Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sonia Bohohasiewiczowna

Przerazaja mnie osoby ktore wydaja duzo pieniedzy na jedzenie. Ja wydaje malo

Polecane posty

Gość Anna Idiotka Manna
teraz wiemy dlaczego tak zawziecie odpowiadała na wszystkie posty i broniła swoich bzdur

Gość ja ci życzę Soniu B
vel. annakaszamanna zebyś na kolejne 22 urodziny znalazła sobie prace i w końcu mogła pozwolić na lepsze jedzenie.:-)

Ja nie wiem jak mozna oszczedzac na jedzeniu, to co zjemy rzutuje na nasze zdrowie przecież:O biały ryz, makaron, biały chleb? :O mozna kupic ciemny chleb, razowy makaron... o wiele zdrowsze. jak mozna nie zjeść jogurtu, ja nie mówie o gównodanonie z armoatem truskawkowym, ale o lokalnym naturalnym bez cukru... to samo jak mozna jeść tanie mieso? :O z marketów nastrzykane wodą, chemią... ja nie jem wcale tych smierdzących kurczaków, wieprzowny czy wołowiny z BSE:P max 4x na miesiąc jem rybe. I to nie paluszki kapitana iglo:P Białko moze byc z sera żółtego, chudego twarogu czy serka wiejskiego. Jajka od wolnowybiegowych kur tez nie zaszkodzą jedzone z umiarem. Woda smakowa, czy soki z kartonów, napoje słodkie gazowane-? to spokojnie mozna odrzucić, nic nie dają, a sam syf i cukier... wystarcza zwykła źródlana woda, no czasami mozna lekko gazowaną kupić np Dobrawa. owoce i warzywa muszą byc codziennie i to nie mało... nie róbmy z siebie smietnika, mozna powiedziec jem wsyztko i jakos żyję, no do czasu...

Gość autorka ledwo wyrosła z pieluc
h i zakłąda półmądre topiki a nadal siedzi u rodziców, nie uczy się, nie pracuje, ale ma chłopaka. A te 400 zł za kawalerkę podała, bo kiedyś znalazła takie ogłoszenie (:-(), co naormalna osoba wie, że ceny się zmieniają, no ale takie dziecko co może wiedzieć o życiu.

Gość KamilaXXX
Ktos napisal 'mnie zwierzeta nie sa obojetne, ale taki ich los skoro sa przeznaczone do jedzenia. gdyby psy byly tak traktowane to bym nie wytrzymala' A szkoda bo pies i kura maja taki sam uklad nerwowy jak ty i tak samo jak ty czuja bol. Pieska ci szkoda bo co masz w domu pieska? debilka...

Gość Poszła sobie bo się nie udało
i wydało, że ona jest autorką głupić topików. Zazdrości bogatym, a ta jej ideologia wynika z biedy. W pierwszym poscie obliczyła sobie wszystko co wydałaby jakby mieszkała sama, ale to zupełnie nierealne jest. Darmujmy to jej jednak, bo głupia jest od tych hormonów z kurczków.:-)

Gość kokoszka 98765
moje wnoski po przeczytaniu całego topicu: annakaszamanna - ty dziewczyno wszytsko wiesz najlepiej, wszytsko czego ty używasz jest najlepsze, masz najlepszy przepis na biszkopt (z olejem i bułką tartą) i w ogóle jesteeś ociekająca zajebistością, bo wydajesz na żarcie grosze, żal:/ gdzies tam napialas do inej dziewczyny, ze nie kupujesz drogich ubrań, bo jak jutro wpaniesz pod samochod to co ci po szmaach. w takim razie po co chcesz oszczędzać po 400 zł na miesiąc, skoro jurtro mozesz wpasc pod ten samochód. JESTEŚ SKNERĄ, PRAWDZIWYM DUSIGROSZEM! nie jest to twoja zaleta jak uwazasz.

Gość bbgdhdfhsf
Ja tylko przypomnę, że ona jak na razie nie pracuje, nie studiuje i ogólnie nie robi nic, więc też to nie ona oszczędza, czy też wydaje pieniądze :D. Idiotka po prostu :P. A to śmieciowe żarcie nie wyjdzie jak będziesz miała 30 lat, ale troszkę później. I jestem pewna, że już teraz masz tłuste włosy, tłustą cerą na twarzy, pryszcze, suchą skórę na nogach, rozstępy, cellulitis, etc. Możesz mało ważyć, ale pasiesz się chemią tak samo jak te Twoje "pyszne" kurczaczki z KFC i "Biedro". Mniam! :D

Gość niezalogowana furgonetka
a ja nie lubię osób, które na wszystkim oszczędzają, sa są żydy, ciezko z takimi żyć

Gość no to świetnie...
że oszczędzasz, szczególnie że nie zarabiasz, bo cię do roboty nawet w takiej przypuścimy Biedronce nie chą przyjąć :-)I jeszcze to gimgówno pisze, że ona to wie jak smakuje droższe żarcie, tylko z wyoboru wybiera tańsze, bo jej lepiej smakuje. Dobre...

Gość parróva
Dla mnie tej jadłospis autorki to jakieś głodowe porcje. Czasem jabłko albo banana? Ja potrzebuję z kilo owocow dziennie, a nie czasem jakąś jedna sztukę. Jedna pierś z kurczaka na 3 obiady? To chyba dla noworodka. A te kanapki to chyba bulki z paprykarzem, jak 7 zł na dzien wychodzi wszystko razem - i to cienko posmarowany ten paprykarz. Nie jestem zwolenniczką wywalania pieniedzy w błoto, ale jedzenie byle czego, byle było tanie - co to za życie?

hahahahaha kochani rozszyfrowana ja wlasnie na 1 stronie podalam link do mojego tematu hahahah :D:D:D tak ja pisalam ze kupuje piers za 4 zl. ale PIERS a nie kilo kurczaka wiec wcale mnie nie rozszyfrowalas :D:D:D:D nie wyszlo ci moja droga, spojz na pierwsza strone w tym temacie bo sama podalam tam link do mojego tematu ktory kiedys zalozylam :D heheh zalosna jestes :)

przeczytajcie ten temat spokojnie od poczatku i sami zobaczycie ze to ja na 1 stronie podalam link do mojego tematu po 2 ktos pierwszy napisal ze autorce chyba sie cos tam pomylilo i napisala ze kg, a ja to tylko powtorzylam na kolejych stronach po 3 nie przyjeli mnie bo nie mialam doswiadczenia, a teraz obecnie nie szukam pracy i jeszcze raz napisze: przeczytajcie ten temat dokladnie i jeszcze raz od poczatku, to sami zobaczycie ze sonia to nie ja, i ze sama podalam link do mojego tematu, a bronilam ja dlatego ze ja w zupelnosci rozumiem ze malo wydaje na jedzenie bo tyle co ja przeczytajcie ten temat od poczatku

hahaha usmialam sie KOCHANI ROZSZYFROWANA czy jakos tak :D:D:D myslisz ze okrylas ameryke???? widac jak przeczytalas od poczatku ten temat annakaszamanna sama podala link do swojego tematu bob ylam i czytalam ten temat zaraz jak tutaj na 1 stronie podala link 19:26 annakaszamanna http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4646958 to spojz na ten temat. mnie sie wszyscy dziwili ze kupuje piers za 4zl i ze starcza mi na 2 obiady dla 3 osob. jak widac- da sie. i nie tylko ja tak robie tak trudno bylo przeczytac temat od poczatku??? teraz ten ktos kto niby ''rozszyfrowal ''anne... wyszedl na kompletnego debila hahahahha:D:D:D:D:D

a poszlam sobie nie dlatego ze mi cos nie wyszlo bo to wam nie wyszlo to niby ''rozszyfrowanie'' mnie tylko poszlam bo wyobrazcie sobie ze nie siedze na kompie 24 godz na dobe ;]

kokoszka tak ja uwazam ze moj przepis z olejem jest najlepszy z tych jakie do tej pory testowalam. i nigdzie nie napisalam ze dodaje do biszkoptu bulke tarta hahaha:D:D:D ale co ty mozesz wiedziec o pieczeniu, widac nic?? skoro nie wiesz ze blache sie smaruje maslem i wysypuje bulka tarta :D hahah oj kobieto zalosna:D

masz tłuste włosy, tłustą cerą na twarzy, pryszcze, suchą skórę na nogach, rozstępy, cellulitis, hahahah no prosze ile wy o mnie wiece czego nie wiem ja :D:D:D:D tluste wlosy owszem, kazdemu sie robia ale ja myje codziennie bo wtedy lepiej sie ukladaja. cere mam sucha jesli nie uzywam kremow- ale uzywam wlasnie po to pryszczy juz dawno sie pozbylam bo byly jak to w mlodzienczych latach suchej skory na nogach rowniez nie mam (sucha jest tylko po solarium i mocnym opalaniu ale na to tez sa kosmetyki) rozstepy i cellulit? hahaha smieszne- moze kiedys na stare lata bede cos takiego miala :D

elsa21 dokladnie, ten ''kochani rozszyfrowana'' zrobil z siebie kompletna idiotke, mysli ze odkryl moj temat a przeciez sama go tutaj wkleilam zeby pokazac autorce jak mnie sie dziwili ze kupuje piers za 4 zl. tylko ze ja kupuje piersc za 4 zl a autroka napisala ze kupuje 1kg piersi za tyle

a jeszcze cos do tej ''kochani rozszyfrowana'' autorka tego tematu napisala za piers na 3 obiady a ja napisalam ze piers na 3 osoby a ty porownalas do tego ze i ja napisalam ze na 3 obiady mi starcza piers. a ja pisalam u siebie ze na 3 osoby wiec naucz sie najpierw czytac a potem baw sie w kolumba :D:D:D:D

Gość erwewrwr
ja nie wiem gdzie ty kupujesz piers za 4 zl. jak kilogram kosztuje okolo 15-18 zl to chyba pol piersi kupujesz.

Gość erwewrwr
kawalerka 400 zl????? gdzie????? ja pierdziele. gdzie ty zyjesz?:) w bieszczadach?:)

u siebie na topicu juz napisalam ze moge wam metke cenowa przeslac i sami zobaczycie ze za 4-5 zl kupi sie piers ja nie mowie ze 4zl na kg- jak autorka tego topicu- tylko 4zl za sama piers. pojedyncza sie kupi za 4 zl. podwojna od 5-8

Gość erwewrwr
to przeslij mi cene za kg tej piersi to ci uwierze. oki 4 zł za pol piersi czyli jakies 7-8 za calosc to sie jeszcze zgodze.

Gość erwewrwr
ale to i tak kolo 15 zl za kg wychodzi bo srednia piers cała ma okolo 0,5-0,7 kg:) wiec co ty gadasz dziewucho?:)

Gość kokoszka 98787
tak ja uwazam ze moj przepis z olejem jest najlepszy z tych jakie do tej pory testowalam. i nigdzie nie napisalam ze dodaje do biszkoptu bulke tarta hahaha ale co ty mozesz wiedziec o pieczeniu, widac nic?? skoro nie wiesz ze blache sie smaruje maslem i wysypuje bulka tarta hahah oj kobieto zalosna sama jestes żałosna, ja piekę biszkopt w specjalnym papierze i niczego bulką tartą nie musze smarowac, a ty jak dla mnie jestes gówniarą, która ani nie studiuje (rozumku nie starczyło?) ani nie pracuje, tylko siedzi na utrzymaniu rodziców i się mądzy. żal mi ciebie dziecko. ja studiuje, pracuje i SAMA się utrzymuj i z doswiadczenia wiem, ze twoja utopijną wizje utrzymania się za grosze to o kant dupy rozbić

Gość annakaszamanna sama pisalas
na swoim temacie ze wam musi jedna piers na caly obiad starczyc, bo jak sie nie ma kasy to coz zrobic. A teraz wypisujesz, ze ty tak lubisz, ze tak ci smakuje. Przyznaj sie ze was nie stac a nie na swoim temacie piszesz ze nie macie kasy a tu ze ty tak lubisz i nie jest to spowodowane bieda

Gość kokoszka 98787
ale co ty o tym mozesz wiedziec, skoro i tak cie nie stac teraz nawet na podpaski skoro nie pracujesz

Gość ewelinaspodmalina
o co chodzi z tym olejem bo calosci mi sie nie chce czytac?:) napiszcie plis:)