Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAPŁANKA BARBARA

Powróżę z kart Tarota

Polecane posty

Gość kasia 19870203
Katarzyna 1987 02 03 Co czeka mój związek w najbliższej przyszłości? Czy w najbliższym czasie zmienię pracę?

Gość orchideaaaa
Barbaro bardzo proszę nie pomijaj mnie bo nie wiem o co chodzi :( Spytam jeszcze raz: czy Artur zaprosi mnie na sylwestra, czy spędzimy go wspólnie, czy ma takie plany? Jestem osobą samotną, po rozwodzie i to dla mnie ważne, wyjść w końcu do ludzi. Ania 10.10.1983

Gość candessia
czy w najbliższym czasie zajdę w ciążę? justyna 04.06.1987 proszę o chwilę uwagi i odpisanie

Gość KAPŁANKA BARBARA
sia90 Tak. Twoja obecna powsciagliwość, ostrożność przyniesie osamotnienie. Jestes postrzegana jako samotna Krolowa Mieczy. Wdowa. ale to się odmieni. Korzystaj z małych kroczków. Powoli do celu. Coś CIę zaskoczy i warto się temu poddać.

Gość Basiula 23
czy wyrwe sie z obecnego mojego zwiazku? czy znajde sobie stancje z kims znajomym czy obcymi ludzmi? (od Nowego Roku musze miec nowe lokum) Barbara 11.11.1987 przypominam sie....

Gość sia90
Ooo wszystko się u mnie zgadza. Ta ostrożność, powściągliwość... Tylko ta wdowa bardziej jest jak metafora. No zobaczymy, co przyniesie los. Dziękuję :*

Gość KAPŁANKA BARBARA
orchideaa Masz sprawe w trakcie rozwodu i karty pokazuja pozytywne rozpatrzenie. Sprawiedliwe. kielicz to symbolizuje. Moja droga. V mieczy. strata niepowodzenie jesli chodzi o zaproszenie. Generalnie jakiś czas bedziesz sama. Krolowa Mieczy daje obraz wdowy. Stawiam 5 karte oj..musisz poczekać jeszcze na pewno nie bdzie to juz teraz... staniesz sie mądrzejsza, bardziej roztropna. Zaufasz komus na nowo lecz nie widze tu jakiegos szału uczuć. Rada: stopniowo mierz siły na zamiry. Może odpocznij sobie troche od nowych zwiazków przeczekaj.

Gość zakochana raz jeszcze
KAPŁANKO BARBARO PROSZĘ POWIEDZ CO DALEJ Z MOIM MAŁŻEŃSTWEM?? CZY ON SIĘ ZMIENI? CZY BĘDĘ KIEDYŚ Z NIM SZCZĘŚLIWA? BARDZO MI ZALEŻY MAGDALENA 04.05.1988

Gość wróżko bardzooooproszęęęę
agnieszka 14.08.1977 co dalej z moją samotnością? Czy coś się zmieni?

Gość BETIMIMI
beata 1977.10.19 czy bede z mezczyzna ktorego kocham? i czy rozwinie sie moj interes ktory chce otworzyc?

Gość KAPŁANKA BARBARA
zakochana raz jeszcze Świat przyniósł zmiany. Widze tu wpływy z zewnątrz. Coś jakby rozwój jego lub twoj bez wiecie swojego małżeństwa pod uwagę. Coś jakby kobieta, majetna miała wpływ na twojego męża. Lecz to nie jest romans. Coś jak wpływ mentalny. (matka, teżciowa ????) Spokojnie ułoży się. Widze ze to nie potrwa długo. Będziesz zadowolona. Do waszego szczescia moze ktos dolac oliwy, jakis zanjomy przyjaciel domu. lub wspomniana konbieta. Ktos pomoże wam się pogodzić. Rada: Karta zakochanych Otaczaj miłością jesli go kochasz. Ta miłość da wam odmiane. Nie odwracajcie się od siebie.

Gość Kwiatuszeczek Kolorowy :)
Kasia 04.06.1988 Zostałam już ominięta 3 raz :) BŁAGAM POMóŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę odpowiedz jak potoczy się moje życie i mój związek z Marcinem?

Gość kasia 19870203
Mogę i ja na coś liczyć? Katarzyna 1987 02 03 Co czeka mój związek w najbliższej przyszłości? Czy w najbliższym czasie zmienię pracę?

Gość zakochana raz jeszcze
DZIĘKUJĘ, ALE TO POWNIE NIE JEST MOŻLIWE

Gość katharsiis...
Katarzyna 1989.10.11 Czy związek z obecnym mężczyzną ma szczęśliwą przyszłość?

Gość nostalgia __.
08.08.1993 r. kiedy spotkam miłość?

Gość mariusz902m
Mariusz 21.10.1986 Jak będzie się nam dalej układać?

Gość KAPŁANKA BARBARA
BETIMIMI Stawiamy na interes: Masz teraz dużą werwe do tego i zapał. Król Monet. Może rówież oznaczac ogromne wsparcie od bliskiej ci osoby. Mężczyzny. Skoro się w to zaangażujesz nie przefinansowuj się !!! IX buła oznacza niepomysle wiesci. np. odmowe w urzedzie, lub jakies przeszkody typu lokal i inne. Położyłam jeszcze 2 karty na ten interes i.... No mam tu obawy czy ten interes wypali. Zakończy się " sądem" ale nie tym od wyroków tylko takim rozstrzygnieciem sprawy Rada: Nie zabieraj się do tego teraz. Odłóż plany.VI kielichów mowi ze warto zajac sie czyms innym. ------------------------------------------------------------------------------- Stawiam na miłość: Wszystko mówi ze postawiłaś na odpowiedniego mężczyznę. Karty widzą pomyślność i majątek.

Gość BETIMIMI
beata 1977.10.19 no ten interes chce zaczac od przyszłegor roku styczen luty wiec moze ten czas bedzie dobry?

Gość poproszeeeee i ja
ewa16/04/87 bartosz10/12/84 jak potoczy się nasze małzeństwo iżycie rodzinne? jak nasza sytuacja finansowa będzie wyglądać przez najbliższe pół roku?

Gość KAPŁANKA BARBARA
szara.rzeczywistość Obecnie masz do męża dużą dawkę ostrożności i powściągliwości. Cos musiał przeskrobać. Dawkujesz mu siebie. On troche bazuje na twojej słabej woli. Uśpieniu. Przykro mi Aniu ale widze tu I buław to oznacza niepowodzenie. III buław 4 katra położona. Symbolizuje w dosłownym znaczeniu : sprawy urzędowe bez komplikacji. Rozstaniecie się za porozumieniem stron. Przykro mi to smutne ale tak to karty ujmują. Rada: Prawdopodobnie bedziesz musiała trochę wydać pieniedzy na ten rozwód. VII mieczy lub otrzymiesz je od kogoś, męża ?

Gość Kwiatuszeczek Kolorowy :)
Do jasnej cholery ciągle mnie omijasz !!!! Co ja napisałam nie tak? Dla tych dla których to bardzo ważne to masz gdzieś. Od godziny siedze jak głupia i czekam a ŻYCIE MI SIĘ WALI !!! Miałam nadzieję, że mi pomożesz :(

Gość kasia 19870203
Mogę prosić o radę Kapłanki Barbary? Katarzyna 1987 02 03 Co czeka mój związek w najbliższej przyszłości? Czy w najbliższym czasie zmienię pracę?

To ja powtórzę : Ania 24.01.1991 Jak będzie wyglądać dalej moje studiowanie? Czy w końcu będzie lepiej? Proszę o odpowiedź to dla mnie bardzo ważne :)

Gość Nikolettaaaa
Dziekuje za wrozbe:) troche mi pomogla ale jakos moja intuicja nie daje mi spokoju

Gość KAPŁANKA BARBARA
poproszeeeee i ja Moja droga.... Karty mi pokazują ze mieliscie jakiś spór, sprawe do rozstrzygnięcia. Jakieś zamieszanie z dziećmi ??? Macie dzieci ??? Kłopoty na tle rodzicielskim ? Oj... strata was czeka, ale po nie przyjdzie ktos kto wam pomoże, jakiś prezent, być może pomoc od rodziców ? Rada: Być może wyjazd męża lub twój spowoduje poprawe waszego życia. Pokazuje to karta VI mieczy - podróż, wycieczka. To tak na teraz.

Gość jakiś tam pseudonim - Dobra
14.08.1977 Jestem bardzo samotna, czy kiedyś się to zmieni? Agnieszka

Gość poproszeeeee i ja
ewa16/04/87 bartosz10/12/84 tak mamy 2 małych dzieci... ale czy nasze małzeństwo będzie szczęśliwe czy będą rozstania.. a co do wyjazdu nic się na to nie zapowiada..czy mogła byś bardziej mi to opisać...