CK
Nie znasz mnie wiec nie wiem kim jestem jakbym miał dobry wygląd to prawie na pewno byśmy byli razem gdyby los nas spotkał i gdybym tego chciał pisze prawie bo jeszcze nie wiadomo jaki jest twoj typ

Max, to akurat nie było do Ciebie :) 2 live 2 die-oczywiście, wszystko wina kobiet, bo cię wredne nie doceniają, najlepiej żeby się z Tobą użerały dla dobra sprawy i Twojej opinii o ludziach :)

Gość god_is_nowhereeee
Chciałem udowodnić , że nawet jakbym chciał coś zrobić czyli poznać kobietę itd. to i tak zostanę skreślony przez płeć piekną bo jestem już za stary. Kobiety to właśnie potwierdziły , więc moja teza jest prawdziwa. W tej chwili mam 28 lat , ale to i tak niczego nie zmienia bo takich jak ja kobiety unikają jak ognia.

Gość TH is IT CK
zawsze trzeba mieć nadzieję że trafi się na normalną dziewczynę

Wcale nie jesteś za stary, jestem pewna, że gdybyś zmienił nastawienie to szybko byś kogoś poznał. Nie masz przecież na czole napisane, że jesteś prawiczkiem, a potem na spokojnie możesz wyjaśnić, dlaczego tak jest :) To chodzi o podejście, nie o samą historię seksualną (lub jej brak)

Gość 2 live 2 die
"2 live 2 die-oczywiście, wszystko wina kobiet, bo cię wredne nie doceniają, najlepiej żeby się z Tobą użerały dla dobra sprawy i Twojej opinii o ludziach" to kwestia wyglądu - po prostu nie miałem dostatecznie dobrego wyglądu żeby wywołać kisiel w majtach - chemię, więc faktycznie, może to moja wina

Wiesz, mój partner twierdzi, że nie jest atrakcyjny, a mnie się podoba. Więc nie zwalaj na wygląd, bo to jest subiektywne. Za to bycie zakompleksionym nihilistą odpycha.

Gość TH is IT CK
Jak nie wygląda źle to ma duża szanse

Gość TH is IT CK
To może on nie jest brzydki albo dla mnie już nie ma skali