Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Dlaczego uczepiliscie sie tego kłębka i nitki.czesto sie zdarzaja przejęzyczenia.ja np ostatnio powiedziałam-nie guj żumy i nie jest to nic szczególnego.No ale dla dyrektore jest to naprawde cos wspaniałego bo sobie nawet to do stóki wkleił:O Gdyby ktos chciał ,dyrektore wpisac do swojej stópki Twoje wypociny jako anegdoty,to nie zmiesciłby sie na jednej stronie :O

Wenus wieczorem posiedze i sobie o tym poczytam....Ale w sumie co to da?I tak nie mam żadnej mocy żeby nad tym zapanowac a tylko wkurzac sie bede że mnie truja 😠

Lejzi, a bląd, POD OPIETRZNI to co? też przejęzyczenia? Głupia jest i tyle :D Dyrektore wyśmienicie :classic_cool: Z każdym dniem coraz piękniejsze :classic_cool:

hahah Dyrektore specjalnie to pisał bo nasza inteligentna róża tak napisała :) tępoty róża wschodu "Właśnie sprzywam sobie jogurt naturalny i musli ,ale nie wiem co jeszcze...."

Gość a wiecie co ja wam powiem
juz chuj z urodą, bo to rzecz gustu. Ale najgorsze jest to, ze Ostre w zasadzie nigdy nie widziałam na żadnym światopoglądowym topie, nie wiem, o polityce, kulturze, jakiś sprawach społecznych, czegoś, w czym trzeba jakoś rzeczowo się wypowiedzieć. Mam na myśli to, że ostra robi wrażenie takiego pustaka, który poza chłopami, wycieczkami, swoim motorem i brzoskwiniami nie ma kompletnie nic do powiedzenia. A może się mylę. Ostra, powiedz np, jakie masz poglądy polityczne? Idziesz na niedzielne wybory? Interesujesz się w ogóle polityką i bieżącymi wydarzeniami politycznymi, gospodarczymi w kraju i na świecie?

***Ostrej, przepraszam.

Może juz przestańmy sie błotem obrzucac i zastanówmy sie nad tym o czym pisze z Wenus?Takie małe zawieszenie broni :PA mianowicie pogadajmy o smugach chemicznych rozpylanych przez samoloty nad naszymi glowami,po to zeby zmniejszyc populacje na Ziemi.Zastanawialiscie sie nad tym,dlaczego ostatnio nawiedzaja nas klęski zywiołowe,które wcześniej znalismy tylko z TV badź z ksiazek?Dlaczego tylu ludzi choruje na rózne alergie,nowotwory?Ja nie chce byc truta 😭

Oczywiście idę :classic_cool: Jeśli pytasz mnie o poglądy są typowo "Pisowskie" - na prezydenckich głosowałam na Kaczyńskiego :classic_cool:

Odnośnie tych smug , to chyba we wtorek było ich mnóstwo w Warszawie. Ale nie kręcą mnie teorie spiskowe :D Nowotwory, choroby - wszędzie masz chemię, w żarciu, kosmetykach- gdzie tylko się da.

Serio? bo nie wiem, czy teraz robisz sobie jaja czy piszesz poważnie. No to super, że nie olewasz wyborów.

Gość hahahah yyyy
Ale to Ostra napisała, że głosowała na Kaczora Dyrektore :o

Serio, zawsze chodzę na wybory . Nie mogę patrzeć na mordy Tuska i Komorowskiego. Film oglądałam kilka razy już..

Gość DEKLAROWAĆ MI SIĘ TU SZYBKO
KTO IDZIE GŁOSOWAĆ A KTO NIE !!!!

Gość hahahah yyyy
Ostra a nie zauważasz, że Kaczor jest psychopatą, który uprawia politykę dyktaturalną? Bo wiesz, jeśli swoje wybory uzasadniasz tylko ''mordami'' jak napisałaś... to cinko.

Gość hammans
dyrektore Twoja oblubienica też jest w "kaczym szeregu" Nie zauwazyłes,czy nie chcesz zauważyć? No dokładnie.

ja to po bo na kaczynskiego nie moge patrzec ;d i tez chodze na wybory.. :) ale to nie pora na polityke :D A ja lejzi spadam za sekunde :)) więc popołudniu pewnie pogadamy, jak poczytam jeszcze o tym ;) Choć tak jak napisalam lepiej żyć w nieświadomości