Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brejwhart

Jakie macie zdanie o OstrejSiostrze? Nie pytam o lubienie czy nielubienie.

Polecane posty

Dyrektore Zauważyliście, że topiki z "OstraSiostra" w tytule mają statystycznie większe szanse na dynamiczny rozwój :classic_cool:

Gość OSTRA SIOSTRA CHCIAŁA
BUTY NA ZIMĘ, A TAK NAPRAWDE CHODZIŁO O KASĘ, KTÓREJ NIE WPŁACIŁA A DOSTAŁA OD TAKIEJ JEDNEJ, KTÓRA TERAZ SIEDZI NA TOPIKU WYŁUDZACZY I GROZI OSTREJ, ŻE JAK JEJ NIE ZWRÓCI TO POWIĘKSZY JEJ ODSTĘP MIĘDZY OCZAMI. TAK TO BYŁO.

Właśnie sprzywam sobie jogurt naturalny i musli ,ale nie wiem co jeszcze. hehehehe może ostra coś poradzisz żebym, troche przytyła? Co tam Ty jadasz? Chleb ze smalcem..

Gość o i jej dyrektore
to teraz wszyscy w komplecie, możecie sobie słodzić.

Wszystko pięknie - już się bałam, że mnie zawiedziesz. Jak ja lubie denerwować takie chomiki jak Ty ostra uważaj, żeby Ci wole nie pękło.

Róża --> Nie jesteś przypadkiem inspektorem w straży pożarnej ? :)

Po Twoim języku który mnie ukłuć chce lecz daleko mu do celu... a ja sobie tylko siedze i lalalalalal śpiewam :-) :-) :-) Taki miałam plan na dziś,żeby wkurwić kilka pizd... A ja tylko sobie śpiewam lalalalala

Gość ostra czy ty znasz inne
słowa oprócz cioty, głupiej cipy, debile, pieski, dzieci, czy to już cały twój wachlarz określeń?

"słowa oprócz cioty, głupiej cipy, debile, pieski, dzieci, czy to już cały twój wachlarz określeń" Na kafe to bardzo ważne, aby pisać przystępnym językiem. :classic_cool:

lalalalalala... mój plan SZYBKO spełnił się więc, już wszystkim mówię CZE. A sporzywać lubie ego co ma pizda do niczego. lalalalalala... pozdro siostro :-)

Gość sporzywasz????????????????
Ty głąbie Dyrektore naucz się pisać. Tylko innym potrafisz pouczać, a sam piszesz jak Ostra.

Ja mieszkam w mniejszym miescie niz warszawa, ale też to widuje.. :o No bo fakt, co mialoby to byc?? kilka takich w jednym miejscu? Akurat samolotów tyle lecialo?:D