Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaja na twardo

kask ochronny do nauki chodzenia-ma któraś z Was??

Polecane posty

Gość No wlasnie,,,,
Ty mając lat nawet 8 czy 28 nigdy przez nieumyslnaść bądźienie sie nie uderzylas sie w glowe lub nie pozdzierałaś?? wiek nie jest istotny, kazdy przechodzil przez bolesnosc takiuch sytuacji i zapewne nie jeden raz jeszcze sobie nabijemy guza, lub siniaka, czy strupa

Gość omatuluboska
Ludzie! Jak to możliwe że nasze pokolenie przeżyło bez kasku do NAUKI CHODZENIA! Przecież każda z nas już dawno powinna nie żyć a nasze roztrzskane, dziecięce czaszki powinny leżeć w trumienkach D:! To, że cały czas oddychamy i piszemy na kafe to chyba jakaś boska pomyłka. Cały czas nie mogę wyjść z podziwu, że moje dziecko żyje mimo tego, że urodziło się w czasach kiedy takowe "wynalazki" nie istniały. Chodzik, krowie mleko, mama wracająca do pracy po 6 msc, brak kasku do nauki chodzenia-kurczę żyje...chyba jestem nadczłowiekiem Dziękuję autorce za to, że uświadomiła mnie o istnieniu kolejnego idiotycznego i "niezbędnego" wynalazku. Swoją drogą jeżeli twoje dziecko teraz się nie nauczy że jak pier*olnie głową w drzwi to boli to potem będziesz miała niewesoło...

Gość wśćiekłagość
moje dziecko jest nie pelnosprawne i ma 3 latka uczy sie chodzic choć lekarze nie dawali zasdnych szans na to ze wogle stanie na nogi diagnoza uogulniona wiotkość stawów i mięśni j też szukam kasku na glowe bo nie zawsze dziecko upada na dupke co za debil rady daje ze upadac ma na dupke nie wszystkim dzieciom jest to pisane a mąrować się to każdy potrafi kto nie spędzil kilka razy z dzieckiem w szpitalu właśnie przez upadek na głowe .głowa jest najważniejsza i delikatna wystarczy centymetr w złą strone uderzenia i dziecko albo zostaje rośliną albo po nim ludzie nie maja pojęcia jakie zagrożenie może wywołać taki upadek może skończyć się tragicznie

Gość gość
Mojej małej kupiłam taki kask, niestety często się przewracała a mam dużo kantów, ostrych rogów, śliska powierzchnia.. jednym slowem niebezpiecznie. Kupiłam jej kask na allinside.pl, za niską cenę