Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgoskamowiąmi;(.

do kobiet znających się w sprawie: ''chlopak dal nam czas '' . . .proszę wejdz

Polecane posty

Gość malgoskamowiąmi;(.
ifta -->wiem,ja juz dalam mu spokoj,ostatnio czesto sie klocilismy i on powiedzial ze to przez to ...

Gość malgoskamowiąmi;(.
ciąża nie mozliwa,przyjazn tez nie :) ale dziękuje za rade...kazda jest cenna kiedy nie wie sie co robic...

zaproponuj mu przyjazn albo powiedz, ze jestes w ciazy hahahah mozesz jeszcze dodac ze masz smiertelna chorobe

to nie byla rada tylko zart :-) rada jest prosta, co nie znaczy, ze latwa do wykonania: powiedzial, ze potrzebuje przemyslec - ok, niech sobie mysli a ty zacznij zyc bez niego bo albo koles ma kogos innego na oku i wali sciemy by nie palic mostow albo odgrywa sobie gierke manipulacyjna maja za cel sprawdzenie prawdziwosci twoich uczuc i pozniej bedzie taka gierke wykorzystywal

Gość malgoskamowiąmi;(.
zawsze szczery dzieki wielkie , powoli otwieram oczy ,narazie wcale sie nie odzywam

Gość malgoskamowiąmi;(.
zobaczymy czy to cos da,bo trudno uwierzyc ze tak nagle mozna przestac kochac.....

Gość 26-latka____
moj tak samo powiedzial ze musi sobie wszystko poukladac, ze potrzebuje czasu. pierwszy odruch-panika, niedowierzanie, placz. przestalam sie odzywac, wzielam sie za siebie, poszlam do fryzjera i na zakupy (banalne ale dziala!!), zapislalam sie na fitness i sekcje siatkowki, wrocilam do dawnej pasji, zaczelam nadrabiac zaleglosci na uczelni, czulam jak rosne w sile, zajecia pozwolily mi nie miec czasu o nim myslec, gdy bylam w domu nie wlaczalam gadu-gadu i wylaczalam telefon zeby mnie nie korcilo napisac czy zadzwonic. on zatesknil, ale w mojej glowie sie duzo zmienilo, musial o mnie troche powalczyc, o nowa silna i pewna swojej wartosci osobe ktora bylam. nam sie udalo, ale teraz po 2 latach to ja zaczynam myslec czy chce z nim jeszcze byc

Gość 26-latka____
przede wszystkim nie pokazuj slabosci, nie placz, nie pros by byl z toba! po prostu ZYJ! jesli jemu naprawde na tobie zalezy to wroci, a jesli nie-to nie bedzie czego zalowac

Gość armia
moim zdaniem to on już nie chce z tobą być , ale nie umie tego skończyć i "okazać się draniem" ------- facet usiłuje doprowadzić do sytuacji żebyś TO TY ZERWAŁA. ulżyj mu i zerwij.

Gość nie dałaś mu
i wszystko jasne

Gość malgoskamowiąmi;(.
26latka-dziękuje za otuchę,ja musze wierzyc bo inaczej zwariuję...naprawde..ale dzieki takim osobom jak Ty mam nadzieję..

Gość _Mała_
Spytałam się jak to wygląda z punktu widzenia faceta. Mój przyjaciel uważa że to zwykła rutyna. Twój chłopak ma wszystko w zasięgu ręki, to ty go adorujesz...Zmęczył się, w zasadzie nie ma o co walczyć. Każde zauroczenie mija, ale uczucie pozostaje. Daj mu odetchnąć, zajmij się sobą, niech on zacznie myśleć o Tobie. Dla Ciebie ta sytuacja jest "nienormalna", ale ponoć tak zawsze się dzieje.... Głowa do góry!