Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zorzapolarnaa

Jak rozwiązać związek internetowy...i przetrwać...?

Polecane posty

niech zgadne - potrafi poruszyc w Tobie struny, ktorych maz nigdy nie dostrzegal, rozumiecie sie bez slow, jest jak Twoj duchowy brat blizniak? czujesz sie przy nim godnie ? hmm... Jaroslaw?

nie tylko miał dla mnie czas kiedy nie miał go mój mąż, a kolejnego juz nie będzie" kurcze jak zagadkowo i niezwykle to moze kaspirowsky? a czujesz z nim taka elektryzujaca wiez?

Gość hahahahahahahhhhhhhhhhhhh
nie rób z siebie ofiary:P miałaś kryzys w związku,znalazłaś internetowego misia przytulankę.Misio pomógł Ci przetrwać ,a ze teraz jest niepotrzebny więc skup się na męzu:P

jakas nierozgarnieta ta malgorzata, pas nierozgarnieta to bardzo wywazone słowo - gratuluje :)

nierozgarnieta to bardzo wywazone słowo - gratuluje wazelina:P:P:P

Ike tez chcesz? :) wazelina to bardzo plastyczne slowo - gratuluje :)

Gość kalabala
Autorko, Ty przestań z nim pisać i pisać o tym na forum, bo Cię mąż przyłapie i dopiero będziesz miała motyle, jak z chałupy pogoni i samą z dziećmi zostawi. :D

Gość kalabala
Nudzi się kobietom w domu i z tej nudy wymyślają sobie miłości do literek, które pojawiają się na monitorze. Też to przeszłam i nigdy więcej! Brrrr.

Też to przeszłam i nigdy więcej! Brrrr. Może się jednak pochwalisz, będzie się z czego pośmiać :) P.S. Żeby stosować kropki w stylu a'rt, to trza mieć talent i nieco kretynizmy w sobie, droga pani zorzo... bez tego mamy do czynienia ze zwykła gramofanią ... pani nie masz ani jednego, ani tym bardziej nie słyniesz z drugiego. Z nieskrywaną radością ja:)

Gość głupie krowy
NADZIEJA TO NASTĘPNA GŁUPIA KROWA,KTÓRA MA ZRYTY BERET

miło mi, że sobie ulżyłaś.... myślisz, że podniesienie samooceny kończy się na tym,że nawrzucasz anonimowym i nieznanym Ci osobom na forum ogólnym? :) zapewniam Cię Skarbie, ze to znacznie bardziej skomplikowane niż myślisz:)

Gość Jak mozna byc tak dziecinnym
Jestes zimna suka i tyle na ten temat. Twoja rodzina pewnie wie co sie dzieje tylko nie ma juz do ciebie sily. Sama mam matke ktora zyje w takim internetowum zwiazku. Nie moge na nia patrzec. Ma meza, rodzina, a zamiast o nas dbac, ucieka w wirtualny swiat, nie majac pojecia jak bardzo to nas wszystkich dotyka. Jestes dorosla i tak jak ktos napisal chyba potrzebujesz kopa w dupe. Opanuj sie,zanim bedzie za pozno. A ten facet to pewnie zwykle zero. Pisac piekne slowka przez internet kazdy potrai, gorzej w realu. Zakoncz to, zanim zniszczysz wszystko na co cale zycie pracowalas/

Gość aha i achh
nie mogę, nowy rodzaj zwiazku: zwiazek internetowy. I to osoba dorosła pisze, nie wierzę. :o

Związek internetowy jest odpowiednikiem zwykłego związku w realu...Są w nim wszystkie czynniki...wymaga jednak wiecej zaufania...pracy nad sobą...i umiejetności wykorzystania czasu jaki jest nam dany..ładowania akumulatorów...by energia starczyła do kolejnego razu...

małżeństwo wymaga pracy nad sobą autorko nie internetowe uniesienia

ike Każdy zwiazek wymaga pracy...czy w małżeństwie czy w innym związku...Inaczej nic z takiego związku nie bedzie...Prawda? Ja tu pisze o związku internetowym...ta kwestia mnie nurtuje...z ta sobie nie radzę...

Gość Do zorzapolarna
przeczytaj kilka pierwszych stron "mąż, dzieci i wirtualny romans". to jest uzaleznienie :)

To była miłość...nie planowałam jej..nie wiedziałam że tak mozna....Tak teraz to uzależnienie...Tęsknie tak bardzo...za każda chwilą..

Gość Do zorzapolarna
szczególnie wypowiedzi halo@to ja do mnie trafiły:)