Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enerdżi

Marzę o normalnym, średniej urody facecie z ludzkimi odruchami.

Polecane posty

Gość Enerdżi
Wybacz, będę Cie ignorowac Drogi Maxie.

Gość totylkoja82
Czy ja jestem normalny ??????? ...bo według mnie w dzisiejszych czasach to same negatywne cechy. - studiowałem budownictwo , została mi tylko obrona , w trakcie studiów pracowałem , teraz szukam pracy bo nie pracuję - alkohol piję tylko od czasu do czasu , nigdy nie zdarzyło mi się aby urwał mi się film , nie upijam się - nie jestem imprezowiczem , do klubów chodzę bardzo rzadko , wolę do jakiejś knajpy , do muzeum , na wystawę , do kina albo na świeże powietrze - nigdy nie brałem narkotyków - nie palę papierosów , paliłem przez kilka miesięcy ale to było jeszcze w podstawówce - wstyd to napisać , ale nie miałem żadnej partnerki seksualnej - dzieci lubię , ale pewnie nigdy ich nie będę miał - moja kryminalna kartoteka jest czysta jak kartka papieru , nigdy nawet nie dostałem mandatu choć jeżdżę już prawie 10 lat - jestem spokojny , odnoszę wrażenie że za spokojny , dobre wychowanie też nie jest mi obce - nie wiem czy komuś się podobam czy nie , to kwestia indywidualna , ale dzieci w parku nie uciekają na mój widok - jestem szczupły Właśnie przez to co napisałem powyżej nigdy nie byłem w żadnym związku i chyba nigdy nie będę. Jestem za spokojny i zbyt nieśmiały :(

Gość max27_
"ihaaaaa co innego net a co innego ulica dziewczynki" nie ma istotnej różnicy, po prostu podchodzisz i proponujesz spotkanie w najgorszym razie powie że nie, w najlepszym da numer zwykle są miło zaskoczone taką akcją

Gość Tim S.
możesz opisac jak wg Ciebie wyglada facet o 'sredniej urodzie'?

Gość ihaaaaa
nie moze miec garba

max27_ -- co Ty za "podrywacz" jak tak się zachowujesz.Chłopie nie dziwię sie,ze masz pełno odmowy.Sam bym Ci dał jakbym był dziewczyna:D

Gość TH is IT LV
A może mam tak jak Looooser ze one sa onieśmielone

Gość max27__
"**cream** ale w necie ciebie nie widzą więc nie mogą ocenic czy jest ktos atrakcyjny czy nie" tak wiesz od razu - oczy nie kłamią a jak przez neta to tracisz czas na głupie pisanie nic nie wnoszace do tematu mam oryginała podszywa, nieźle

Gość TH is IT LV
jak przyjdzie ten moment ta chwila to zadziałam nie zamierzam jednak pisać do 100 dziewczyn w necie z nadzieją że z jakaś zechce się ze mną umówić

totylkoja82-- więc na co czekasz jak tutaj możesz porozmawiać i może coś wiecej wyłoni się z tej znajomości.Rusz no łepetyną.Widzisz to co ja??:)

Gość max27__
"SiN 2010 max27_ -- co Ty za "podrywacz" jak tak się zachowujesz.Chłopie nie dziwię sie,ze masz pełno odmowy.Sam bym Ci dał jakbym był dziewczyna" byś mi DAŁ? nie dzieki, interesuje mnie tylko dawanie przez dziewczyny

Gość Enerdżi
Pytanie o wygląd faceta o średniej urodzie - rozumiem do mnie jest skierowane. Normalnej budowy chłopak, nie patyk, ale i nie obtłuszczony z brzuchem od podjadania. Przynajmniej równy ze mną, czyli 169 cm, niewymuskana modelowa buzia, z pełnym uzębieniem i prostym nosem :)

Gość TH is IT LV
Ile jest takich przypadków że on i ona spotykają się na swojej drodze przypadkiem u mnie będzie tak samo

Gość max27__
normalnie byłbym teraz na dysce ale grypa mnie dopadła

Gość ihaaaaa
no i zaczynaj sie wymagania. ja mam brzuszek piwny wiec odpadam

Gość TH is IT LV
Prawdziwy przystojniak Christiano Ronaldo

Gość ihaaaaa
i troche kamienia na zebach :/

Gość TH is IT LV
Ja nie mam modelowego prostego nosa

Gość Enerdżi
:) takie mam wyobrażenie średniego typu urody. Nie wymagam więcej, niż sama moge zaoferować.

Gość TH is IT LV
Ja będę miał pierwsza randkę z moją dziewczyną a może nawet żoną

Gość max27_____
no chyba że żartowałem świat mnie wkur wia, a zwłaszcza ludzie

Gość TH is IT LV
Co za bezsens z tym podchodzeniem żeby mieć motywacje to trzeba wiedzieć czy ona jest nam przeznaczona

Gość ihaaaaa
dobrze ze na zachodzie dziewczyny nie maja problemu z podchodzeniem