Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Ostra spierdalam bo mam jeszcze inne zycie a nie tylko net,net,net jak Ty 💤 A jak cos bedziesz chciała do mnie jeszcze napisac to spójrz na moja stópke-ona mówi wszytko :P Żegnam Cie bez zalu pasztecie (a nawiasem mówiac myslalam że jestes ładna,chociaż troche a ty zonk :O )

Gość smazonakrewetka
ta lejzi idz po zakupy i obiad trzydaniowy wiesz jak chlop przyjdzie coby wpierdol ci nie spuscil

Lejzi, nie musisz mi się tłumaczyć :classic_cool: Tak ładnie szczekasz od rana piesku P.S Twoja stopka jest zayebista, skąd ściągnęłaś? Jakiś cytat z "gangsterskiego" filmu? :D:D

Lejzi - a sama kuźwa innych oceniasz:D tak jak po tobie to splywa, to po innych więc zaprzeczasz sama sobie dziecinko. Ostra- juz mieścisz się w 10 najbogatszych ludzi w PL? :D

smazonakrewetka wybacz słonko ale nie będę do Ciebie pisała bo musiałabym się zniżyć do twojego(celowo mała litera) poziomu a nie chce mi sie leżec na podłodze :O

OJ kochana ja zawsze na kafe...sięgam po nad dwa latka jako oddana kafeteriuszka. Ile Ty ważysz kobieto? Myślę poważnie nad Twym holesterolem może podaj to Ci BI wylicze wage i wzrost? Poza tym to się więcej nie pokazuj bo złotko takich jak Ty to ja zjadam na śniadanie zero klasy i ten "boski" róż tunika do bląd włosów no coż nie wszyscy znają się na modzie. Oczy W stylu Amy też cienko Ci wyszły bardziej na kleopatre :-) ale fajnie, że są jeszcze takie osoby które innym dostarczają rozrywki

Gość smazonakrewetka
oj oj bodnelo ,ze ja pisalam do ciebie pierwsza z malej litery hojraku:D

Gość przez 5 lat może wyżebrzesz
tu trochę kasy jako biedna mama czy jakoś tak

Róża Po pierwsze naucz się pisać po polsku - BLOND - tępa dzido :classic_cool: A po drugie tyle czasu tu jesteś i masz 20 postów? :classic_cool: Ukrywasz się pod innym nickiem, ten założyłaś żeby po mnie jechać, jakie to debilne i kurevsko cienkie

Gość do OSTREJ SIORRRKI
"Ukrywasz się pod innym nickiem, ten założyłaś żeby po mnie jechać, jakie to debilne i kurevsko cienkie" przynajmniej jedzie innych a nie wychwala siebie pod niebiosa, to dopiero jest kurevsko cienkie hahaha :D:D:D:D

Gość do OSTREJ SIORRRKI
kretynka:D i hipokrytka w dodatku:o

Gość ostra akurat na temat
ortografii to milcz, to ty pisałaś ''gówno'' przez 'u' i oburzałaś się kiedy ktoś ci zwrócił uwagę :o

Tak Ci się podobało to słowo? Proszę : Guwno, guwno, guwno :classic_cool:Jak będziesz chciała jeszcze zaszczekaj dwa razy Wenus to nie zazdroszczę :O Ale dobrze,że macie coś swojego :P

Dwa, dwa ale odkąd jakaś bystra koleżanka po fachu - kafeteriuszka pięknie doszła po kłębku do nitki z jess... to wtem i ja zapragnełam większej anonimowości i z jednego czarnego nicku zabłysną mi inny. A tak poza tym dziewczynki to musze porozdzielać zadania moim pod opietrznym więc ciągiem pisać nie mogę. Całuski

Gość masz racje, nie pozostaje ci
chyba nic innego jak smianie się z własnej głupoity 🖐️ Nie, mnie się nie spodobało, nie wiem po czym wnioskujesz.

Gość kura bura
Ostra ma parcie...

klon---:D:D:D:D jesteś drobiazgowy:classic_cool: Ps. czyżbyś jadł kolejną kanapkę:)

Gość osservattore
widze ze sam kwiat polskiej inteligencji dzisiaj się tutaj zebrał, co jedna to bardziej "błyszczy" hahaha:D:D