Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asz asz...

Do stracenia prawictwa potrzebna jest kasa ....

Polecane posty

Gość Asz asz...

ktos tu zalozyl temat o ten : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4649929 ze juz nie jest prawiczkiem i ma powodzenie , mlody ma kase to wszystko latwo sie potoczyło ... masz kase ? zrobisz sobie operacje jak on , pojdziesz na studia i wynajmiesz mieszkanie - to tez duzo ksoztuje , nowe ciuchy - podobnie Biedny zawsze bedzie poszkodowany, musi walczyc albo o kase ,albo starac sie o pieniadze albo olać to i narzekac

Gość zla wiadomosc
to zarob kurwa :o

Gość Asz asz...
ciekawe jak ? pensje mam 1400 do ręki . Z czym do ludzi :o

Gość zla wiadomosc
no wlasnie, z czym do ludzi, ktora chcialaby taka marude i bekse :o 🖐️

Gość Asz asz...
widziałem gorsze beksy . Dziewczynie tez trzeba kupic kwiaty prezenty zaprosic do kina kawiarni i tak dalej . Moge isc na dziwki, za 150zl ale nie chce

Gość Asz asz...
a co to za praca ? rotacja pracownikow co 2 tygodnie, codziennie nowe gęby widze ... magazyn z lekami , 3 zmiany ,do tego pod warszawa , w samym autobusie spedzam 1,5 godziny dziennie :o

Gość zla wiadomosc
a to czemu nie chcesz? traktujesz wszystkie kobiety z gory jak dziwki, sprowadzajac wszystko do kwestii kasy, ale na dziwki to nieee... :D wypiertalaj hipokryto 🖐️

Gość Asz asz...
chcialem powiedziec ,ze wazne jest pierwsze wrazenie ,poczatek znajomosci. Nie znam zadnej dziewczyny ,ktora nie lubi zadnych rozrywek.

Gość Asz asz...
jestem nieśmialy i zamkniety w sobie - jak mam bajerować ? z tym sie trzeba urodzić

"Dobra bajera" działa tylko jeśli osoba bajerująca jest odpowiednio atrakcyjna. Brzydal może być co najwyżej natrętny.

Gość zla wiadomosc
temu, ze rownie dobrze moze isc sobie na dziwki, skoro wszystkie tak traktuje i ty zrezsta tez jak widac :D

Gość Asz asz...
nie chcę dziwki. Im chodzi tylko o kase, bedzie udawala ,ze jestem fajny i chce tego ze mna. Zamknie oczy i bedzie myslala o zakupach czy rachunkach, a za pol godziny kolejny klient.

Gość ja ci powiem samą prawdę
oczywiście że kasa jest otrzebna taka fiskalna należy dobrze zastanowić się nad wyborem modelu umiejętne dopranie wagi urządzenia to podstawa musi być na tyle lekka żeby nią swobodnie operować ale na tyle ciężka żeby po uderzeniu w głowę upatrzonej laluni przyniosła porządany efekt a więc tak: bierzesz kasę idziesz ulicą wypatrując cud laluni wybierasz lalunie udajesz że się potknąłeś kasa leci i strzela lalunie w łeb ty się bardzo martwisz i opiekujesz lalunią bo przecież to twoja wina z tej opieki wyrasta znajomość potem przyjaźń potem miłość blablabla gorzej jak niechcący trafisz kasą w łeb kogo innego wtedy radze spierdalać

Gość ja ci powiem samą prawdę
a nie może być wielka miłość z fajną dupą do ruchania?

Gość Asz asz...
No ja wlasnie taki bylem . W dziecinstwie kazdy sie mna zachwycal , ciągneli za policzki '' jaki sliczny chlopczyk'' , w gimnazjum zbrzydłem . Niesmialy ma szanse ,jesli fajnie wyglada. Co z tego ze zagadam do jakiejs na ulicy? Tylko sie osmiesze. Gdybym mial kase zmienilbym sie jak ten koleś z tematu ktory podalem.

Gość Asz asz...
widze ,ze jednak ktos mnie rozumie :)

"ty się bardzo martwisz i opiekujesz lalunią bo przecież to twoja wina z tej opieki wyrasta znajomość potem przyjaźń potem miłość" Forsa się skończy i dostaniesz kopa w dupę. Warto?

"Co z tego ze zagadam do jakiejs na ulicy?" Kiedyś próbowałem - nic nie wychodziło. Tylko durnia z siebie robiłem. Teraz już tak nie robię.

Gość Asz asz...
Tez probowalem . Dawno temu . Pytalem o droge, i pare innych glupot. Jedynymi rozmownymi kobietami sa panie po 60 roku zycia :(

"Jak potrafisz zagadać do nieznajomej na ulicy to jesteś kozak" A co to za problem?

Gość Asz asz...
Po prostu siedziała obok mnie na przystanku. To była koniecznosc a nie to ,ze chcialem :O drugi raz zagadalem w pociagu , z wyglądu licealistki - gdy wyszedlem z przedzialu wpadly w smiech , i jedna powiedziala ''ale frajer'' - tego nie zapomne ... Wiecej sie do zadnej nie odezwe.

"Ponoć istnieje żelazna zasada, żeby nigdy nie zagadywać dziewczyny gdy nie jest sama." No jak dla mnie to musztarda po obiedzie...