Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aja_wolę

od dziś zaczynamy!! starania na 2011!!!

Polecane posty

Gość rottana
i witam wszystkie nowe kobitki!!!:)

Gość rottana
mam do was pytanko. czy bierzecie teraz jakieś witaminki? ja sobie kupiłam kilka dni temu falvit bo czytałam że jest bardzo dobry przed jak i w czasie ciąży.

rottana - to trzymamy kciuki!!!! ja tak często mam - że śni mi się, że dostałam @, rano wstaję i właśnie się zaczyna :) ale teraz na @ nie czekamy!!!! ja biorę od 3 dni kwas foliowy :) falvit - to też dobry pomysł :)

Gość rottana
mi na szczęście się nie zaczęło:) ale chyba więcej nie wytrzymam i już jutro zrobie test:D jeden dzień w tą czy w tamtą:)

Gość rottana
falvit także zawiera kwas foliowy;]

Gość sara!
a mi sie snilo ze moja kolezanka jest w ciazy ;) ja boire kwas foliowy 3 miesiac i magnez+ witamine b6 bo lubie kawe ;p

Gość rottana
ja rano nie wstene bez kawy:D a jak już to przez cały dzień cierpie przez bólo głowy;/

Gość sara!
ja ostatnio przezucilam sie na INKE na poczatku bylo to straszne ale dalam rade i teraz nawet mi smakuje, a kawusie sobie popijam u znajomych :)

Gość rottana
hmmm inka jest właśnie żeby wypić u znajomych:D i tak ograniczyłam kawe. wcześniej pijałam 2-3 dziennie a teraz tylko rano a u znajomych herbatke:) ale jak trzeba będzie to nie będę pić w ogóle:) ale w tej chwili musze się gorszego nawyku pozbyć... papierochy... brzydki nałóg:/

ja też mam problem z kawą :( nie mogę się bez niej obejść. chociaż piję tę "lekką" a słuchajcie, taką bez kofeiny można pić?

ja na szczesce nie pijam kawy i mam ten problem z glowy :) ale za to mam wszystkie objawy na @ wiec pewnie przyjdzie lada dzien....:(

Gość rottana
a ja jutro testuje:D jednak nie wytrzymałam i kupiłam sobie test:)

Gość rottana
elo. jutro mam dostać@ wynik negatywny:(:( ale jeszcze jest nadzieja może za wcześnie zrobiłam...

no właśnie obawiałam się, że za wcześnie :( ale nic się nie martw! trzymam kciuki, żeby jutro wstrętna małpa nie przyszła! w końcu musi się udać :) ja muszę czekać jeszcze do 1-2 grudnia :( toż to 2 tygodnie! :( ale tempka mi się utrzymuje od 3 dni, więc myślę, że dobrze wycyrklowałam z tą owulką :)

Gość rottana
wydawało mi się że jeden dzień w tą czy w tamtą strone nie zrobi różnicy... też mi się wydawało że mam wszystko dobrze poobliczane no i to że nie patrzeliśmy na to tylko tuliliśmy się co 2-3 dzień i że nie trafiliśmy?! ugh mogłam nie robić tego testu, teraz mam tylko doła:( ale trzymam za ciebie kciuki:) i za inne panie:)

ja tez nie wytrzymalam i dzis zrobilam test i tex negatywny.... :( mimo ze to az 5 dni przed miesiaczka ale robilam ten nabardziej czuly i juz sie nie nastawiam ze to za wszczesnie zeby sie tak nie dolowac jak miesiac temu.... teraz czekam na @ zeby jak najszybciej rozpoczac nowe starania

Gość rottana
dokładnie:) współczuje tobie bo jak się tak czeka to 2 tygodnie to tak długo:D ale będzie dobrze:) tylko mocno się przytulaj:D:D

Gość rottana
kasiula201----> to przykro mi bardzo:( no ale masz jeszcze 5 dni więc wszystko nie jest przesądzone:) te testy wszystkie niby takie czułe... ale jednak najlepiej robić w dniu spodziewanej miesiączki. jak ja jutro nie dostane to na następny dzień znowu zrobię:)

Gość sara!
dziewczyny naprawde nie ma sensu robic testy przed okresem- szkoda kasy ;) aja_wolę to czekamy razem bo moj @ tez 2 grudnia ma być.. ale czuje ze dostane bo mnie juz brzuch boli i jeszcze cos mi sie jakas infekcja przyplatala :(

Gość rottana
wiem wiem wiem tylko ta ciekawość i wogóle:D chyba każda z nas to ma albo miała:D

Gość onaonaonaonaonaona
A ja jestem przykładem, że czasem jest sens. @ ma być dziś/jutro. Test zrobiłam w środę i zobaczyłam dwie kreski. Test z porannego moczu. I to nie ten extra czuły. Także różnie może być i wcale nie dziwię się dziewczynom, że testują wcześniej.

onaonaonaona gratuluję :) wiem że to nie ma sensu ale to jest silniejsze.... obiecywalam sobie ze nie bede testowac ale to sie nie da... znam wiele przypadkow kiedy test wykazal nawet kilka dni przed @

Gość onaonaonaonaonaona
kasiula dziekuje. U mnie wlasnie jest kilka dni przed @ i sa 2 krechy :)

Gość sara!
onaonaonaonaonaona super gratulacje, ale i tak uwazam ze nie warto chociażby nawet chodzi o samoistne poronienie w dniu spodziewanego okresu, ja osobiscie odradzam ;-p

Gość sara!
witamy nowa koleżanke:)