Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

" No ja też bym chciała w Korei, kiedyś chciałam w Japonii, ale koreańce jednak mi się bardziej podobają..." no właśnie, japończycy są za bardzo... metrosexualni xD podobno wielu to już prawie nie kobiety ""A pamiętasz może w którym odcinku wkracza Lee Ming Hoo?" Przecież on jest głównym aktorem w pierwszym oczywiście..." a w którym momencie? ja mam włączone na 12 minucie i go na razie nie widać

Tak zgadzam się japończycy to dla mnie dziewczynki :D Oczywiście nie wszyscy, ale większość. A chyba będzie jak będą kogoś męczyć na korytarzu, każdy odcinek to godzina więc jeszcze czasu jest :)

Gość sie nie ludz
koreanczycy ci co sa w serialach sa po operacjach plastycznych >.

sie nie ludz- to jest prawda wielu miało operację (już nie wspominając o kobietach) tam zabiegi usunięcia fałdy mongolskiej są bardzo popularne, ale nie są jakoś mocno inwazyjne i nie dają efektu nienaturalnego (dla nich) europejskiego kształtu, kto miał taką operację bardzo łatwo można znaleźć w necie zdjęcia z przed i po.

a czy któryś z tych których ja wymieniłam miał usuniętą fałdę mongolską? jak się tak im przyjrzeć twoim wprawnym okiem Bumbumshoko?

Gość sie nie ludz
to i tak nie zmienia faktu ze rzeczywistosc juz nie jest tak piekna i gdy pojedziesz do korei to sie zawiedziesz :< chociaz rozmawialam z japonczykami na stickamie i byli niezli :D:D

"to i tak nie zmienia faktu ze rzeczywistosc juz nie jest tak piekna i gdy pojedziesz do korei to sie zawiedziesz :

Gość sie nie ludz
moj typ nie jest metro - wiesz ze noctis z tego zdjecia bedzie w grze ff13 versus? niestety ma byc to ponoc tylko na ps3 :

Hehe tzn. to nie jest tak łatwo powiedzieć kto miał, a kto nie jak pisałam lepiej sprawdzić w necie, a tych z obsady BBF to nie wiem kto miał operację, niektórzy od urodzenia mają mniejszą bądź większą fałdę.

" moj typ nie jest metro - wiesz ze noctis z tego zdjecia bedzie w grze ff13 versus? niestety ma byc to ponoc tylko na ps3 :" no jak mam nie wiedzieć, ja fanka Final Fantasy! A ty co, też fan? :D (jeśli tak to zapraszam serdecznie na mój topik także jutro na miłą pogawędkę) Ale na razie w to nbie pogram, chyba jak kupię PS3, a to dopiero za... no parę dobrych miesięcy bo na razie nie pracuję i musiałabym z kieszonkowegoz bierać :D

Gość sie nie ludz
no jak zobaczylam go(noctisa) to odrazu go pokochalam :D jest perfekcyjny :P nie myslalam ze oni tam se kleju na ta powieke nakladaja!!!!

" Łuhuhu Yaoi " pewno że yaoi:D Lubisz yaoi? Ja chciałabym zoabczyć yaoiski film erotyczny, albo w ogóle jakies sceny yaoi. Nigdy nie widziałam :P http://www.youtube.com/watch?v=NSYAnPED9BU&fe ature=related o czizas! to ona to robi żeby podprawić kształt oka na europejski? "no jak zobaczylam go(noctisa) to odrazu go pokochalam jest perfekcyjny " to takjakbym czytała siebie:D kiedyś też coś takiego napisałam. to ostre, chłodne spojrzenie! :D Masz może jakieś inne typy z Final Fantasy? ja lubię Clouda "Oni wogóle robią wiele dziwnych rzeczy by wyglądać jak wyglądają " to tak jak w brazylii kobiety opiowiększają sobie piersi i wyicnają tłuszcz... a jakie jeszcze inne pzrykłady tych rzeczy znasz?

"Lubisz yaoi?" Lubię, ale nigdy się nie zagłębiałam w tą tematykę (nie czytam mang nie oglądam anime yaoi, chyba, że coś masz dobrego do polecenia) "to ona to robi żeby podprawić kształt oka na europejski?" W sumie chyba nie, bo oczy azjatów i tak po podklejeniu i po operacji nie wyglądają jak europejskie, wciąż ma pozostałości azjatyckie, a jej założenia nie mogę stwierdzić bo nie jest nią :D Wogóle to podobny temat pewna dziewczyna poruszyła tu: http://azjatyckicukier.blogspot.com/2010/10/czy-azjatki-chca-wygladac-jak-kobiety.html (wogóle ciekawy blog) "a jakie jeszcze inne pzrykłady tych rzeczy znasz?" http://www.zeberka.pl/art.php?id=5750&strona=3&s=&b=1 Ale sypie linkami jak z rękawa :P

sie nie ludz- o nie, no to się uśmiałąm z niektórych :D a najlepsza z miana to ta ostatnia Tylko, zaraz, czy to chłopak któryz amieniłsię w dziewczynę??

Gość sie nie ludz
cloud boski .< ci azjaci pod tym wzgledem to masakra :D

"nie no jak dla mnie to kpiny!!" Hehe no tak, ale taka prawda przeciętna/y azjata/ka jest brzydszy od europejczyka. Ale jak się znajdzie jakiś przystojny bądź ładna to są tacy ah i oh :D

"nie oglądam anime yaoi, chyba, że coś masz dobrego do polecenia" nie znam żadnych anime yaoi... BTW. Mnie się azjatycki kształt oka podoba tak apropo tego podklejania i tematu http://www.zeberka.pl/art.php?id=5750&strona=3&s=&b=1 ochraniacz na grzywkę mnie rozwalił. Na razie czytam dalej "cloud boski .< ci azjaci pod tym wzgledem to masakra " pod jakim względem?w porównaniu do Clouda? mnie tam się podobają :P

Gość sie nie ludz
zezarlo mi posta :(((( bylo tak: cloud boski i sephiroth rowniez ale w sumie to wszyscy byli eleganccy, gralam w ff7 na emulatorze ps1 na kompie i jak narazie najlepsza gra w jaka gralam :D nie lubie w azjatach tego ze sie maluja pod tym wzgledem to masakra

"nie lubie w azjatach tego ze sie maluja pod tym wzgledem to masakra" w sensie że makijaż robią?? Sephi jest boski, ale jak oglądałam Finala to na samym początku to mi się Reno spodobał

ile masz lat, sie nie ludz, jeśli można zapytać?

Gość sie nie ludz
z yaoi anime(bardziej shonen-ai) polecam gravitation :) wymysle te japonskie/chinskie/czy bog wie czyje wynalazki :D:D

pozwolę sobie zacytować ochraniacz na paznokcie z tej strony z wynalazkami ''Ochraniacz na świeżo pomalowane paznokcie. Nie rozumiemy tylko jednego: przed czym on ma ochraniać? Bo z takim "kaskiem" na palcu raczej nie da się wykonać nawet najprostszej domowej pracy. Może się jednak okazać przydatny przy malowaniu paznokci podczas burzy piaskowej. "

" z yaoi anime(bardziej shonen-ai) polecam gravitation " no ba, ja to oglądałam :D pierwze i na razie ostatnie, ale wspomnienia miłe. Najbardziej lubiłam Tatsuhe Uesugi. Taki gorący towarr!

Gość sie nie ludz
ja 16 lat :P

Nie wiem na co ten ochraniacz te wynalazki sa absurdalne poprostu, a i tak rozwaliły mnie nakładki wyszczuplające na paluchy :D

Gość sie nie ludz
jeju ja dawno , bardzo dawno to ogladalam wiec nie bardzo pamietam kim byl ueshugi? ten blondyn pisarz?