Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Lena...

Publiczne karmienie piersia.

Polecane posty

krooliczka - dzieci jak sa glodne, to nie znaja terminu "poczekaj na lepszy moment" lub nie teraz" nawet nie znaja "za chwilke" One chca jest "teraz"

Gość mnie też brzydzą.....
owłosione klaty obleśnych facetów i oni też się tym nie przejmują,a przecież nie ma porównania do kobiety karmiącej:):):) Popatrzcie ile jest zrcydzieł znanaych artystów przedstawiających matki karmiące piersią

i ja bym się miała wstrzymywać z karmieniem głodnego płaczącego dziecka z powodu jakiś nienormalnych ludzi???nigdy!!!dobro mojego dziecka jest najważniejsze.

Gość lolavie
Karmic dziecko piersia w katedrze notre dame bo nie bylo innego miejsca hahaha no bezcenne!

Asia, dla mnie nie jest to obrzydliwe, ale nie bądźmy egoistami i miejmy na uwadze innych. Pierś to gruczoł mleczny, przeznaczony do karmienia potomstwa i uważam, że to w pełni naturalne i normalne, ale żeby było wzruszające? :-o

Gość nie lubię
"Mnie nie przeszkadają same cycki, przeszkadza mi tylko takie przekonanie, że oto JA, madonna karmiąca, mam prawo przed kim chcę, gdzie chcę kiedy chcę wykładać swoje cycki - ile chcę, w tym też w całosci (zdarzyło sie takie cos w mojej obecnosci przy stole - i to nie raz) - i NIKOMU nie ma prawa to przeszkadzać. Bo tylko ja sie licze i mój bachor" O właśnie o to chodzi!!! O to, że matki z małymi dziećmi myślą sobie, że wszystko im się należy. Nosz kurwa chciałaś mieć dziecko i rodzić twoja sprawa, ale nie utrudniaj życia innym.

zdesperowana----BRAWO!!!!JESTEM TEGO SAMEGO ZDANIA!

Jak to Pan X ma gówno do powiedzenia? Pan X ma takie same prawa, jak kobieta w ciąży czy też matka karmiąca w miejscu publicznym, ma prawo wyrazić głośno swoje zdegustowanie.

Gość julia na dachu
mimo wszytsko to narzucanie innym widoku na który nie muszą mieć ochoty...zły pomysł

Gość popieram kroliczke
tak moje drogie mamy wywalajace swoje cyce,bo "macie dzieci i karmienie cyckiem jest taaaaaakie zajebiscie naturalne"-niektorych ludzi ten widok nie wzrusza,ale obrzydza,tzn.obrzydza ten wywalony cyc,i jesli tego nie rozumiecie,to WY macie problem.Urodzi jedna z druga dziecko i uwaza,ze jest specjalnie uprzywilejowana:O Pamietam,jak siostra mojego meza,na rodzinnym spotkaniu przy obiedzie wywalila cycka,bo chciala syna nakarmic.Noz qrwa-ludzie jedza,a ta jeb cycka na stol:O Sama mam dwojke dzieci i piersia karmilam w domu,a jak przychodzili goscie,to szlam do innego pokoju.Poza domem dawalam dzieciom butle z odciagnietym mlekiem i jakims cudem nic im sie z tego powodu nie stalo:) dla mnie karmienie to bardzo intymna czynnosc.pozdrawiam normalne mamy,ktorym po urodzeniu dzieci nie poprzewracalo sie w glowach:)🖐️

Gość nie lubię
Moja kumpela przed wyjściem karmiła i zawsze odciągała mleko do butli. Ale jak babsztyl jest leniwy, to nie odciągnie i tyle. I uważam, że osoba postronna ma tak samo prawo do wyrażenia opinii jak matka karmiąca. Może ją zbesztać itp., ona i tak będzie dalej karmić, więc w czym problem.

jak sie wychodzi na dluzej to trzeba nakarmic! co chcecie sciagac zanim sie pokarm naprodukuje? czy chodzic z pelnymi cyckami pol dnia? jak ja wychodzilam na imprezy to zdarzalo mi sie odciagac pokarm w toalecie bo bolaly.

Gość bylam ostatnio na spacerze
w parku. Nieopodal placu zabaw nietrzezwy pan oddawal mocz pod drzewem. Bylo to dla nie go zupelnie naturalne, nie krepowal sie. Ja oraz inni ludzie bylismy zdegustowani tym. ktos wyrazil swoje zdanie. Pan, ktory juz skonczyl swoja naturalnna czynnosc rowniez wyrazil zdegustowanie na temat zdegustowania innych. Zrobil to w sposob kulturalny dla niego dajac do zrozumienia innym ze tez to robia i nie ma czego sie wstydzic. Pan oddajacy mocz pod drzewem w miejscu publicznym mial racje i pelne prawo do tego. Tak wlasnie wynika z tego tematu. Mniemam wiec ze pan rzygajacy pod slupem tez mialby do tego prawo. Bo chyba nie robilby czegos nie naturalnego.

Gość do popieram króliczka....
aleś ty popierdolona kobieto...współczuję twoim dzeciom i parterowi bo chyba mózg ci się zlasował skoro tak bluzgasz na matki karmiące piersia.Możr ty nie bedziesz miała tego problemu bo nie będziesz potrafiła karmić piersią

Gość bylam ostatnio na spacerze
olowek z Ikei czy napad na bank to jest strata. Mniejsza i wieksza, ale strata finansowa. Tu mowimy o moralnosci. Dla mnie pan sikajacy pod drzewem jest obrzydliwy, ten rzygajacy pod slupem rowniez, a juz matka karmiaca dziecko nie. Ale wychodzac z tego zalozenia jaki panuje w tym temacie to bez roznicy co sie robi (byle naturalnie) kazdy ma prawo sie zdegustowac a czyniacy cos naturalnego ma prawo byc zdegustowany zdegustowaniem innych:P

Zdesperowana ale z ikei ołówków sie nie da ukraść, je można wziąć :P a co do karmienia piersią to jeżeli kobieta robi to dyskretnie to nie powinno to nikomu przeszkadzać, sama karmiłam piersią i nie widziałam zgorszonych ludzi tą sytuacją.