Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy Bog pomoze

jesli ktos sie bedzie bardzo mocno modlic do Boga

Polecane posty

Gość bóg jest oj jest
dzięki :)

Gość dobranoc dzieciaczki
papa

Gość taki jeden :)
Sama modlitwa niewystarczy tylko własna inicjatywa musi w tym też by. Ja osobiście miałem taką sytuację że raz mając mega doła przełaziłem obok kościoła i wtedy tak sobie pomyślałem "Żebym spotkał jakąś fajną wolną laskę " i co ? za kilka tygodni okazało się że laska która zawsze mi sie podobala jest wolna ,ale ja to olałem i zmarnowałem swój czas no i teraz jest z kimś innym ,a szanse miałem :)

Gość low of attraction
heh prawo przyciągania każdy je stosuje , tylko od Ciebie samego zależy jaki będziesz mieć z tej wiedzy pożytek

Gość mis z makulantury
dobre z ta tacą :D

Gość mis z makulantury
a ponoć jest tak : \"Myśl bowiem, podobnie jak słowo, jest twórcza, a współdziałając ze sobą myśl i słowo, skutecznie powołują do istnienia twoją rzeczywistość.\"

Gość mis z makulantury
\"Dla ludzi tworzenie odbywa się w trzech etapach: myśl, słowo, czyn. Najpierw pojawia się myśl; pierwotna idea. Następnie przychodzi słowo. Większość myśli, prędzej czy później, zostaje przełożona na słowa, pisane bądź mówione. To nadaje myśli większą energię, wysyła ją w świat, gdzie może zostać dostrzeżona. Wreszcie, w niektórych przypadkach słowa zostają obrócone w czyn, i otrzymujemy wynik - manifestację w świecie fizycznym tego, co zaczęło się od myśli. W ten sposób powstało wszystko to, co otacza cię na co dzień w świecie stworzonym przez ludzi\"

Gość dobre dobre taca
"Kiedy sądzisz, że możesz... lub kiedy sądzisz, że nie możesz..., w obu przypadkach masz rację!" (Henry Ford) pozdr

Gość przyjemny poranny kacyk
piszcie dalej można sie pośmiać :P

Gość mi się udało
podnoszę bo ciekawy temat może potem i ja dodam swoje;)