Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnik,,,,

Czy lepszy sex jest ze szczupła czy taką przy kości

Polecane posty

Gość pytajnik,,,,

za i przeciw

Gość gilllko
najlepszy jest z taką, która ma wygoloną szparke

Gość pytajnik,,,,
przy kości to nie znaczy gruba

znaczy. kobieta jest albo normalnej budowy, albo jest gruba. przy kości to dyplomatyczne określenie spaśluna :o

omineła mnie wątpliwa przyjemność kształcenia się w gimnazjum :) 8 letnia podstawówkę ukończyłem natomiast z wyróżnieniem:classic_cool:

Gość Zocha :P
Mam 168 cm wzrostu i ważę ok 62 kg ? wiec według Was jestem szczuła czy spasiona?

jasiu, dewiantów dymających kozy, grube baby, czy walących konia pod fotki paris hilton jest mnóstwo, po prostu przed samym sobą musisz się oswoić z tą myślą 🖐️

>>Mam 168 cm wzrostu i ważę ok 62 kg ? wiec według Was jestem szczuła czy spasiona? poprosimy o zdjęcie poglądowe, bo przy twojej tuszy musimy określić proporcjonalność budowy ciała :)

W moim mniemaniu nie jestem ani szczupła ani spasiona , BMI mam ok wiec śmiem twierdzić ,że jestem "przy kości " a jak kto woli zaokrąglona . Jesli mi napiszecie że jestem spasiona to bynajmniej nie obrażę się , to po prostu rzecz gustu . Dla mnie najważniejsze jest to ,że mój facet uwielbia uwielbia mnie taka jaka jestem i jak mówię ,że chcę sie odchudzać to puka się w czoło :)

Mięcho , nie wrzucę tutaj swojej fotki :) Ale moge powiedzieć ,że jestem proporcjonalna :) nie wierzysz ? to nie wierz mi na słowo , jakoś mnie to mało obchodzi :)

skoro to cie nie obchodzi, to co po pytasz? :o typowy kobiecy brak logiki :o >> Pod Paris to chyba Ty zjeżdzasz. Przeciez to anorektyca czyli twoj fetysz nauczyli cię czytać ze zrozumieniem w tym twoim gimnazjum? pisałem o normalnych kobietach, a nie wieszakach 🖐️

A poza tym noszę rozmiar 38 czasem wcisnę się w 36 ;) :P , więc chyba nie jest ze mną aż tak źle :) Btw. nie ma co sie sprzeczać na temat damskiej figury , tak jak napisalam to jest rzecz gustu , jeden lubi bardzo szczupłe , drugi zaokraglone a trzeci z dużą nadwagą . Tak jest i z Nami kobietami , jedna woli wysokiego i szczuplego , druga takiego co cho chodzi na siłownie na jeszcze inna "misia" . Osobiscie stawiam na faceta z mieśniami i dobrze wyrobiona klatą :)

sorry za literówki

Gość ojeju ojeju coś mi się wydaje
że Jasiu z Mięchem mają spore ciśnienie w gatkach;) zuza

Gość fdsfds
moim zdaniem jestes gruba

Jak dla mnie liczy sie nie tylko figura i waga ale i kondycja fizyczna . Ok,mozna byc super szczuplym ale kondycja moze pozostawiac wiele do zyczenia a wiem to poniewaz jestem na studiach wojskowych i widze jak laski męczą sie na ćwiczeniach (oczywiscie nie wszystkie ) .

Gość fdsfds
powinna wazyc miedzy 50- 55 kg .. Wazysz 62 wiec nalezy schudnac od 7 do 12 kg ..

ftsdf - ok , to jest Twoje zdanie i ja bynajmniej je szanuje ,kazdy ma swoj gust :) . Co do Pani z fotki to rzeczywiscie ma ladna figurę choć mogłaby mieć widoczniejsze wcięcie w talii , ale nikt nie jest doskonaly :) .

a skad te wyliczenia?

Gość fdsfds
przy wzroscie 168 waga maksymalna to 55 kg a minimalna to 50 kg .. Wiec 60 kg to juz nadwaga , ale 56 kg moze byc .

Gość zgadza sie
j.w