Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

it is me

Szukam faceta -wyruszyłam na łowy

Polecane posty

Gość miszekkkk
it is me kurcze na wyglad nie zwracasz uwagi charakter najwazniejszy to by sie wydawalo ze nie jest trudno kogos znalezc problem dopiero sie zaczyna jak szukasz kogos pociągającego fizycznie i intelektualnie

Gość miszekkkk
najlatwiej maja te co leco na kase tu wybor jest prosty hehehe

miszek, spotykałam sie z kimś....ale tutaj nie wywlekamy mojej przeszłości :P

i nie napisałam że nie zwracam uwagi na wygląd, poprostu chamsko nie olewam ludzi wiadomo, ktoś kto odstrasza wygladem odpada, ale takich osób jest mało, większość jest przecietna

Gość miszekkkk
mi sie to nie otworzyło :(

no pewnie ze moje!!! zaladuj je sobie do telefonu i mysl o mnie codziennie, bo ja szybko jezdze i bedziesz miala tylko chwile zeby pomachac... ;D

Gość bezloginowiec
a ktoś tu mówił ze w necie nie poznaje :D

Gość catch me in the mall
to idzz optanczyc gdzies do klubu,a nie spaceruj po miachu :P

Gość miszekkkk
no jasne idz rozerwij sie do jakiegos klubu pubu bo te spacery to nawet smiesznie brzmi wszyscy zgodnie twierdz ze nikt do ciebie nie podejdzie bo trzeba by bylo miec jaja zeby w taki spsob zagadnac a takich facetow jest malo

"bo trzeba by bylo miec jaja zeby w taki spsob zagadnac a takich facetow jest malo " no wyobraź sobie że szukam właśnie faceta z jajami :P :D ale spoko, kluby tez obczaję

poratuje was dziewczyny i jutro dam sie sklonowac... w koncu tyle pieknych kobiet a ja tylko jeden!!! :D

Gość bezloginowiec
kiedyś miałem taki przypadek że wale przez park do sklepu po kołki do ściany, a tam siedzi laska i się rozgląda. gdy przechodziłem obok lekko podskoczyła ale klapnęła z powrotem, jak wracałem z tymi kołkami to podszedł do niej jakiś gość i coś świergotali, z tego się domyśliłem ze miała randkę w ciemno, no ale tak to chyba mało kto się spotyka

Gość miszekkkk
zbereznik ja tam wbrew pozorom taka wredna nie jestem odstąpie kolezance :) ona juz pewno inwestycje planuje - wydruk zdjecia to juz wiesz tak na powaznie bardziej hhee

miszekkkk moze i w tobie kiedys rozbudze malenka kobietke... ;) nigdy nie wiesz kogo mozesz spotkac na ulicy... ;D

bezloginowiec- ja widziałam jak chłopak szedł chodnikiem i rozmawiał przez telefon, że właśnie przyjechał i dochodzi do rodna i że bedzie stał z bukietem :D

no ja już zdążyłam wydrukować ale spokojnie, podzielę się drukiem z innymi w potrzebie :D :D :D

Gość miszekkkk
juz tyle ciekawych ludzi spotkalam ale to przewaznie takie dziwadla hehe ty juz lepeij we mnie nic nie rozbudzaj bo nie wiadomno moze jeszcze gorsza bestia by sie rozbudzila heh

idę sobie 🖐️ poprawiliście mi humor, ale zbereznik nie myśl sobie :P, o Tobie śnić nie będę ;) dobrej nocy wszyskim 🖐️

Gość miszekkkk
mieszkam 1oo km od warszawy no i w wawce studiuje

Gość miszekkkk
to i ja mykam spac fajnie bylo pa :) dobranoc