Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Halokiti

Forum dla znudzonych (czasem) MAM - zapraszam

Polecane posty

Oczywiście odcinek był fajny, ale zarazem troszkę smutny :( jak to dobrze móc mieć własne dzieci... mam znajomych, którzy kilka razy stracili swojego Aniołka i starają sie o adopcje co wcale też nie jest łatwe... mam też takich znajomych co mają problemy w ogóle z zajściem w ciążę... w ogóle dużo kobiet ma z tym problem jak słyszę...ja zresztą też miałam swoje przeżyłam :(:(:( , ale na szczęście się udało i mam dwa dzieciaczki:):):)

Gość atramencik123
Widzę, że topik ruszył już pełna parą, ale może mogłabym i ja się jeszcze przyłączyć? :)

Macham 🖐️ nudzimy sie czekając na ciepłą wodę do kąpieli Miłego wieczorku dla Wszystkich ;)

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
marica no ja czekam za książką.oby poskutkowała. zmykam do wyrka bo pewnie za 2h pobudka mnie czeka. dobranoc:)

Dobrej nocki, moje dziecię właśnie zasypia, dostał Ibufen więc mam nadzieję że prześpimy się troszkę 🖐️

MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI widze że u Ciebie też ze spaniem przeboje, mój fatalnie śpi odkąd zaczął ząbkować- masakra normalnie a teraz mu idą trójki - najgorsze :(

Hej, dzisiaj ja mam wolne, jest u nas mój tatuś i trochę pomaga na podwórku..wczoraj była u mnie kupmela z mężem trochę sobie poplotkowałyśmy przyniosła przyszny serniczek już czekam na przepis MNIAMM..:) mojej małej pierwszy ząbek wyszedł jak miała 10mc tydzień potem drugi a 2 tygodznie temu jedynka u góry jedna teraz czekamy na dugą:) ale przez ząbkowanie jakoś nie jest marudna za to ostatnio łapią nas przeziębienia katarki i kaszel..już antybiotyk ostatnio dwa razy dostało i przeszła zapalenie ucha a my nawet o tym nie wiedzieliśmy miała raz temp ok38 i była przez tydzien marudna innych objawów brak aż nagle wyleciało jej coś z ucha ropka chyba no i okazało sie co to było bolało ją pewnie i przez to marudna była strasznie no i antybiotyk dostała bo z tym to nie ma żartów i nie wiadomo skąd to kataru wcześniej nie miała czytałam, różne może mogą być przyczyny..Jak jej to wylecialo to jak ręką odjął pewnie przestało boleć i spokojniejsze, teraz jeszcze do laryngologa musimy isc do kontroli... ALe ponury dzień....

Mój trochę wcześniej zaczął ząbkować bo pierwszy ząbek był w 5 tym miesiącu już i 2 pierwsze supera a potem - ale straszyć nie będę. Zaczęły się właśnie infekcje i oto takie że antybiotykiem sie kończyło, ostatnio dostał już na dzien dobry penicylinę zapobiegawczo żeby sie nic nie wykluło znowu. Teraz siedzi taki biedulek, wstał o 3:30 i zasnął dopiero o 5. Potem budził sie co pół h na smarowanie dziesełek . Miłego dzionka u nas też ponuro z tym że +15

Dziewczyny, lada chwila mała ma roczek i padają pytania co kupić jej na prezent, wiadomo jak to jest..najważniejsza jest pamięć i obecność bliskich aleee każdy chce coś dać ja nie mam pomysłu co by rodzinka mogła dać w prezencie (proponują rowerek, jakiś jeździk mechaniczny..)nie wiemm mały dostał rowerek na roczek a nauczył się na nim jeździć jak miał trzy lata a wcześniej to biegał z nim;P hmmm poradźcie coś by nie wywalać kasy na coś co przyda się za jakiś czas i to na krótko... a mały już przesiadł się na rowerek dla starszaków, ale ma póki co dodatkowe kółeczka:)

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
ANNNA NO TO TEŻ MASZ PROBLEM JA JESTEM JUŻ PADNIĘTA,NIE MAM SIŁY NA NIC,TO JEST JAKIS KOSZMAR MOJEJ TERAZ WYCHODZĄ DWIE DWÓJKI

Ech i przed nami nocka - aż się boję :( MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI mój ma 16 miesięcy i 2 tyg - podobno wszystko da się wytrzymać 🌻

Gość maaag
czy jest tu ktos kto nie ma dziecka ???

Gość gość
czesc mam pytanie jade do polski i moja mala jest na mleku cow&gate juz 5 miesiecy i nie wiem czy dostane to mleko w polsce czy musze zabrac pare opakowan ze soba.