Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

Gość czajna
jak może wam się podobać narysowany ludzik?:O

"Kira rzeczywiście przystojniejszy w mandze " już zdążyłaś oblukać zanimz apodałam? xD "Na forum siedzę już dłuuuuuuuuuuugo. Tylko nicki zmieniam co jakiś czas xD A Ty kiedy odkryłaś kafeterię?" twój teraźniejszy jest fajny, tylko jak do ciebei mówić- uśmieszku? jaki nick miałąś kiedyś? Ja dzisiaj właśnie się "zaczerniłam", mój aktualny nick to blue cockroach Forum znam od jakiś 5 lat, może więcej może mniej, siedziałam kiedyś dużo a pzrze ostatnie 1,5 roku wcale, tylko od tygodnia tak mnie wzięło, a przze ostatnie 3 dni to całe siedziałąm bo mam teraz wolny czas:P studiuję zaocznie

W anime jak taki kłapciuch :P Szkoda, że w rzeczywistości faceci tak nie wyglądają :D Nie mogę Ci wysłać Monstera bo jest za duży. http://www.ban-zai.info/ - z tej stronki możesz ściągnąć/

kłąpciuch?? xD Co to znaczy, to nie brzmi zbyt fajnie xD " Nie w moim typie ale kocham Tajwan, Koreę i Japonię :3 Kto ze mną tam jedzie? Ja też często widuję azjatów na mieście i są słodcy dla mnie trochę za słodcy " też kocham i bym pojechałą jakbym miałą kasę Gdzie mieszkasz że widujesz azjatów, ja w B-stoku i u mnie ze świecą takich szukać PS. :) jak obejrzysz ze 3 odinki Naruto to weź jakoś daj znać albo ja zapodam to porozmawiamy, bo chciałabym wiedzieć co uważasz o Sasuke (kojarzysz?)

No kojarzę, kojarzę. Z chłopakiem czasem oglądałam Naruto. On też to lubi XD.

http://www.rankopedia.com/CandidatePix/62801. gif wow, fajny http://server6.uploadit.org/files/mu30286-a1. jpg ten też A znacie Lee Ming Hoo? "Ogólnie to ja oglądam ciągle japońskie/koreańskie/tajwańskie seriale i tam tyle jest fajnych azjatów, kiedyś mi się wogóle nie podobali! " ja mam zamiar zacząć oglądać "dramy". pierwsza będzie z Lee Ming Hoo

i co myślisz o Sasuke? Wygląd, charakter (PS. co to miał znaczyć ten "kłąpciuch xd)

Właśnie sobie uświadomiłam, że strasznie długo nie czytałam nic z mangi. Trzeba nadrobić zaległości :D Szczególnie, że w miarę lekki okres na studiach. Dzięki 🌼

"A znacie Lee Ming Hoo?" ja znam! Grał w koreańskiej wersji Boys before flowers :D Mam to gdzieś na dysku... Co do Naruto to kiedyś to oglądałam, potem mangę czytałam teraz już tego nie robię bo strasznie na siłe to ciągnie autor.

''PS. co to miał znaczyć ten "kłąpciuch xd)'' --- w serialu nie był taki przystojny jak w mandze (w niej 100 razy lepiej XD) Sasuke jest całkiem fajny ;) Chociaż ja chyba wolę Naruto

Vision od Escaflowne nie znam

wolisz Naruto w sensie jako postać czy z wyglądu? Sasek jest pzrystojny a;le z niego się zrobi menda, sama zobaczysz " "A znacie Lee Ming Hoo?" ja znam! Grał w koreańskiej wersji Boys before flowers Mam to gdzieś na dysku..." ciekawe? Bo ja włąśnie oglądanie dram miałąm zacząć od jakiejś z Lee Ming Ho Co uważasz o Lee Ming Hoo?

Kiedyś leciało w telewizji na Hyperze. Fajne. Ja muszę już lecieć. Miłego wieczoru 🌼

"Kiedyś leciało w telewizji na Hyperze. Fajne. " ale głosy straszne im podłożyli A będziesz jutro na forum? Wpadniesz może na topik? Bo ja mogę być PS. Miłego wieczorka:D:P

"ciekawe? Bo ja włąśnie oglądanie dram miałąm zacząć od jakiejś z Lee Ming Ho Co uważasz o Lee Ming Hoo?" Mi się podobało, napewno lepsze od japońskiej, jakaś taka bardziej dosadna, japońska bez charakteru mi się wydawała. Co do Lee min hoo podobało mi się jak grał, wogóle jest przystojny i jeszcze wyysoki :D Słodko się usmiecha :)

"Mi się podobało, napewno lepsze od japońskiej, jakaś taka bardziej dosadna, japońska bez charakteru mi się wydawała. Co do Lee min hoo podobało mi się jak grał, wogóle jest przystojny i jeszcze wyysoki Słodko się usmiecha " bo ten serial z nim to koreański? Wysoki- tzn ile ma wzrostu?:D A przystojny to jest. Słodki bo widziałam zdjęcia, ale także potrafi być drapieżny, reklamował raz piwo i wyglądał tam naprawdę ostro:D

Wpadnę napewno, jak nie jutro to pojutrze :D papa

tylko czemu te 3 kropeczki na końcu :P

Bo uważam, że to trochę mało zwłaszcza, że już nie urosnę (chyba, że wrzesz). Ogólnie dla mnie powyżej 180 facet nie pasi bo czuje się jak dzieciak wtedy :o

czyli nie mogłabyś być z Ming Hoo? ja kiedyś awsze chciałam ieć 165 "Ale! w sumie nie jest źle bo i tak jestem wyższa od połowy azjatek" :D

"czyli nie mogłabyś być z Ming Hoo?" Nie mam pojęcia nigdy nikogo nie eliminuje ze względu na coś tak mało znaczącego kiedyś nawet spotykałam się z facetem 160 :D Nic z tego nie było, ale nie chodziło o wzrost :) Ogólnie trochę jest to niewygodne (duża różnica) ale idzie przeboleć... Ubieram szpilki i mam ponad 170 :)

ja niecałe 21:D