Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turbodymomenka

30 kg w dół!

Polecane posty

Jdzi mój też pewnie tak by mi powiedział !!! :) ale na szczęście mamy oddzielne konta ;)

Dobre z tym Oc w aerozolu ,trzeba było powiedzieć że w takiej flaszce 0,75.

Asiek2950 ja bym się poważnie zastanowiłam nad spróbowaniem OC, a jeśli juz to skonsultowała z lekarzem. Nie ryzykowałabym bez konsultacji. Kasiek, Aerozol, miał dziś z tym ubaw po pachy. Moje pierwsze wrażenia z OC. Lepsze niż chrom. Faktycznie nie miałam parcia na szkło czyt. jedzenie i w pracy spoko się pracowało. PS czytałam ze na OC większość dziewczyn/pań zauważała zmiany w centymetrach niż wagowo. Hm.. Zobaczę po tygodniu Najpierw to i woda leci z organizm i inne, wiec spadek może (ale nie musi) być większy. Sory dziewczyny, ale się trochę nakręciłam tym OC i koleżanki z pracy też, a mam kilka puszystych babeczek wiec 2 tez dziś zakupują.. Z innych fizjologicznych: latam częściej do WC. Kaska a gdzie zamawiałas książkę? Jak przeczytaj od razu zdaj relację na gorąco. Pewnie wszystkie dziewczyny ciekawe ..co tam Adrian nasmarował. A co do naszych mężów, może was to zszokuje ale cieszę się ze mój M nie wtryngala się do diety („podtrzymuje to złe słowo). Nie zagląda mi w garnki to po 1. Nie komentuje diety (bo się nie zna) i mam święty spokój. Już to sobie wyobrażam co by było gdyby w tej dziedzinie był nadto oświecony: nie jedz tego nie jedz tam tego, wiesz ile ma kcal itd.? Ja tego nie potrzebuje. Jeśli mówicie o wsparciu psychicznym, to może dołączyć do waszych doświadczeń: Dieta? A co tym razem? Jak na stole stanęły zakupione 2 butelki OC zapytał co to? Powiedziałam ze trutka na wypadek mrówek faraonem. Opis niemiecki wiec po sprawie.

http://www.youtube.com/watch?v=qpEnngYqU3U&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-2-HM to jest moja wizja mnie samej za X miesięcy/lat. Zawsze jak chce mi się ryczeć nad własną wagę, to oglądam to ryczę, i jest mi lżej.... i wiem juz ze się nie poddam! Takich metamorfoz na youtube jest wiele, ale ta szczególnie przypadła mi do serca.... \mam nadzieję ze wam też :)

lubię oglądać takie przemiany, to daje siłę i wiarę, że można schudnąć, jeżeli ie człowiek zaweźmie ja jabcusia piję nadal i pic będę, myślę że działa :) jeszcze zamierzam kupić książkę pana Artura, bo jest w niej chyba sporo siły, którą sam autor emanuje http://uwaga.onet.pl/37499,news,,schudl_120_kg,reportaz.html

Strasznie droga przesyłka prawie tyle co ksioążka, ja się wybiore do naszych księgarni może spotkam bo sama jestem ciekawa jak on to zrobił. Trzeba przyznać że należy mu się szacunek:) a u mnie do bani z dietą -nie tyję ale też nie chudnę;;/ na dodatek znów mam problem powiedzmy bulimiczny (zjem cos a potem lece do kibelka;/, oczywiście nie po każdym posiłku ale już kiedyś sobie powiedziałam że więcej tego robić nie bede a tu co;/

hej kobitki :) mój luby pomyślał że wpuszczam go w maliny :) i nie kupił mi tego octu...powtórzę znowu ACH TE CHŁOPY!!!! Turbodymomenka książkę zamówiłam w Księgarni Internetowa e media, teraz czekam na przesyłkę :) koszt przesyłki sporo przesadzony no ale trudno się mówi.... cholera jak ja zazdroszczę tym babom co tak pochudły!!!!! ;) super metamorfozy Asiek zmartwiłaś mnie tym problemem bulimicznym :( dziewczyno nie rób tego!!! zdrowie stracisz :( buźki dla was z rana 👄

Asiek, ja tez czasmi tak mam z tym kibelkiem, ale to sa sporadyczne sytuacje, kiedy już ma wyrzuty sumienia, ze cos za duzo podjadłam. Kaśka, z tymi chłopami to sa czasmi same śmiechy:) ale dobrze że oni są tacy, przez to jest czasmi smiesznie

No u mnie też sporadycznie się to zdarza ale jednak a potem mam wyrzuty że to robie:( Ja dziś już do spowiedzi byłam bo w sobotę chrzciny;/, musze jeszcze coś małemu kupić ale jak mąż wróci z pracy to pojedziemy do jubilera gdzieś, pozatym czeka mnie zabiegany dzien musze mikołaja jeszcze chrześnicy kupić i zawieźć bo tak mi jakoś zeszło;/ z dietką ok już coraz bliżej stopki jestem:)

trochę zasypało...a nawet sporo dzisiaj jazda do pracy nie należała do przyjemnych poza tym coś mnie dzisiaj muli, głowa pobolewa i jakoś tak czuję się nieswojo..

Witajcie. Jakoś sie trzymam OC i idzie ni bardzo dobrze......nawet nie przypuszczałam, ze picie tego octu wcale tragedia nie bedzie. Mam juz rozplanowane posiłki, jak pic wiadomo, teraz pora czekac na pierwsze efekty...... mam nadzieje, ze w końcu znalazłam coś dla siebie.

Turbodymomenka, witaj na moim topicu, mam nadzieję, że znajdziesz u mnie jakies porady a może tez tu przekażesz nam swoje :D ocet jabłkowy to rzeczywiste tajemny specyfik:) pisz o rezultatach!

hej baby :) ale sypie!!!! :( jak dietki ? u mnie średnio niestety ... cały czas mam nadzieję że przetrwam tą złą passę...buźki

Gość Lux de Lux
Hej moje pięknie odchudzające ;) Dawno nie pisalam. Musze nadrobic lekture a pozniej opisze co i jak u mnie ;)

kaśka, jak nie piszą, to znaczy że idzie pod górkę :)

mi też idzie pod górkę :( ale mimo to staram się codziennie zaglądać na nasz topik, mam nadzieję że nie umrze on śmiercią naturalną!!!!! :( czekam z niecierpliwością na książkę Pana Adriana :) mam nadzieję że dziś - juto do mnie dotrze, dostałam maila z informacją że została wysłana :)

hej ja po chrzcinach pewnie kg ciezsza ale sie nie waze, od dziś znów wracam do swojego swiata:) na święta będzie lepiej:) strasznie tu pusto coś dziewczyny leń dopadł:(, a to ze sie komus nie udaje to nie jest tradegia, licza sie chęci i nie poddawanie sie

Gość Lux de Lux
Hej dziewczyny ;) Majo masz troche racji .... ;p Niby nie az tak strasznie pod gorke, ale w miejscu ja to raczej z braku czasu ;/ ale nadrobie nadrobie ;p wolna chwila opisze wszystko ;p

dziewczyny!!! martysia_86 to moja bardzo bliska koleżanka z naszego starego topiku na którym razem walczyłyśmy z kilogramami ;) każdej z Was życzę takiej podpory duchowej :) co tam u moich odchudzaczek? ja już po śniadanku-dziś jogurt z musli , zaraz lecę na "szatana" ;) aha książka jeszcze nie dotarła :(

to znowu ja :) właśnie odwiedził mnie listonosz i dostarczyła mi paczkę:) a w paczce co????? książka Pana Adriana:)))))) myślę że do jutra ją przeczytam nie jest długa i zdam Wam relację

Jestem niezmiernie ciekawa, co nasz Pan Adrian napisał:) Sama sobie te książkę zamówię. A ciekawe kiedy będzie dostępna w księgarniach np. Empik, aby za te przesyłkę tyle nie płacić..

Gość hejkahokejka
Hej Dziewuszki...czy moge do Was dolaczyc?? chce zrzucic 30kg mam 31 lat i dosc patrzenia na siebie i swoje cialo ( zawsze bylam szczupla osoba) :o a przez 5 lat 30 kg na plusie jade na wakacje w maju z cala rodzinka i nie chce zrobic im wstydu jak sie rozbiore :( myslicie ze dam rade zgubic 20kg przez 4 miesiace?

majo zaczęłam czytać tą książkę ale musiałam przerwać bo przecież w pracy jestem ;) w domu jak mała pójdzie spać sobie po czytam :) witam nową koleżankę :) a ile ważysz obecnie? będziesz stosowała jakąś konkretną dietę? pozdrawiam

Gość hejkahokejka
105 kg wzrost 179 lat 31 ograniczam weglowodany do minimum...zero slodyczy i jem tylko do 18 to tak na poczatek :) pol roku temu tez bylam na diecie...jadlam kiedy chcialam i ile chcialam ale tylko warzywa ,filety z kurczaka gotowane,owoce,nabial i duzo wody schudlam przez 6 tyg 9 kg...ale pojechalam na komunie i sie zlamalam :( pozniej przytylam z nawiazką bo mialam straszne napady glodu i poddalam sie teraz musi mi sie udac

uda się!!!! mówię to tobie, sobie i reszcie dziewczyn ! musi się udać :) jestem w połowie książki, jutro krótka recenzja ;)

hejkahokejka zrób się "na czarno" i zrób stopkę :) fajnie że ktoś nowy dołącza :)