Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego ona nam to robi????

Siostra wpakowała się związek wiedząc jaka jest sytuacja w domu!!!

Polecane posty

Mój ojciec od kilku lat wdowiec, ja od kilku miesięcy samotnie wychowuje dwójke dzieci i mój brat kawaler wiecznie niezadowolony z życia. A siostra mimo że jest już matką znalazła sobie faceta i wyprowadziła się do niego, zamiast byc przy rodzinie i pomagac mi w wychowaniu dzieci. Jeszcze zabrała swojego syna i zabroniła naszemu ojcu kontaktów z wnukiem bo jak stwierdziła on buntuje ją na jej faceta. Jak wybic siostrze z głowy jakikolwiek związek przynajmniej narazie.

ale jakim prawem chcesz wybijać jej ten związek z głowy? jesteś dorosła? zafundowałąś sobie dzieci?-weż odpowiedzialnośc za swoje życie, i przestań żyć cudzym kosztem.

Gość wariacja
Twoje dzieci, Twój problem. Siostra jest dorosła i ma prawo układać je sobie tak jak chce. Ale mam nadzieję, że to prowokacja...

Gość tyrtytrtryt
no i bardzo dobrze zrobiła. każdy ma prawo do szczęścia. pogratulować jej tylko i życzyć szczęścia. nie widzę w ogólę związku pomiędzy sytuacją w domu a jej związkiem. nie ma obowiązku być w domu i opiekować się wami.

Gość Zimny jak głaz
Osz kurcze no!!! Jak Ona mogła tak postąpic :

A czy Ona ma jakiś obowiązek opiekowania się Twoimi dziećmi ? Nie ma prawa do własnego życia ? Masakra.

Gość Zimny jak głaz
:P

Gość tyrtytrtryt
temat założyła pewnie jej młodsza i zazdrosna siostra co to rady sobie w życiu nie może dać. hahahaha

Gość Zimny jak głaz
Temat jest prowokacyjny i nie trzeba tu wielkiego umysłu aby to zauważyc :D

Żadna zazdrosna siostra to raz, a dwa jestem jej najstarszym bratem który się po prostu o nią martwi. I byś może ona obowiązku nie ma ale pomóc może, gdy ona urodziła ja pomagałem jej w wychowaniu dziecka. Teraz sytuacja stała się jeszcze gorsza, byliśmy zgraną i udaną rodziną dopóki nie pojawił się ten człowiek w jej życiu. Jakim prawem ona zabrania własnemu ojcu kontaktów z wnukiem? nie ma takiego prawa, tym bardziej że rodzica cały czas jej pomagała. A teraz co? znalazła sobie kogoś i rodzine pewnie ma już gdzieś. Moje dzieci również potrzebują matki.

Gość tyrtytrtryt
bua ha ha ha .. twoje dzieci również potrzebują matki? hahaha prowokejszynnn

Gość tyrtytrtryt
to sobie znajdż kobietę która będzie twoje dzieci niańczyć hahahaha

dokładnie znajdź sobie babke która pokocha Ciebie i Twoje dzieci . . A z tego co mi wiadomo to rodzic ma prawo do ograniczenia dziadkom kontaktów z wnukami jeśli jest taka potrzeba ..

Gość tam taram ta
No wiesz co?! jestes beszczelna.

Gość vasanna
Najstarszy bracie, skoro się tak martwisz o młodszą siostrzyczkę, to pomóż jej w układaniu sobie życia. Dopilnuj, by nikt jej w tym nie przeszkadzał, ciesz się, ze być może znalazła już swoją drugą połówkę i nareszcie jest szczęśliwa. :)