Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajdka

Do mam o dobrym seduszku.Prośba o pomoc.

Polecane posty

Gość aniamamaoskara
no i wydało się Przecież zapraszała do siebie na herbatę!!! Czytacie czy tylko piszecie?!

Gość Przegralam swoje zycie:(
niczego nie ukrywam i nie kombinuje, wiec i meila nie zmienialam

mamineczka, kochana dzieki za dobre serduszko, ale juz nie bede nikogo o nic prosic.uznajcie moje prosby za niebyle.

i tu sie zdzizwisz niczego nie bede kasowac.moze ty skasuj za mnie i powiedz ze to ja bedzie jeszcze ciekawiej.

Gość tak sie składa
że temat był innej pani, a ona tu weszła przypadkiem i jak osoby powiedziały, że jej coś wyślą, to ona już nie miała czasu na zmianę emaila i nie sądziła, ze ja ktoś wytropi

Gość aniamamaoskara
Nie rozumiem Was ludzie, Wy całe zycie byliscie idealni, nigdy nie popełniliście zadnego błedu? Tylko obrazac potraficie!!!

Gość goska co ma ktoska
znam panienke freydis...wstretne babsko:O i wiecie co ja mysle?? ZE TO ONA ZALOZYLA TEN TOPIK UDAJAC MALO WIARYGODNA NACIAGACZKE...A POTEM DLA KONTARSTU WYRASTA BIEDNA, SKRZYWDZONA I JAKZE WIARYGODNA Freydis...ciekawe co???

ale w zasadzie co ja komu zrobilam ze taka nagonka na mnie?ze napisalam ze moj facet kazal mi chodzic polnago po domu>?>to zbrodnia?skoro tak to trudno rzucajcie kamieniami kara musi byc

Gość ale jaja!
czuje sie jak w serialu 'detektywi':D co za oszustka:D

zmiana maila to 2 minuty a jakby miała coś na sumieniu to by swoich zdjęć i adresu nie podawała ale jak chcecie ja jestem strasznie sceptyczna do takich tematów jak ten ale jakoś jej wierzę może dlatego że ona nigdzie nie napisała że "prosze o pomoc" to dziewczyny same z tym wyszły jak napisała kilka słów o sobie :P

no teraz beda coraz ciekawsze scenariusze, kafe zawsze jest zadne sensacji.ok, wyzyjcie sie.ale napisalam, ze nie chce nic darmo, ze mam rzeczy do wyslania w zamian a w ostatecznosci moja prace.

poszukajcie tego jak zabilam swego konkubenta ucieklam od niego pod pokladem pirackiego statku zostalam zona kacyka dzikich plemion ale mnie oddalil i teraz preosze o zbedne jedzenie.dobra, dosc, moja wina, nie trzeba bylo.w imie czego dawac sie tak szarpac.

Gość tłumaczy się teraz tylko
dlatego, bo przez swoją głupotę po emailu można dojśc do jej adresu i nazwiska

Gość goska co ma ktoska
tak,jasne nie poplacz sie... a tak na marginesie to ciekawe czemu zdrowa ,mloda kobieta nie znajdzie sobie pracy tylko skomle o rzeczy dla dziecka....czemu nie pracujesz? masz rente, zasilek to najlepiej lezec na kanapie dupa do gory i zajmowac sie daremna pisanina na kafe... jeszcze jakbys mieszkala w wiosce zabitej dechami to rozumiem,...ale mieszkasz w wielkim miescie,masz mozliwosci...ale co tam lepiej sie gzic z gachem,komninowac jak sie wykrecic z jego alimentow na JEGO dziecko i ciagnac zebranine na kafe.....

ODWOLUJE MOJE PROSBY I PRZEPRASZAM ZA NIE.NIE BEDE WIECEJ PLUGAWIC KAFETERII MOJA PATOLOGICZNA OBECNOSCIA.PROSZE O WYBACZENIE.DOBREJ NOCY WSZYSTKIM DOBRYM DUSZOM.

Gość aniamamaoskara
Nie martw się, ja Ci wyślę, a ludzie są nienormalni, wszędzie szukają sensacji i oszustwa. Dobranoc, ja lecę spać:)

Gość mamineczka
freydis nie bierz do glowy tego co pisza.byc moze topik o alogii ktory przez dwa dni byl na topie juz upada i teraz co niektorzy szukaja sobie nowej ofiary na wyzwiska.Ci co Tobie uwierzyli odezwa sie na maila i po klopocie a te wyzwiska ktore teraz leca w Twoim kierunku olej i tyle ;) ja nie znam Cie i nie wiem co pisalas jakie topiki zakladalas.ale ja Ci jakos wierze i mysle ze nie sciemniasz.odezwe sie na @ pozdro

przyjdz do mnie pokaze ci moje papiery i wyjasni sie dlaczego nie pracuje legalnie---bo nie moge.niczego nie wyludzam, chcialam dac cos w zamian lub posprzatac.

Gość tłumaczy się teraz tylko
freydis czytam twojego bloga dziwna z ciebie kobieta - niby taka biedna i niezaradna jak sie na kafeterii przedstawiasz a tu prosze...wiczyca , szanty ....no i niezla jestes wizualnie.

tamto zdjecie to przeszlosc juz inaczej wygladam.blog bardzo stary, metaforyczny, nie odczytuj go doslownie, to mialo byc w duchu panpoetycznym, osjanicznym nieco.bylo minelo, dawno juz nic nie pisalam.....

Gość na papierosy też ma

Gość tu chodzi tylko o prawdę
ukrywanie, niedopowiadanie czegokolwiek zawsze sie mści, to samo było z niby "biednąmamą" oszustką

heh juz nie pale, rzucilam.sluchajcie, siedze w domu i nie pracuje, bo do 2012 mam rente.

ale ja powiedzialam cala prawde, niczego nie ukrywalam.wszystkie moje slowa maja potwierdzenie w rzeczywistosci.

Gość to tez freydis
"hehhe kiedys o3 w nocy napruta i wesola wracalam z szant...i nie chcialo mi sie isc do domu , wiec postanowialm ze pzrenocuje u bylego...tyle, ze przyszlam do niego z nowym i z jeszcze paroma osobami"

Gość goska co ma ktoska
litosci....masz rente ale skoro ci to na zycie nie starcza to IDZ KURWA I POSZUKAJ pracy za porzadna kase!!!!!!!!!!! jezu ty jakas nieprzystosowana społecznie jestes...wolisz zeby twoje dziecko w obdartych ciuchach po kims lazilo bo ty nie pojdziesz leganie do pracy bo ciagniesz rente??????? nie, nie nie moge.... i do tego gach wyzerajacy z lodowy tobie i dziecku....o losie:O

kurde jak ma rente to może mieć zakaz pracy ehhhh a poza tym ma 2-letnie dziecko to przepraszam bardzo co z tym dzieckiem ma zrobić? na plecy i na kase do tesco??? ehhh niech każda sama decyduje czy jej pomoże czy nie i zejdzcie juz z dziewczyny :P

Gość zaralara
ej niech ktos zapoda linka do tego bloga bo nie moge znalezc w google.

Gość to tez freydis
"sa takie sytuacje i takie przypadki ze nie da sie inaczej ++chyba ze kradnac lub prostytuujac sie zdobyc lepsze pieniadze.nie musze tego robic by byc napietnowana, wystarczy ze korzystam z pomocy ktora przyznalo mi samo panstwo....." cytat z tematu który wczesniej podałam