Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Gość ostra po co umieszczasz foty
w necie??????????

"TŁYSZCZYKIEM"---nie chcę się czepiać, ale czym ma ostra nie podjeżdżać??????

PZU ---> staram się odsunąć w czasie to co nieuniknione :)

Gość Kochana Ostra
PZu wiesz co to są literówki? pewnie chodziło o tłuszczyk

Na kafe literówki to sposób na kontynuowanie konwersacji w duchu konfontacyjnym. ;)

Gość oto zaczernione nicki ostrej
KOCHAM OSTRĄ ZAKOCHAŁEM SIĘ W OSTREJ OSTRA TO NAJŁADNIEJSZA LASKA OSTRA TO LASECZKA OSTRA TO MODELKA BRAKUJE MI OSTREJ DYREKTORE

ja wiem co to są literówki, ale skoro ktoś pisze cyt. moim pod opietrznym " czy "blond" to może "tyszczykiem'również w jej języku ma jakieś specjalne znaczenie

Wiesz, mnie wyróżnia praca, telent, wykształcenia nie musze zatem tyłkiem świecić po forum choć napewno mój wygląd nie jest podobny do pokemona którego wystawiłaś. Widać po Twej jakże urokliwej masce, że dużo Ci brakuję do statutu jaki byś chciała osiągnąć. Jesteś zerem kotku o niekształtnej figurze, brzydkiej gębie i zerze w główce. Pozdrawiam serdecznie. Wiecznie opanowana z kryształowym wzrokiem....

Gość do OSTREJ SIORRRKI
bląąąąąd PZU też Ci już sie wszystko pieprzy haha:D

Gość DO pzu
A CO CI NIE PASUJE W TYM "BLOND"?

Właściwie to nie ale myślę, że naprawdę dużo dostałam w tym życiu i czasem sama miewam myśli za co to wszystko. W końcu nie jestem Matką Teresą ale cieszę się niezmiernie, że mi się udało :-) a wyrazy są dla jaj widzę, że pieknie podłapujecie karmę którą serwuję. Zapewne fajnie być dominą :-) ale ja jestem inspektorem co nie jest nudne i dobrze (pojęcie względne) - płatne

Gość podziękowałas a teraz
wypierdalaj 🖐️ :classic_cool:

Różo uważam, że również dostalam wiele i równiez nie wiem dlaczego mnie takie szczescie spotkalo :) Ale nie pisze o tym na forum zeby się podbudowac 😴

buhahahahahahhah jesteście zajebiste wszystkie odmiany ostrejsiostry Ja mam przewage taką że znam Twą gębe i wiem co czujesz gy musisz na nią codziennie patrzeć w lustrze. Więcej mi nic nie potrzeba :-)

róża wschodu Wiesz, mnie wyróżnia praca , telent, wykształcenia nie musze zatem tyłkiem świecić po forum choć napewno mój wygląd nie jest podobny do pokemona którego wystawiłaś. Widać po Twej jakże urokliwej masce, że dużo Ci brakuję do statutu jaki byś chciała osiągnąć. Jesteś zerem kotku o niekształtnej figurze, brzydkiej gębie i zerze w główce. Pozdrawiam serdecznie. Wiecznie opanowana z kryształowym wzrokiem.... Statutu??????????? Dobre. Pomijam inne głupotki. :D 🖐️

Gość ja pierdzielę ale bezguście
kto to jest ta co dała linka do swojego profilu na nk, to dopiero bezguście. Do tej pięknej pani-bardziej się nachylaj zwisy będą się lepiej prezentować

zazdrościcie mi że jestem ładna mondra i fszyscy mnie tu lubiom i jeszcze że jestem sławna

Gość o co chodzi z tymi butami???
wszyscy o tym piszą, a ja nie wiem o co chodzi :o

Gość panidesperacjia
wie ktos gdzie jest przerwa miedzy palcami????? a co ostra zrobila w topiku o butach?

Ohydna- o cóż z tymi butami znów chodzi? dobra trzeba zebrać pupę,wyszykować się i jechać gdzieś w swiat :D lece do wanny ale niebawem tu powrócę