Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Nie. Uważam ,że jest wykształconym czlowiekiem z jasnymi zasadami , na którego jest nagonka w Polsce. wiele osób głosowało na Bronka, bo ma żonę i jako tako wygląda :O

Gość zrozumcie toooo
ostra siostra głosuje na jej podobnych

Gość Popieram Ohydną J.
Zagłosuję :D

Gość hammans
Super. zaznaczam, że tusk i Komorowski też są wykształceni 😴 Czyli oddając na nich swój głos godzisz się na szykanowanie dzieci poczętych z In vitro, godzisz się na szykanowanie par, które decydują się na tę metodę? Popierasz tym samym państwo kościelne, krzyże pod Pałacem Prezydenckim? Popierasz wszelkie teorie spiskowe nt pojednania z Rosją, na temat katastrofy smoleńskiej? Oddajesz swój głos na starcia na linii Polska-Niemcy bo prezydent nie może znieść powojennego pojednania? Godzisz się na to, by twój prezydent/premier nie potrafił przegrać z honorem? By obrażał się na rywali, którzy wygrali? By z godnością nie umiał im pogratulować, podać ręki na zgodę? A czy poza zachwytem nad jego wykształceniem zgadzasz się z jakimiś jego poglądami?

hammans- no wlasnie tez zawsze mi to na mysl przychodzi jak ktoś mowi ze jest za kczynskim :) No ale wiesz to jest każdego indywidualna sprawa i nic my do tego nie mam ;))

Gość hammans
Jędza - może, może np wetować każdą ustawę, która mu się tylko spodoba. A to dość duża władza. Poza tym nie zapominaj, że poza prezydentem jest jeszcze premier - a w Polsce często zdarzają się powtórki z rozrywki, jaką mielismy kilka lat temu i mamy obecnie - prezydent i premier z jednej partii. A wtedy sprawy nie mają się już tak kolorowo. Uważam, że niestety w Polsce głosujemy na mniejsze zło - wolę ohydną mordę Tuska i Komorowskiego, których też nie znoszę, aniżeli katoland i Ugandę Europy XXI wieku, z której śmieje się cały świat.

Gość Popieram Ohydną J.
ok 🖐️

Gość hammans
Wenus - jasne, że to sprawa każdego z osobna ale jestem ciekawa czy są jakieś inne powody, dla których np OstraSiostra chce głosowac na tę partię. Z czystej ciekawości, nie dla afery, żeby nie było :)

Gość hammans
no właśnie, ja mam tak samo, stąd moje pytanie :)

Dlaczego zaraz szykanowanie par? Po prostu jako katolik nie uznaje tego. tak samo można powiedzieć, że są szykanowane osoby palące papierosy - przez ustawę antynikotynową . A Ty za co tak uwielbiasz Tuska? co zrobił dobrego przez te dwa lata? Komu żyje się lepiej? Politykom, znajomym premiera ?Podoba ci się,że media manipulują społeczeństwem , zręcznie przykrywając kolejne porażki PO coraz to nowymi aferami?Może Wilowieyska znowu publicznie oznajmi,że "Tusk kłamał ale tylko troszeczkę" ?

Gość ostra siostra jest chora
nic w jej wypowiedziach mądrego nie ma :-(

Gość hmmm jakie mam zdanie o ostrej
siostrze... to chyba pierwszy topik na jakim wypowiedziała się na jakiś poważny temat Kaczyński to zupełnie nie moja bajka ale szanuję zdanie innych co do reszty Jej poglądów to nie mogę nic powiedzieć co do zdjęcia > jak dla mnie normalna dziewczyna bez rewelacji i bez blacharstwa, ale ja preferuję brunetki, azjatki więc nie jestem obiektywny;) co do języka jakiego używa co tu się parę "łodważnych" pomarańcz czepiało to powiem tak : na kafe wystarczy jakakolwiek oryginalność, ba nawet kontrowersyjność w topiku o dietach czy butach na zimę czy innych pierdołach, i banda zjebów, stulejów , degeneruchów i reszty "gwiazd" i gfiazt kafeterii zacznie się czepiać i latać za tobą po topikach jak nie włączysz ignora to prędzej czy później do nich zrównasz wyzwiskami , emotami, przekleństwami prowokacjami itd tak tu jest więc jak dla mnie fakt że ktoś pisze spierdalaj HCWD czy co tam to raczej dowód na to że nie jest wiecznie uśmiechniętą głupią pustą lalą to tyle ode mnie kafeuser od lat 🖐️

Gość hammans
Ale czemu na mnie skaczesz? Dlaczego nie odpowiesz na moje pyanie tylko od razu mnie atakujesz? Nie odpowiada się pytaniem na pytanie, no chyba, że nie ma się nic sensownego do powiedzenia. I przepraszam - ale nie porównuj ustawy antynikotynowej do In Vitro, błagam cię :o I gdybyś czytała uważnie napisałam wcześniej, że też nie lubię Tuska więc nie odpowiem na twoje pytanie, bo go nie uwielbiam :o Rozumiem, że mi nie powiesz, z jakimi poglądami Kaczyńskiego się zgadzasz i dlaczego?

Gość podbiję ci bo jestem ciekaw
odpowiedzi, chociaż myślę, że jej nie dostaniesz:D

Gość hammas
Odniosę się jeszcze do tego co napisałaś Ostra. Po prostu jako katolik nie uznaje tego. tak samo można powiedzieć, że są szykanowane osoby palące papierosy - przez ustawę antynikotynową . Po pierwsze wiara, wyznanie - to kwestia wyboru, to pewne wartości moralne, na które dobrowolnie przystajesz albo nie - dla islamisty najwyższą wartością moralną jest święta wojna, dla katolika - miłosierdzie względem bliźniego. I nikt - a w szczególności prezydent, który niejako reprezentuje Konstytucje gwarantującą separację Państwa od Kościoła- nie ma prawa narzucać ci tego, w co masz wierzyć, jak masz wierzyć, jakie wartości wyznawać. Nikotyna i papierosy to kwestia zdrowia publicznego, gwarancja opieki zdrowotnej nad każdym obywatelem kraju, którą Państwo ma zagwarantowac KAŻDEMU, włącznie z tymi, którzy NIE PALĄ. A jeśli chcesz palić - nikt nie broni ci wyjść przed lokal, nikt nie zabrania ci palić we własnym domu czy u znajomych. Nawet jeśli - co jest totalną bzdurą- chcesz porównywac dwie tak kompletnie zróznicowane sprawy - w przypadku ustawy antynikotynowej masz jednak jakiśtam wybór, PiSowskie poglądy nt In vitro żadnego wyboru ci nie dają. Poza tym -gwoli ścisłości- twoja partia ustawę nikotynową też poparła 😴

Gość dyrektore nie wiem czy niezła
po prostu moje zdanie i nic więcej ps : pomaranczo powyżej jak ostra będzie chciała gadać o Kaczyńskim to się wypowie i tyle nie musisz od razu podbijać :D

Gość hammas
czemu ja mam dziwne przeczucie, że się nie wypowie? może gdybym napisałą o błyszczykach reakcja byłaby gwarantowana :classic_cool:

Gość o tak tak dokładnie od razu
tekst o błyszczykach i rzecz jasna emotka :classic_cool: takie to trudne napisać "Ostra proszę o odpowiedź ? " może za trudne ?