Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

it is me

Szukam faceta -wyruszyłam na łowy

Polecane posty

Gość Magik z wielką różdżką
Zaproś m.in .kolesia który ci się podoba, sąsiada, ... to może coś z tego wyniknie

sama zrób imprezkę

ostatnio jeden startował w busie jak wrcałam z uczelni :O siedziałam na podwójnym z koleżanką, a po drugiej stronie przejścia zwolniło się miejsce i chłopak się przysiadł, zagadał że zwiał z tyłu bo tam jakieś laski sprośne kawały opowiadają.....a mnie zadzwonił telefon wtedy...a ten gościu, ze nie bedzie przeszkadzał i sobie poszedł na tył jedno jest pewne - wyglądem nie odstraszam więc co? :O

W odpowiedzi ktoś znajomy zaprosi Ciebie i może na jednej z takich imprez poznasz kogoś odpowiedniego

Gość niezalogowana furgonetka
nie odtrsszASZ ALE TEŻ MOZE NIE PRZYCIĄGASZ.....ja za to wiedze ze jak facet mnie 1 r5aza widzie to się uśiecha a za 2 razem jakby nie pamiętał np jakiś kelner:/

Gość niezalogowana furgonetka
a w ajkim to mzoe razem wyruszymy??

chyba mam marnych znajomych że nikt imprez nie robi... moja najlepsza jak dotąd myślałam kumpela (starsza o 10 lat) na każdą propozycję wyjścia kręci nosem, że zimno, że jej się nie chce, że ją stawy kręcą, że jak mogę to żebym wpadła do niej...i tak kurde siedzimy 2 w pstej chacie :O

Gość chlopek roztropek
ale jak ty szukasz tego faceta skoro siedzisz na kafe? :D

no chyba przyciągam skoro ten w busie sam się przysiadł, jak tylko wszedł wbił mi wzrok w oczy, ale nie miał gdzie usiąśc, wiec potem sie przysiadł.....i tak dupa z tego wyszła (sory za wyrażenie) a ci kierowcy co przepuszczają mnie na pasach chyyba też z samej grzeczności tego nie robią?

wczoraj szukałam, bo chodziałm po mieście, do biblioteki i na zakupy dzisiaj mam przerwę :classic_cool:

Gość bnjknfg
ci kierowcy przepuszczaja bo chca poogladac sobie Twoje nogi jak przechodzisz w mini :)

Może czas poznać jeszcze innych znajomych. Odnośnie poprzedniczki "nie odpychasz i nie przyciągasz". A może wyżej srasz .... niż ... masz i dlatego facet od razu robi zwrot. Albo napierdalasz jak idiotka i nie możesz zamknąć na chwilę papy. Boshe, raz taką spotkałem. Napierdalała chyba 30 minut non-stop, w końcu wstałem i wyszedłem

Gość chlopek roztropek
;) jak masz przebranie mikolajowego elfa to zabieram cie 6-go na warszawska przejazdzke... :D

A jakie to miasto ??

Idz do klubu, tam sie duzo ludzi przewija. Sama mam podejscie ze w klubie kolesie, jesli szukaja to panienek na jeden raz. Ale znam kilka przypadkow szczesliwej milosci:D wiec jest szansa:D Moze lepiej jakbys siadla w jakies kawiarni niz tak chodzila po miescie? I usmiechaj sie, chodzi taka zadowolona, zerkaj na nich znaczaco z usmiechem, moze sie ktorys ocknie:P

Gość chlopek roztropek
kręcą mnie elfy w rajstopach

"A może wyżej srasz .... niż ... masz " a czym to sie objawia skoro ja sie nawet do niego odezwać nie zdążyłam? nie moja wina że fon zadzwonił

Gość chlopek roztropek
no blagam, bez podszywow, nawet mi sie nie chce nika zaczerniac...

z tym chodzeniem po mieście to marny pomysł, bo ludzie myślą o różnych innych rzeczach, a na imprezie łatwiej, bo są nastawieni na nawiązanie nowych znajomości

Gość chlopek roztropek
a seksowne karłowate elfy i elfice też ??

Gość chlopek roztropek
>>>Na koncercie ACDC można kogoś poznać. chyba jak ci skoczy glanem na stope... :)

tomaszek...no weź przestań, sobota, ładna słoneczna pogoda, wolne od pracy, ludzie chodzą po mieście, ogladają wystawy sklepowe, czasem włóczą się od tak sobie ,chyba to najlepsza okazja "wpaść" nkomuś w oko ;)

kapsełko -nie mam żadnych wymagań, samo sie zweryfikuje jak już kogoś poznam

A na studiach ?? W jakim ty mieście studiujesz ?? Uniwerek w Wąchocku ??

widze ze musze wrocic do swojego starego nicka... ;) teraz podszywie 'chlopek roztropek' jest twoj ;P