Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zorzapolarnaa

Jak rozwiązać związek internetowy...i przetrwać...?

Polecane posty

ewciamarchewcia... Masz rację...najbardziej jednak męczy stan takiego zawieszenia...przed podjeciem decyzji...Stoję i nie potrafię sie poruszyc...biorę to co daje kazdy dzień....Chcę do przodu....

Gość art123
czy Wy się w ogóle kiedykolwiek widzieliście?

Gość sherry ann
zorza, jakiej bys nie podjela decyzji - cierpienie bedzie .... zastanow sie jak wybrac tzw. mniejsze zlo :) jestem z Toba :) trzymaj sie :)

Gość cholera to wie..
zorza! to na pewno nie jest miłośc tylko zauroczenie , byc moze pogubiliście sie oboje w swoich związkach , albo czujecie sie samotni i to zbliza was do siebie , na dłuższa mete ta hustawka nastrojow jest nie do wytrzymania , chce konczyć i nie chce... i tak wkolo mam przyjaciela tez i wiem jakie to trudne , prawie 2 lata .. zprzerwami , rozstanie , koniec , tak powiedzialam ... on sie odzywa po pół roku... juz nie gg tylko sms , telefony i tak ... to trwa , znowu cisza ponad dwa tygodnie, tylko teraz skasowałam juz jego nr. tel..........powodzenia

Gość sherry ann
sluchaj, zawsze szczery :) chcialabym zebys kiedys znalazl sie w podobnej sytuacji, zycze Ci tego :) zeby brak ciepla i czulosci w malzenstwie sprawil, ze zauroczysz sie inna kobieta :) czula, pelna ciepla i wyjaktkowo seksowna ... :P zeby kazda minuta Twojego zycia byla poswiecona wlasnie jej ! zycze Ci tego-pocierpisz-to moze ten jad z Ciebie wyparuje :P

jestem z Toba trzymaj sie ciekawe jak bardzo byłabyś z nią gdyby chodziło o twojego męża:)

Gość sherry ann
szczerze ? zastanowilabym sie nad soba :) z jakichs powodow kochanki istnieje w zyciu mezczyzn, nie zastanawialas sie nad tym...?

Gość głupie krowy
no i samiec się odezwał

zawsze szczery Być może za bardzo ufam....ale nigdy nie miałam powodu by nie wierzyc ludzią....Myślisz że nie mozna kochać...mając męża czy żonę? Nie łatwo jest odejśc po latach...może to banalne...ale majac dzieci, które kochaja oboje rodziców...i wydaje im sie że wszystko miedzy rodzicami jest ok....To teatr..a ja nie jestem dobrą aktorką..gdybym była ciagneła bym jedno i drugie dalej...i wypelniała pustki w obu związkach...

zeby brak ciepla i czulosci w malzenstwie sprawil, ze zauroczysz sie inna kobieta brak ciepla i czulosci prowadzi do a) proby naprawy zwiazku b) rozwodu

Gość sherry ann
zawsze szczery - czy Ty jestes zonaty, powiedz prosze ? :)

szczerze ? zastanowilabym sie nad soba z jakichs powodow kochanki istnieje w zyciu mezczyzn, nie zastanawialas sie nad tym...? masz bujną wyobraźnię tak na pewno zastanowiłabyś się nad sobą i kibicowała tej drugiej:D

.ale nigdy nie miałam powodu by nie wierzyc ludzią. chcialas napisac ludziom? a do ludzi zaliczasz tez swojego meza? ufa ci?

Gość głupie krowy
to samotny kapeć ale się nie przyzna

Gość sherry ann
no tak, rzeczywiscie mozna okreslic Cie GLUPIA krowa, Ike, z naciskiem na slowo "glupia" :)

no tak, rzeczywiscie mozna okreslic Cie GLUPIA krowa, Ike, z naciskiem na slowo "glupia" bo ja bym nie kibicowała?:D

Gość sherry ann
haha :) zaczyna mnie to naprawde bawic :) dlaczego Ike i zawsze szczery nie zaloza po prostu portalu, ktory bedzie dawal "dobre" rady cierpiacym z powodu rozdarcia !? :P

milosc i cierpienie w zwiazku internetowym :D piekne. a moze ten ideal nazywa sie Infobot? musicie sie strasznie nudzic w zwiazkach skoro wymyslacie takie bzdety. ciekawe czy mezowie i zony tych "internetowych romea i julii" mysla podobnie

Gość ewciamarchewcia...
Trudny wybór..ja sama bym nie podjęła takiej decyzji..nie umiałabym ..cieszę się że w moim przypadku to on zrobił.Jednak jesli zdecydujesz pozostac w tym to chociaż spróbujcie się spotkać bo rzeczywistość czasami jest inna....bo tkwienie w takiej bezradności doprowadza do obłedu ..

nie oleje tylko będzie zmuszony mimo swej wielkiej miłości do autorki

Gość sherry ann
stek bzdur... :) szkoda cennego czasu na czytanie takich "rad" :P

nie oleje tylko będzie zmuszony i oczywiscie bedzie nieludzko cierpial robiac jednoczesnie zonie jezykowe tornado