Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdecydowana wegetarianka

czy mam szanse spotkac faceta ktory tez jest wegetarianinem?

Polecane posty

Gość Była wegetarianka...
Noxelia - cóż, czyli moda i koncert były ważniejsze niż to zwierzę jednak, z którego uszyto Ci te glany? No tak ważniejsze. :O To potwierdza jak płytcy są niektórzy. Równie dobrze ktoś na pytanie dlaczego futro musiało być prawdziwe może odpowiedzieć. Tak musiało być, bo jak miałam się pokazać u Carringtonów, w płaszczu z ceraty? Pomijam, że i ten płaszcz z ceraty zabije nie jedno zwierzę w przeciągu lat.

"i tak, to musialy byc glany akurat... na koncerty nie pojde w baletkach, prawda." Tak, no wyjścia nie było. Koncerty i glany to jednak coś ważniejszego niż zwierzęta.

ja plytka? dziewczyno, dzialam w trzech organizacjach na rzecz zwierzat, jestem glowna wrzeszczaca na marszach :P i wpadam czesto do schroniska, sama mam psy ze schroniska dwa. nie znasz mnie ;) to nie moda, to ideologia i juz :) futro to inna historia, futro jest zdzierane jeszcze z zywego zwierzecia. jaki to bol? trudno sobie nawet wyobrazic. jedyne znieczulenie to trzesniecie takim zwierzakiem o ziemie. po filmiku na ten temat mialam koszmary bite dwa tygodnie. jak mozna cos tak bestialskiego uczynic, szok.

"Zbanowane Kciukiem nox za każdym razem pisze, że ze zmeczenia. nie wymyslaj, tylko w koncu przed soba sie przyznaj, ze jestes tepa i nie znasz zasad wlasnego jezyka" I Ty to piszesz? Przecież twoje wulgarne i rynsztokowe wypowiedzi to jedna wielka literówka i brak jakichkolwiek zasad. :D W oku belki nie zobaczy..

przeciez pisze, ze futro to zupelnie inna historia. futro zdzierane zywcem buty ze skory swini, ktora wczesniej byla ubita na mieso. chyba roznice widac :o

Noxelia - ja także pomagam w schronisku. I co? Na koncerty rzadko chodzę, bo wolę wpłacić pieniądze na schronisko.

Uwielbiam wkręcać takich kretynów jak Wy w moje prowokakejszyn. :D

kciukiem to hipokrytka, otyla wariatka ktora trzepia sie a saqma robi to samo ;) nie jem miesa, sporadycznie kebab. stracilam trzy zeby w przeszlosci i nadal nie jestm. upor :)

przeciez pisze, ze futro to zupelnie inna historia. futro zdzierane zywcem buty ze skory swini, ktora wczesniej byla ubita na mieso. chyba roznice widac jedno i drugie morderstwo. nie ma roznicy . a co swinia hodowana na mieso nie cierpiala?

a to, ze jestem pol niemka mnie usprawiedliwia? :P jednak w polsce nie mieszkam od zawsze. a ja mam i na pomoc i na koncerty ;) trzeba dbac i o siebie i o mniejszych braci...

Noxelia przeciez pisze, ze futro to zupelnie inna historia. futro zdzierane zywcem buty ze skory swini, ktora wczesniej byla ubita na mieso. chyba roznice widac" Na mięso i na skórę. I jak sama piszesz nienawidzisz rzeźników, ale jak już Ci ubiją i ściągną skórkę, to chętnie paradujesz w nich na koncertach. Czy to nie hipokryzja?

czy swinia cierpiala to zalezy, renomowane rzeznie zabijaja humanitarnie i musze to robic, natomiast tansze mieso jest obarczone nieludzkim traktowaniem, omijac z daleka.

kciukiem to hipokrytka, otyla wariatka ktora trzepia sie a saqma robi to samo nie jem miesa, sporadycznie kebab. stracilam trzy zeby w przeszlosci i nadal nie jestm. upor po czym wnosisz, ze jestem hipokrytka. ??:D kurwa oksymoron. nie je miesa, sporadycznie kebab, czyli jesz. niewazne w jakiej ilosci, zabijasz posrednio i jestes takim samym smieciem jak reszta tu.

DOBRAM TO KUP MI GLANY EKO I WYSLIJ JAK JESTES TAKA MADRA :) jakby troche pomysleli to bylo zrobili dostepne i tanie buty. poza tym jestem wiccanka i mam swoje zasady, tyle.

Zbanowane Kciukiem - jesteś otyła? :D Ile dzieci w Afryce musiało umrzeć, abyś tak się wypasła? Nie mogłaś się podzielić? :O

Noxelia - tylko Cię trochę prowokowałam. Bo nie lubię gdy komuś coś się wydaje. Gdy rzeczywistość jednak pokazuje swoje. Trzeba we wszystkim znaleźć zdrowy środek. Jeszcze raz podkreślam, że plastikowe buty też szkodzą zwierzętom.

Zbanowane Kciukiem - jesteś otyła? Ile dzieci w Afryce musiało umrzeć, abyś tak się wypasła? Nie mogłaś się podzielić? HAHAQHAHAHAHAAAAAAAA TRUE, TRUE sluchaj, miej wade chodzenia i rozpierdalaj wszystkie buty w niecaly miesiac, widze ze musze wprost napisac bo inaczej nie dociera

Zbanowane Kciukiem kup inne. tepa dzido. ja jakos sobie radze bez glanow, nie zabijam dla wlasnego widzimisie." Może Twoje baleroniki nie mieszczą się w glanach? :P

ahahahaha :D a mnie to bawi jednak :D sluchaj, zdrowe podejscie. nie odzieranie zywcem, czaisz?

zdowe podejscie to nie zabijanie w jakikolwiek sposob. ciebie tez maja humanitarnie obedrzec, zeby ktos sobie mog sandaly zrobic? wtedy bylabys zadowolona. bo humanitarnie znaczy lepiej? kurwa to ci gratuluje. jesli masz taki zart, to klekajcie narody.

Zbanowane Kciukiem - Zdecydowanie. Zżerając ponad to, co powinnaś aby żyć -przyczyniasz się do śmierci wielu dzieci w Afryce. Zamiast wysłać pieniądze biednym - zżerasz tony jedzenia. Mogłabyś też wpłacić pieniądze na schronisko. My musimy patrzeć na braki żywności w schronisku, a ty się pasiesz w najlepsze.