Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość restrest

Nie mogę odtworzyć filmu który ściągnęłam z netu

Polecane posty

Gość restrest

słychajcie chyba brak mi jaakiegoś programu bo jak ściągnęłam filmn to ikonki są takie wiecie "nieczynne" ja mówię na to przezroczyuste, narysowana jest taka pusta biała kartka... wczoraj jak ściągałąm inny film to normalnie sie ściągnęły i mogę je googlądać na specjalnym programie do filmów avi coś tam Po za tym ten problem mam nie tylko z ikonkami, raz ściągałam na komp tematy do pracy semestralnej które przesłał mi kolega to też takie nieczynne było...

Gość a spróbuj kliknąć
prawym i samodzielnie wybrać program do odtwarzania

Gość restrest
jak robię prawym to nie ma takiej opcji, to chyba nie o to chodzi, nie mamczegośna kompie aaaa pomocy co robić chodi mi tez o te tematy na pracę semstralną bo co prawda zawsze moge poprosuić kolegi żeby wydrukował ale jednak lepiej samemu

Gość metaluffa
Ściągnij kodeki ffdshow najnowsze i zainstaluj. Mi na tym wszystkie filmy smigają :). A do tego jeszcze odtwarzacz VLC, powinno być dobrze.

Gość restrest
Nie masz office. naprawde o to chodzi? ale to office to w sensie że do filmów, pracy, czy do obydwu muszę mieć?

Gość restrest
kurcze mam office, powerpoint exxcell access i inne...

Gość restrest
już wiem lczego, bo ten film jest pdozieklony na partie i tzreba było je scalić programem żeby było ok, ale co zrobić z tematem pracy semestralnej? dlaczego tam nie działa?