Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

it is me

Szukam faceta -wyruszyłam na łowy

Polecane posty

Nie, takie bezpośrednie gadanie jest dla mnie po prostu nudne. A jak laske nie zrozumie aluzji to znaczy, że za długo nie pogadamy :)

Gość ja nie umiem podrywac
dziewczyn, to one zawsze mnie podrywaja :o a w necie dlaczego nie szukasz? myslisz, ze w necie same dziwaki? sama tez przeciez jestes w necie :p

Gość miszekkkk
ja to jestem saman chociaz jestem wysoka atrakcyjna i rozgadana bo jestem zajebiscie wybredna i mam dziwny charakter :) dobrze ze chociaz zdaje sobie z tego sprawe jak gdzies pojde na impreze to duzo ludzi mnie zaczepia ale ja to przewaznie olewam jestem wyniosla ostatnio nawet ochroniaz podszedl do mnie z pretensją ze go olalam bo zlapal mnie za reke i chcial ze mną pogadac , nie wiem dlaczego taka jestem chcialabym sie zmienic ale to jest trudne i raczej nie mozliwe szukam sama nie wiem czego , chociaz teraz z kims sie spotykam ale czy on mi sie podoba to juz sama nie wiem

no i moje pytanie brzmi dlaczego net skreslasz :p

>zbereznik...skoro takie zagadywanie to najnaturalniejsze w >świecie, to czemu wszyscy mi wciskają, ze facet sam nie >zagada bo : bo staramy sie urywac to jakimi jestesmy, nie powiesz chlopakowi teraz chce zebys mnie pocalowal mimo ze bardzo tego pragniesz?! nie wiem czemu nie powiesz, ja mowie "sluchaj, nie moglbym sie oprzeci zeby cie teraz nie pocalowac" (najwyzej powie, ze jestem nie gotowa czy cos, tylko to nie jest tekst na podryw, to normalnie na randce) >- jest niesmiały wiekszosc facetow jest niesmialymi chlopcami, prawdziwi mezczyzni zostali w katyniu >- nie wie czy jestem wolna jakie to ma znaczenie dla faceta ktory cie podrywa?!?!?! nigdy mnie to nie interesowalo czy jest wolna czy nie! gdyby miala meza to bym nie podrywal... >- boi się że zostanie spławiony jw... niesmiali chlopcy >- myśli że usmiecham sie tak sobie a nie do niego (to z tego topiku) >- bo myśli nie widadomo co bez znaczenia.... ;)

próbowałam parę, dosłownie parę razy i nic nie wyszło wolę poznać kogoś "już" zamiast klikać najpierw na czacie, potem pewnie maile, potem gg, a na końcu pewnie sie okaże to co zwykle..że wyobraźnia a realia sie rozbiegły

Gość miszekkkk
w sensie ? jak kgos nie znam i ktos mnie fizycznie nie pociąga to nie mam ochoty poznawac takiego chlopaka chyba za na kolege u mnie bycie z kims z braku laku nie pojdzie kurcze jakbym na kase leciala to juz dawno bym kogos miala ale ja tak niepotrafie

"wiekszosc facetow jest niesmialymi chlopcami, prawdziwi mezczyzni zostali w katyniu" no proszę, nawet czymś mi zaimponowałeś ;)

no rozumiem w sumie, sam raz to przechodzilem i tez watpie, zebym mi sie chcialo drugi raz w to bawic

wogóle podrywanie przez internet jest dobre dla osób starszych... bo kto jak nie 20+ powinni tyłki z domu ruszać :P

Gość miszekkkk
dla mnie serio wygląd jest najwazniejszy bo jak sie mi ktos nie podoba no to napewno material wlacznie na kolege ale charakter tez jest dla mnie wazny facet musi byc inteligentny i zabawny zeby bylo o czym pogadac zaradny taki nierob to mnie nie interesuje autorko nie zwracasz uwagi na wygląd jestes tak zdesperowana czy ogolnie nie ma to dla ciebie znaczenia ?

zobacz np teraz, niby chcesz kogos poznac ale boisz sie tego?! czemu nie powiesz skad jestes? ja jestem z wawy mieszkam na ochocie... :)

Gość miszekkkk
a ile masz lat ? ja mam 20

miszekkkk - a ja myślę, ze wyglądem (nie wazne jaki on jest) usprawiedliwiasz to, że boisz sie poznawać ludzi, bo każdy zdrowy człowiek szuka kogoś

tak, jestem baaaardzo zdesperowana, zaraz poszukam jakiegoś żula najlepiej spodod monopolowego :P pisałam skąd jestem, nie czytacie :P

nie dziwie, tylko pytam o przyczyny :p i takie spojrzenie jestem w stanie zrozumiec :p bo moim zdaniem to duzo o czlowieku mowi, jak patrzy na innych, samemu sie do tej grupy zaliczajac ;)

nie mam zdania o szukających przez net..ich sprawa ja nie ma cierpliwości a napisać można wszystko lepiej poznać kogoś twarzą w twarz, chociaż przez net też sie ludzie jakos poznają moze ja nie mam takiego szczęscia poprostu

no wlasnie, a nei dosc, ze napisac wszystko mozna, to jeszcze zaczynasz lubic raczej swoje wyobrazenie o kims, niz realna osobe ewentualnie jestem w stanie jeszcze zrozumiec jakies szybkie spotkanie, bez calej tej drogi, ktora do niego prowadzi a szczescie? jasne, ze potrzebne, jak i w realnym zyciu

miszekkkk, ja cie rozumiem, wyglad jest wazny. I nie chodzi tu o to ze koles musi byc najprzystojniejszy i najpieknijeszy, tylko musi tobie odpowiadac, musi Cie zaintrygowac;) Poza tym ubior np moze bardzo duzo nam o kims powiedziec.

Z tym wyobrażaniem ( idealizowaniem ) podobnie jest w realu. Kiedy traci się zdolność idealizowania partnera miłość się kończy.

a wyobrażasz sobie szybkie spotkanie nie widomo z kim? bo ja nie. lepiej zrobić wstepną weryfikację, bo w sumie może się okazać, że piękna blondi jest podstarzałym facetem :D

Gość miszekkkk
zbereznik ty to masz podejscie bezbledne do kobiet autorko ja sie nie boje poznawac ludzi bo wbrew pozorom ja jestem bardzo otwarta i rozmowna ale zbyt wybredna i dla tych ktorzy mnie nie znaja jestem wyniosla i niemila niestety