Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grasia

związek z czarnoskórym - skąd te uprzedzenia?

Polecane posty

Biali są chyba o wiele przystojniejsi od murzynów? Np im mniej w mulacie murzyńskiej krwi tym jest przystojniejszy. Nie rozumiem tych lasek. Czy w łóżku z przystojnym Polakiem jest im gorzej niż ze wstrętnym czarnym? Jest jeszcze następna sprawa, dlaczego Polacy tak potępiają Polki które przespały się z kimś innej rasy - po prostu żaden szanujący się Polak nie zechce potem z kimś takim być, no chyba, ze kompletny desperat. Zrozumcie to, ze dla nas jak przespałaś się z murzynem to jest to tylko szczebelek niżej od sytuacji, jakbyś się przespała z małpą. Dziewczyny, które decydują się na przygodę z czarnym robią sobie straszną krzywdę, stąd takie negatywne nastawienie ich rodziców, znajomych i reszty. I jeszcze prośba - jeżeli to się którejś zdarzy to niech nie wraca do kraju, bo jeszcze jakiś fajny facet stąd nie wiedząc o jej przeszłości uczyni ją matką swoich dzieci a potem to wyjdzie na jaw i ma zmarnowane życie. Ktoś miał tu rację jak pisał, ze w gruncie rzeczy dla kobiety już lepiej być byłą prostytutką niż dupą jakiegoś czarnucha.

Gość nadineeeeeeeeee1
JESTEM POLKĄ I BĘDĘ MÓWIĆ ŻE JESTEM POLKĄ I BĘDĘ TEŻ JEŹDZIĆ DO POLSKI. A jeżeli rozstanę się z moim i poznam jakiegoś Polaka to na pewno takiego, który nie jest rasistą i który nie uzna tego za jakąś zdradę, dziwkarstwo czy cokolwiek innego. Jesteście potwornie ograniczonymi ludźmi, wy wszyscy, którzy uwazacie, że czarni śmierdzą, mają bakterie itd. TO GÓWNO PRAWDA!!! Mój chłopak jest jednym z najczystszych ludzi jakich znam, ogólnie czarnoskórzy dbają o siebie bardzo, to jakieś durne stereotypy że oni śmierdzą. A Polak spocony nie śmierdzi? A Litwin nie śmierdzi jak się spoci? Anglik? Wszyscy śmierdzą! A wy widzicie czarnych, bo mają inny kolor skóry. Nie mówie, że Polacy są mniej przystojni, nigdy tego nie powiedziałam, ale byłam z wieloma i tak się po prostu złożyło, że związałam się z czarnym. Najpierw byłam z jednym polakiem, którego ściągałam dzień w dzień spod sklepowego piwka z kumplami, potem mieszkałam z drugim, który narobił mi wielkich długów, potem z trzecim, który palił tyle marichuany, że nasz pokój wygladał jak komora gazowa. Ile można znosić takie cos? Uznałam, że chcę faceta z przyszłością, po szkole, z dobrą LEGALNĄ pracą, z którym moge sobie ułozyć życie i nie martwić się o to, że niedługo niebędzie mógł pracować na budowie i zostaniemy bez grosza. A że padło na czarnego to już inna sprawa, jestem szczęśliwa, mój chłopak jest najwspanialszym człowiekiem jakiego znam.

Gość nadineeeeeeeeee1
Mieszkam w UK nie bardzo długo, ale uwierzcie mi, że czarni wcale nie chcą się już tak wiązać z Polkami, chyba, że Ci, którzy przyjechali dopiero z Afryki. Cała reszta woli raczej angielki, które są bogatsze i ogólnie po prostu angielskie ;) Arab, owszem, każdy by chciał mieć Polkę, ale też nie kazda na niego poleci, przeważnie są to dziewczyny z biednych domów w Polsce, które wierzą w historie o wielkim bogactwie, w 90% te historie to bujdy i jedyne co widzą po ślubie to brudne stopy męża, które muszą myć. Mam wiele znajomych, które wyszły za muzułmaninów i tylko jedna wśród nich jest szczęśliwa. Cała reszta jest poniżana, bita, ale boją się odejść, bo nie chcą stracić dzieci. Stąd właśnie się rodzą stereotypy, w tym wypadku nawet trochę prawdziwe, znam jedną dziewczynę, która obchodziła ze swoim facetem ramadan żeby jej nie pobił...

Gość nadineeeeeeeeee1
Mój chłopak nawet nie przeklina, miał jedną dziewczynę przede mną, jest bardzo dobrze wychowany, nigdy nie krzyczy. Jest bardzo spokojnym człowiekiem, prędzej ja bym go uderzyła niż on mnie ;P A co do potu to może masz racje, ale jak dba o siebie to się nie spoci. Czarni się wstydzą, że tak o nich mówią dlatego czasem przesadnie nawet dbają o siebie. Uwierz mi na słowo, że gdybyś poznał mojegi faceta zmienił byś zdanie przynajmniej o jednym czarnym na tym świecie :)

Mialam nie pisac ale mam cos jeszcze do dodania. Po pierwsze nadineeee nie tlumacz sie, nie ma sensu. Szkoda Twoich nerwow. Jak spiewal Big Cyc, Polacy rasisci i kazdy to powie. To prawda, ale oburzenie nieziemskie jak sie im to powie w twarz. Po drugie Polacy sa przystojni?? 1 na 100 moze i jest przystojny ale reszta?? szczegolnie za granica. Nic specjalnego. Ale nie o tym chcialam. Ktos napisal, ze murzyni i generalnie ciemnoskorzy smierdza. A biali moze nie?? Wszystko zalezy od tego jak kto o siebie dba. Wspomninalam o dwoch ciemnoskorych facetach. Jakos nie czulam zeby smierdzieli. Zapewne istnieja wyjatki, ale nie tylko wsrod czarnych facetow. Moj manager. Wloch z krwi i kosci. Smierdzi od niego tak, ze szlag mnie trafia jak kolo niego stoje. Smierdzi mu z buzi, ma tluste wlosy a na rekach miedzy palcami, nie wiem co to, grzybica?? Takze prosze was nie wmawiajcie mi, ze smierdza tylko i wylacznie ciemnoskorzy.

Nadine podaj jakis namiar na siebie. I nie przejmuj sie. Nie ma sensu. Wszystkim, ktorzy uwazaja sie za lepszych od ciemnoskorych, tylko dlatego, ze sa biali zycze odrobiny skromnosci.

nadineeeeeeeeee1 - jeżeli rozstaniesz się z tym swoim obecnym to zaczniesz znowu szukać po Polakach czy nie? A jak zaczniesz to będziesz szczerze mówić, ze wcześniej byłaś z murzynem? A tak poza tym - zamiast brać się za murzynów trzeba było trochę kasy odłożyć i wracać do kraju gdzie jest kupa samotnych wspaniałych facetów. Teraz już za późno... Kei Tomiyama Uważasz, ze tylko 1 na 100 Polaków jest przystojny? Przejdź się na dyskotekę, tam na 100 facetów przystojnych jest co najmniej 50 %. Wejdź na naszą klasę i przeglądaj profile, wejdź na jakiś portal randkowy. No chyba, ze dla ciebie przystojny to tylko George Clooney a Brad Pitt już nie.

Gość nadineeeeeeeeee1
Hmm, mój chłopak na prawdę miał przede mną jedną dziewczynę i na bank nie ma innych, dałabym sobie uciąć rękę. Poza tym to on się urodził w Londynie, nawet nie zna swojego języka:) Namiary na mnie: serve.chilled@hotmail.co.uk :)

buhahahaha pisz co chcesz chlopczyku. Jestes rasista jak sie patrzy. Obrazaj mnie prosze bardzo. Niedosc, ze rasista to jeszcze bez klasy. Po tej dyskucji wiem tez dlaczego brytyjki, amerykanki, szewdki nigdy nie zwiaza sie z Polakiem. Bo to dla nich wstyd. Taki polaczek. Prawda?? Swoja droga przesiadujesz na kafe od rana do wieczora. Nie masz niczego innego do roboty?? Poprzedzajac twoj atak ja jestem na macierzynskim. Pisz dalej, wyzywaj mnie, wyzywaj nadine. To swiadczy tylko i wylacznie o tobie. Milego dnia

Gość Kwieniulka
faktycznie laska która miała juz 3 czarnych pod rząd :O jakbym była facetem nie ruszyłabym takiej kijem:O jakby nie było fajnych białych facetów:O żal

Gość A ja tam
powiem tylko jedno, czarni smierdza! tzn maja uwarunkowany genetycznie inny zapach od ludzi bialych i dla nas po prostu smierdza. Nie ma to zwiazku z higiena, bialy brudas smierdzi brudem, potem, czarny nawet najczystszy osobnik smierdzi czarnuchem. Jak wy to wytrzymujecie?????? wspolczuje

BSA "Ps:Czy według ciebie neandertalczyk był człowiekiem czy też nie?" Nie zadawaj takich pytań bo strzelasz kulą w płot. Wg najnowszych badań w naszych genach jest od kilku do kilkunastu procent DNA neandertalczyków. Co więcej, rasa biała najpewniej po części pochodzi właśnie od neandertalczyków a murzyni już nie, co bynajmniej nie jest dla nas uwłaczające bo Neandertalczyk miał większy mózg nawet od współczesnego człowieka a do tego był dużo silniejszy (tyle, ze niski wzrostem i miał wielki nos). A co do reszty tego co piszesz to oczywiście się zgadzam. Też chcę by Polacy byli Polakami a nie jakimś mixem. Pracuję i staram się dbać o swój kraj by moje dzieci w nim miały dobrze a nie dzieci jakichś Afrykanów czy Azjatów.

Jest tylu fajnych białych facetów. Jak juz koniecznie musi byc obcokrajowiec to Niemiec, Holender nie mówiąc juz o Skandynawach:P Norwegowie to faceci palce lizać, Finowie też. Nie wiem jak kogoś mogą kręcić czarni, no ale o gustach podobno sie nie dyskutuje.

BSA napisze jedno. Jestes zalosnym kretynem. Moj maz nie jest murzynem. Co do bicia. heh a polacy to moze nie bija swoich kobiet?? Nie masz lepszych argumentow to bierzesz sie za smiesznie glupie?? Ile na tym forum topikow, gdzie kobiety, zony polakow skarza sie, ze sa bite i ponizane?? Tego nie widzisz, ale za to na 100% jestes pewien, ze kazdy murzyn bije. Gratuluje zakutego lba.

Gość ta to jest dopiero głupia
Kei Tomiyama pisze "Taki polaczek." innymi słowy sama o sobie pisze "jestem taką polaczką", bo przecież Polak i Polka to samo żeby nie mieć szacunku do samego siebie, to już jakaś patologia a Skandynawowie to też takie dziady, drewniane chałupy :D, wzbogacili się po okradzeniu Polski po potopie - to są rzeczy o których niewiele ludzi zdaje sobie sprawę niewiele narodów by przetrwało po tym, co Polacy przeżyli wyłącznie z powodu położenia Polski, Anglików już by pewnie nie było - siedzą z dala na wyspie i mają święty spokój, a Francuzi siedzą za plecami Niemców

Gość Masayuki Yammamottooooooo
a ja bym chciala jeden argument dlaczego Polki nie moge sie wiazac z kim chca. Czy to Niemiec, Murzyn, Hindus czy inny Szwed. Na tym forum jesli masz meza/chlopaka obcokrajowca (niewazne bialy czy nie) to i tak jestes be. Bo Polki tylko dla Polakow. Nie interesuje mnie wasze zdanie na temat tych Polek. Chce jeden porzadny argument. Bez wyzwisk, pogladow politycznych czy tez podtrzymywania bialej rasy

Ale przynajmniej skandynawowie są biali i to bardzo. Całe szczescie są jeszcze kobiety, które nie lecą na czarnych. W dalszej rodzinie dwie dziewczyny pojechały do turcji. jedna puściła sie z turkiem, urodziła mu dziecko - obecnie sa po slubie i wychowują razem dziecko w polsce. jej siorka pojechala do turcji i dała sobie zrobic dzieciaka. ma 20l i roczne dziecko. turas ją olał, chciał by przyujechała do niego z dieciakiem ale ona sie boi. ciekawe dlaczego:P bo wie kim byłaby tam dla jego rodzinki:P tak wiec siedzi w polsce na garnuszku rodziców ze swoim dzieckiem. Wstyd mi za nie, dobrze ze nie mam z nimi zadnego kontaktu.

Gość A ja tam
BSA czy mozesz podrzucic jakis link dotyczacy roznic czarnych i bialych, chodzi mi o udokumentowane badania pochodzenia. Bardzo mnie to zainteresowalo i chce sie doksztalcic.

Gość argument dla ciebie
(to do Masayuki Yammamottooooooo) idiotko: Polka tylko z Polakiem możesz być naprawdę szczęśliwa, bo łaczy was wszystko, jest najlepsze zrozumienie we własnym narodzie, postrzeganie świata, kultura, historia, jak jesteś głupia to wydaje ci się, że to nie ma znaczenia, a później dopiero będziesz ryczała za Polską, oby nie było za późno innych argumentów o narodzie itp. nie zrozumiesz i nie zrozumiałaś (bo były podawane)

Gość argument dla ciebie
Prawiczek bez wiary "Przeciez żydzi są przeciętnie inteligentniejsi od białych." daj spokój :D, pomijając to, że żydzi już się upodobnili do białych, to jest to totalna bujda, poczytajcie sobie więcej nt żydów, to dowiecie się więcej o ich ynteligencji :D :D :D

Gość nadineeeeeeeeee1
Ludzie, ja sobie tego związku nie zaplanowałam, nie powiedzialam samej sobie ze ma byc czarny i koniec, tak wyszlo!! Postanowilam, ze dam kazdemu facetowi szanse, a nie tylko Polakom. Moja rodzina akceptuje moj zwiazek, widza mnie szczesliwa, nawet moj ojciec, ktory jest zolnierzem zawodowym, potwornym rasista polubil bardzo mojego chlopaka, bo on jest po prostu wspanialy. Jest dobrym czlowiekiem, nie obraza ludzi, nie mowi o nikim zle, nie przeklina, nie pije. Nie widze zadnego powodu dlaczego mialabym sie z nim rozstac jezeli stanowimy swietna pare. Tutaj nie chodzi o zaden seks, ludzie mysla, ze polki ida z czarnym dla seksu i dla egzotyki. Owszem, niektóre tak. Ale ja jestem cywilizowaną osobą, nie potrzebuję żadnej dawki wrażeń seksualnych, nowości itd, jedyne czego szukałam to stabilizacji i ją dostałam.

Gość A ja tam
Dzieki, poszukam bo warto

typowe. Nie potraficie dyskutowac bez wyzwisk?? I kto tu jest patologia??

"Jak na razie to nie ma przyszłości w Europie dla moich potomków" Polecam zatem Biegun Północny. Wszędzie biało więc jak wśród swoich.

BSA nie pisalam o konkretnej osobie. Ale wiekszosc z Was nie ma nic do powiedzenia poza tym jak to ktos jest glupi, jebniety, jaka kurwa jest itp. Ale to normalne dla niektorych, ze brak argumentow zastapuje sie wyzwiskami. Poza tym jesli to co prawik pisze to prawda, to chyba dyskusja z Toba nie ma sensu skoro sam dla Polski nie robisz nic a od innych wymagasz.

"za patriotyzm mam już wyroki.Tylko za to że jestem patriotą" Czyli za rasistowskie wybryki :D

Gość f4039430
nadineeeeeeeeee1 z tego co ty piszesz, to ci twoi chłopcy przed tym czarnuchem to tez takie bad boje i narkomani gratuluje gustu uwirzm mi ze mozna wsrod polakow znalezc faceta ktory nie jest narkomanem, idiota, alkoholikiem i w dodatku nie jest murzynem ty chyba normalnych za bardzo nie lubisz zreszta, jak sama napsialas bylas juz w wielu zwiazkach ja nie rozumiem tego jak to jest ze niektore laski potrafia miec w zyciu 2-3 zwiazki kilkuletnie a niektore maja 20pare lat maja juz za soba kilkanascie i ciagle narzekaja jacy to faceci sa chujowi

ja nie jestem patriotka. Nie boje sie do tego przyznac. Polska to kraj rzadzony wyjatkowo nieudolnie. Nie oszukujmy sie za kilka lat nie bedzie komu pracowac na emerytury ludzi, ktorzy tam zostana. BSA myslisz, ze jak prawica dojdzie do wladzy cos sie zmieni?? Prosze Cie. Politykow bardziej zajmuja przepychanki slowne miedzy soba niz zycie obywateli. Co z tego, ze przecietny Kowalski niedlugo nie bedzie mial za co zyc, wazne ze Tusk znow dowalil Kaczynskiemu czy tez odwrotnie. Jak widze reklame, ze za kilka lat na kilkoro emerytow bedzie pracowac jedno czy dwoje dzieci to smiac mi sie chce. Robcie dzieci bo nie bedzie na emerytury:o Ale nikt nie pomysli za co te dzieci utrzymac. Bog dal dziecko, Bog da na dziecko. Takie jest chyba rozumowanie rzadzacych. Dlaczego mlodzi ludzie uciekaja za granice?? Ludzie wyksztalceni, posiadajacy zawody, ktorych przedstawicieli w Polsce za chwile zabraknie. Ludzie po zawodowkach, technikach czy nawet liceach maja za granica lepsze perspektywy niz w Polsce. Bo w Polsce firmy oszczedzaja na pracownikach zatrudniajac emerytow. Wiekszosc miejsc pracy jest w ten sposob blokowana. No i nie oszukujmy sie majac w Polsce 1000zl za granica mozna dostac 4 razy tyle pracujac na ten samym stanowisku. Co jeszcze mnie zaskoczylo w Twojej wypowiedzi to to jak mozesz nazywac dzieci kundlami?? Moze masz racje nie rozmnazaj sie, bo zapewne wpoisz swoim dzieciom taki sam swiatopoglad jak masz Ty. Czyli biala rasa jest the best reszta to psy. Zal mi ciebie, ze masz takie a nie inne poglady. Nie masz prawa narzucac innym jak maja zyc, z kim sie wiazac, gdzie mieszkac. Nie wiem czy wiesz, ale brytyjski rzad postanowil przymusowo deportowac bezdomnych przebywajacych w Anglii do ich krajow ojczystych. Cieszysz sie zapewne, bo choc jakis procent Polakow wroci tam gdzie ich ojczyzna. Z pewnoscia tez nie mozesz sie doczekac kiedy zaczniesz ich utrzymywac ze swoich podatkow. No ale Polska zacznie odzyskiwac swoja godnosc, obuwatele wroca tam gdzie ich miejsce. Zycze ci powodzenia w zyciu choc z takimi pogladami daleko nie zajdziesz. Wierz mi za kilka lat Polska bedzie wygladala tak jak dzis Anglia czy Niemcy. Bedzie kolorowa. I nie dlatego, ze Polki sie wiaza z kolorowymi, ale dlatego, ze rzad bedzie musial posilkowac sie pracownikami zza granicy. Niekoniecznie bialymi, bo nie oszukujmy sie, obuwatele krajow nalezacych do UE maja do wyboru o wiele bardziej interesujace kraje do zamieszkania niz Polska. Wiec witajcie Chinczycy, Turcy, Araby... I nie lodz sie, ze prawica dochodzac do wladzy cos zmieni. W Polsce nic sie nie zmieni poki elita rzadzaca bedzie taka jaka jest.