Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Mam doła

Polecane posty

Ale ja nie mam brodawki na nosie :O I jak mam być dobrą wiedźmą? a ty masz 😭

Obudź się Niedziel, obudź... dość tych pięknych snów na jawie... młoteczek może nie wytrzymać i zacząć stukać :P

Na klaty możemy (nie masz szans :P Kościa :P) (złowieszczy smiech zadowolenia) Ale ten kisiel??? hmmm, fryzura się nam popsuje, co Ty na to Konścia? Może na sucho? :P

Spoko to akurat sie znajdzie, u mnie leje :O Niedziel piszesz się na widowisko? :P

Polne kwiaty we włosy wplótł Ci wiatr Tak zobaczyłem Cię pierwszy raz Zawsze tu byłaś - mówią od wielu lat Gdy mnie dotknęłaś zniknął świat Wolni jak marzenia Nie dotykając cienia Jakby zapomniał o nas czas Wiatr nie frunął, ale w miejscu stał Tak zobaczyłem Cię drugi raz Na uroczysku zasnąłem na jakiś czas We mgle zapomnienia zniknął świat Wolni jak marzenia Nie dotykając cienia Jakby zapomniał o nas czas (2x) Polne kwiaty we włosy wplótł Ci wiatr Tak Cię widziałem ostatni raz Mówią, że panna z bagien nie ma lat Na skraju światów ciągle trwa Wolna jak marzenia Nie dotykając cienia Jakby zapomniał o niej czas (2x)

Konścia, ale pomyśl jakie to będzie poruszenie? :P Boisz? Bój się mnie!!! Młoteczki teraz to Twój najmniejszy problem :P