Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój typ nie jest metro!

Czy faceci którzy mi się podobają są metroseksualni?

Polecane posty

jesteś rocznik 90?

Łeee to prawie tak samo ja mam za 2 miesiące 21 urodziny :/ Normalnie starucha... Tak wogóle to jeszcze nic kompletnie nie oglądałaś z dram? dopiero się będziesz zabierać?

ja za miesiąc:D koniec grudnia xd na dramach dopiero niedawno się poznałąm, wcześniej nie wiedziałąm jak to z nimi jest... dopiero od dwóch miesięcy myślę nad obejrzeniem (i na razie jeszcze się nie wzięłam za to:P)

i pierwsza ma być z Lee Ming Hoo :D

w ogóle, niedługo muszę kończyć, szkoda bo temat się dopiero rozkręca..

:D Obie koziorożce jesteśmy :classic_cool: Ja jak zaczęłam to nie mogłam się oderwac od niektórych, są w sumie lepsze i gorsze dramy. Masz jakieś źródło do ściągania? Ja kiedyś oglądałam wszystkie z angielskimi napisami, ale wszystkiego nie rozumiałam. Dlatego zarejestrowałam się tutaj: http://hanakuor.webd.pl/forum/index.php W sumie trochę głupia polityka panuje na tym forum, bo trzeba napisać wiadomość by mieć dostęp do odcinków z polskimi napisami, ale ogólnie mają duży wybór i tłumaczenie świetne.

"Masz jakieś źródło do ściągania? " no nie, i to chyba główna przeszkoda w oglądaniu jest :P

"a jak zaczęłam to nie mogłam się oderwac od niektórych: była wśród nich jakaś z lee ming hoo? może zapodaj tytuły:D

"w ogóle, niedługo muszę kończyć, szkoda bo temat się dopiero rozkręca.." no trudno, ale jutro też jest dzień :) Wpadnę jutro zobaczyć tu," :) " też się zapowiedziała :D

"Wpadnę jutro zobaczyć tu," " też się zapowiedziała " ja też myślę że wapdnę, w każdym bądź razie bym chciała, jak Bozia da i czas pozwoli, w sumie powinien pozwolić tylko że odkładałam ostatnio naukę i też jakoś tk jutro by mi wypadało w ksiązki pozaglądać

może zapodaj tytuły No ja właściwie zaczęłam od japońskich dram i pierwszą była ta: http://hanakuor.webd.pl/forum/viewtopic.php?t=18&start=0 Z japońskich polecam: -Hana yori dango - japońskie Boys before flowers -Nobuta wo produce -Nodame cantabile Koreańskie: 1.Coffee Prince 2.My girl 3.You're beautiful 4.Kgotboda Namja- tu gra Kim-Min hee Tajwańskie: 1.Black&white W tajwańskich dopiero się zagłębiam :P

Gość jhfdjgjlfgfjgj
a wiecie ze oni maja male przyrodzenie ?? wez do dupy z takimi facetami

jhfdjgjlfgfjgj- nie odzywaj się :D xD to ja już muszę spadać, dzięki za listę dram, jutro będę!!

" ja też myślę że wapdnę, w każdym bądź razie bym chciała, jak Bozia da i czas pozwoli, w sumie powinien pozwolić tylko że odkładałam ostatnio naukę i też jakoś tk jutro by mi wypadało w ksiązki pozaglądać" A nie jutro to pojutrze, ja też zaniedbuje naukę :o Ale jutro święto to sobie odsapnę :D Powodzenia w kuciu :)

"Powodzenia w kuciu " dzięki xD

Gość jhfdjgjlfgfjgj
no ale taka prawda. ponziej bedziecie plakac bo niezaspokojone, oni nie maja czym :O

Gość jhfdjgjlfgfjgj
no ale taka prawda, pozniej bedziecie plakac, ze niezaspokojone, oni nie maja czym.. :O i najpierw autorko dowiedz sie co to za typ faceta metroseksualny a pozniej zadawaj pytania :p

"i najpierw autorko dowiedz sie co to za typ faceta metroseksualny a pozniej zadawaj pytania " no właśnie po to założyłam ten topik

Dobry 🖐️ Raczej ładnych korańczyków :D Widać obczaiłaś resztę aktorów z BBF (tylko kim jest ta kobita na końcu ? XD Nawet przystojna ;) Zaczęłaś coś oglądać czy jeszcze nie?

fajnie że jesteś:D ja na pierwszym odcinku tego, jak mu tam kotoboda namija czy jakoś tak:P ale przystojne koreańczyki mmmmm, mmmmmm ekipa F4 jest wypas :D

ciekawa jestem co by na obsadę powiedziała pani ":)" gdyby tu była, chociaż ona nie lubi azjatów :D

kobieta podobno z tego samego filmu, na filmwebie patzryłam obsadę :D

Zapowiedziałam się to jestem :D I jak narazie wrażenia? Skąd ściągasz? A faktycznie ta babka to jedna z tych wrednych adoratorek f4, raczej poboczna rola, kurka dawno to oglądałam to pozapominałam połowę, ale wiem, że jak zaczęłam oglądać to była zszokowana językiem :D

http://pl.sevenload.com/filmy/3qnX2rP-BAKA-Kgotboda-Namja-ep01 tutaj mam pierwszy odcinek, tylko napisy takie małe że oczy bolą Język jest dziwny, myślałam że będzie brzmiał bardziej japońsko a on jest dziwny ta babka wredna ale ładna, F4 też wredasy, ale za to jakie ładne xP

Potem są fajniejsi :D Tzn. nie są tacy wredni Łoo, ale to małe :/ Ja tam wole wszystko ściągać jakość jest lepsza i na dvd sobie zapuścić można :D. No i wiadomo lepiej F4 widzieć wyraźnie i na większym obszarze :P Do języka się przyzwyczaisz ja już nawet parę słów się nauczyłam, a na początku wszystkie słowa wydawały się takie same :D. Chiński jest gorszy, także w tajwańskich dramach dopiero szok można przeżyć.

ten chłopak co go pobili też ładny chciałąbym mieszkać w Korei, lubię azjatycki typ urody:P A pamiętasz może w którym odcinku wkracza Lee Ming Hoo? "No i wiadomo lepiej F4 widzieć wyraźnie i na większym obszarze " no w sumie " Potem są fajniejsi Tzn. nie są tacy wredni" nawrócą się i będą dobrzy? "Chiński jest gorszy, także w tajwańskich dramach dopiero szok można przeżyć. " nigdy nie słyszałm tajwańskiego, ale interesuje mnie jak on brzmi

No ja też bym chciała w Korei, kiedyś chciałam w Japonii, ale koreańce jednak mi się bardziej podobają... "A pamiętasz może w którym odcinku wkracza Lee Ming Hoo?" Przecież on jest głównym aktorem :P w pierwszym oczywiście... " nawrócą się i będą dobrzy?" No nie będą tak do końca dobrzy, no, ale za sprawą pewnej dziewczyny się zmienią :P "nigdy nie słyszałm tajwańskiego, ale interesuje mnie jak on brzmi" Język tajwański nie istnieje, posługują tam się chińskim z tym, że w różnych rejonach spotkać można różne dialekty.