Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iceman24xxxx

czy ktoś z kafe spotkał się z drugą osobą z kafe?

Polecane posty

Ice ja po obejrzeniu filmu usuwam trzymam tylko te nie obejrzane spadam stad, bo nei lubie takiego TWAtloku czesc czesc🖐️:D

tu widze same znajomość hehehe i temacik sie toczy mimo ze niekoniecznie na temat :P

pogadaj z nią i niech Ci opiszę setunia opisz kulce mojego węża:D a ja najchętniej bym się spotkał z wami wszystkimi napierdoliliyśmy sie wszyscy w trzy dupy a później orgię byśmy rzymską urządzili:D może to mało romantyczne ale jak wam się podoba mój pomysł:P?

szukana bo mój temat zazwyczaj jest nie na temat i tak prędzej czy później skończy się wszystko na dupie:P CHAMIE WHERE ARE YOU? scooby doo trzeba zatrudnić:P SET nie uciekaj pamiętaj że masz pisać:P musimy pogadać o naszej pasji:D

a aj bardzo wymagający na jednym spuście nigdy nie przestaje:D Setunia widziała tego samego co Ty:P chociaż jest jedna tutaj osoba która widziała tego prawdziwego zapytajcie się jej ciekawe czy zgadniecie kto to taki jest:D zw

Temat o fletach był, nawet nie wiem czy nie dwa, ale już nie pamiętam. Ice-nie pamiętasz, że był kiedyś temat, w którym pokazałeś węża wszystkim? Daaaawno.