Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazja ona

koniec małżeństwa? Tak czuję :(

Polecane posty

strasznie mi przykro ze ci się to wszystko wali przechodziłam przez to wiem jak jest ciężko ale po jakimś czasie jest lepiej naprawdę wierz mi - ból lepiej jest być samej przed siebie niz z głupim niedojrzałym facetem u boku pomyśl sobie o tym spokoju wewnętrznym który zyskasz po rozstaniu - nie będziesz sie martwic o żadną pocieszycielkę, o to gdzie chodzi, gdzie dzwoni, czy kocha - kamień z serca spada jak przestaje ci zależeć na tym gówno wartym facecie

Gość hkvfjfkdvnjk
podnosze

Gość ciup :/
Już tak piszesz od 9 stron, że postanowiłaś, iż to już koniec małżeństwa i na pisaniu się kończy. Na dłuższą metę to wkurza :/ Jeżeli on takie słowa bez pokrycia słyszy tak regularnie, jak my, to nie dziwie się, że nie traktuje Ciebie poważnie i traktuje jak marionetke. Jutro będzie miły godzinkę albo pół, to znowu zmienisz zdanie i dasz wam szansę - będzie Tobą manipulował tak do końca świata i o jeden dzień dłużej, bo go to bawi i daje mu poczucie władzy, a suma sumarum i tak mu nic nie grozi z Twojej strony. Głupim gadaniem i "groźbami" bez pokrycia nic nie zdziałasz. Wyprowadź się na miesiąc lub dwa, jeżeli masz gdzie, wytłumacz mu na jakiejś kartce przyczepionej do lodówki dlaczego i poczekaj na jego reakcje.

sprawdzanie telefonu czy tam smsów w małżeństwie to takie dziecinne? ja co prawda w małżeństwie nie jestem ale czasami mój chłopiec patrzy z kim tam piszę o czymm itd. a mi to wcale nie przeszkadza bo ja nie mam nic do ukrycia i odwrotnie. w ogóle dziwię się Tobie,że tyle mu pozwalasz. Smsy z jakąś panną,telefony i nazywanie jej słońcem? nigdy nie doprowadziłabym do takiej sytuacji żeby mój mężczyzna zwracał się do innej kobiety w taki sposób. myślę,że rozwód powinien poczekać, wyprowadź się, uwolnij się na chwilę od niego. po pewnym czasie zobaczysz jak a) Ty to znosisz b) on to znosi.