Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haneczka22

poczatek ciązy po in vitro

Polecane posty

Siedze sama w domu i wzielam sie za strojenie choinki, lampki juz powiesilam-troche akrobacji przy tym bylo. Teraz biore sie za bombki. Od dzis mam juz wolne takze troche odpoczne. Zaczyna mi sie troszke pokazywac brzuszek. Jestem ciekawa jak tez maluszki urosly ?! Troszke mi sie nudzi. Odzywajcie sie dziewczyny.

ja dzisiaj nie do życia jestem :( boli mnie glowa wiec leze i praktycznie nic nie robię. Jutro jeszcze ostatnie zakupy i trzeba się wziąć za przygotowania do kolacji wigilijnej :)

Mój M choinke ubrał w sobote mi oczywiście nie pozwolił. I to w sumie tylko tyle co zrobiliśmy bo święta u rodziców i teściów więc w domu tylko na noc wrócimy. Ostatnio mam wielkiego lenia, wstaje rano biorę leki robię zastrzyk, jem śniadanie i idę spać i tak aż do 11 :) Brzuszek już u mnie większy, co jakiś czas coś zaboli. A dzisiaj na 20 jadę do ginki po L4 i może uda mi się namówić ją na podglądanie :)

Niech te święta tak wspaniałe, będą całe jakby z bajek. Niechaj gwiazda z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci. Biały puch niech z nieba spada, niechaj piesek w nocy gada. Niech choinka pachnie pięknie, no i radość będzie wszędzie. WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI DLA WAS I WASZYCH BLISKICH I DLA KRUSZYNEK POD NASZYMI SERDUSZKAMI TEŻ :):):)

dziewczynki wszystkiego naj najlepszego z okazji świat Bożego Narodzenia dużo dużo zdrówkadla was i maluszków spokoju i wszystkiego czego sobie zapragniecie

wiem ze to nie czas mówić o rostepach przed samiutkimi swietami i pysznosciami ale już pora uzywac kremów ja też myslałam gdzie za wczesnie a koleżanka mi mówiła lepiej zapobiegać niż póżniej je chować bo wychodzą okropnie szybko ja już uzywam ale jaki bedzie rezultat to zobaczymy zresztą co tam rostępy a co do bólów głowy to ja miałami czasem zdarzaja mi sie okropne wtedy kłade sie zasłaniam okno i masuje skronie troszke pomaga gdzies słyszałam ze melisa z mieta jest dobra ale ja nie uzywałam mozna brac apap

o rozstepy zapytam sie lekarza na wizycie 27 grudnia i potem zdam Wam relacje. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimnym śniegiem dmucha - w serca złamane i smutne, cicha wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu już wieków, pod dachem tkliwej kolędy, Bóg się rodzi w człowieku. Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Nowego Roku...

Cześć Dziewczyny, jak tam po Świętach? moniam, jak po wizycie u lekarza? Ja wybieram się dzisiaj. Ailona, a Ty jakiego kremu przeciw rozstepom uzywasz? Na rynku jest ich tak wiele, że trudno się na coś zdecydować.

Hej Lekarz powiedzial, ze wszystko w porzadku. Dzieciaki rosna jak smoki, maja juz po 7 centymetrow. Brzuszek zaznacza sie coraz bardziej. Lekarz mowil, ze przy blizniakach to bedzie duzo szybciej. Pochwalil mnie nawet, ze za duzo nie przytylam przez swieta, bo tylko ok. 80 dkg. Probowal sprawdzic plec, ale bylo jeszcze za wczesnie. Za tydzien jade na usg genetyczne do jednego profesora. Z tego wszystkiego zapomnialam zapytac o te rozstepy. Ja dostalam od siostry oliwke w zelu, polecona przez jej kolezanki, ktore juz urodzily. Stosuje ja i jestem bardzo zadowolona. Skora jest dobrze nawilzona i elastyczna. Polecam.

hej dziewczynki Ulinka po świętach cięszko na żoładku ale dużo nie jadłam bo mam diete wątrobową i byłam na badaniach lekarz mówił że mam wdęcia a ja nic nie czuje i chyba jeszcze jedna dieta bez wdenna a na rostępyi i tak smruje sie kremem firmy Palmers cocoa butter z witamina E i z colagenem na rostępy super polecam mozna zamówić na stronie palmers super maja kremy i balsamy

dzięki ailona, kupię sobie :) Byłam dzisiaj u gina i słyszałam bicie serducha, Boże niesamowite uczucie... 5 stycznia idę znowu i będziemy mierzyć Maluszka. Nadal nie mam żadnych mdłości, czuje się świetnie, czasami zgaga mi podokucza, ale tak delikatnie.

Ulinka super wiadomosc MAMUSIU byle tak talej potem rozmiary i płeć super super cieszciesie małym serduszkiem a co do mdłosci to cie ciesz ze ich nie masz

hej u mnie po świetach jak i przed wiecejb szumu sprzatania gotowania a tu tak zleciało teraz sylwester wybieracie sie gdzieś?????? a moze wiecie w którym tygodniu można płeć poznać Ulinka super wiadomośc Monia co u was Astor a ty kiedy zaczynasz napisałas ze przyszłym roku to znaczy dokładnie kiedy??????buziory dla was

witam dziewczyny. Przenosze sie teraz do was z "objawy ciazy po in vitro" :D Dzisiaj dostalam potwierdzenie bety, 139 :)

witaj Nordica super ze sie udało to sylewster juz nie sami spędzacie w Nowy rok wchodzicie albo w trójeczke lub czwóreczke KETE kiss co tam u Ciebie nic nie piszesz????? Haneczka a co do płci to 14 _18 tyg mozna poznać zalezy od ułozenia dzidziusa i aparatu usg

witaj Nordica Fajnie, że dolaczylas do naszego grona. My sylwestra spędzamy w domku :):):) będzie paru znajomych, mam tylko nadzieję, że do godz. 0.00 wytrzymam, bo ostatnio padam o 21.30 :):):)

:) tez sie zastanawiam jak dam rade. A co jest najlepsze to to ze idziemy do znajomych a wieczorem musze wziasc progesteron dopochwowo ... he he jak ja mam to zrobic??!! ;) Nie bedzie babelkow w tego sywestra ... :( ale za to jeden wspanialy babelek jest w brzuszku w koncu :D

a tak przy okazji, kiedy mozna juz pojsc na L4? Mam fizyczna prace i za bardzo jest wskazane mi pracowac, tak mysle... ;)

Witajcie Gratulacje Nordica !! Plec mozna pobowac rozpoznac od 12 tyg., moj lekarz probowal, ale nic z tego nie wyszlo. Powiedzial, ze najpewniejsze jest to ok. 20 tyg. kiedy jaderka schodza. Nam to jest naprawde obojetne, wazne zeby dzieciaki byly zdrowe. Chociaz nie powiem, ciekawosc jest ogromna. Tym bardziej, ze u nas sa 3 mozliwosci, bo na dal nie wiem, czy to ciaza jedno- czy dwujajowa. Ale teraz bardziej sie przejmuje tym usg genetycznym, nie moge sie doczekac wtorku i w zwiazku z tym jestem troche poddenerowawana. Haneczka22 nic nie piszesz jak tam Twoj dzidzius rosnie i jak sie czujesz ? Robilas to usg genetyczne ? Co do sylwestra to raczej posiedze sobie sama w domu. Maz pracuje, a mi sie po prostu nie chce nigdzie wychodzic, chociaz mnie wyciagaja, no i maz mnie wykopuje z domu. Mam lenia i wole podrzemac sobie przed telewizorem.

ja jestem na L-4 od dnia punkcji, a zdecydowałam tak, gdyż za 1 razem jak się nie udało postanowiłam za 2 razem oszczędzać się, wiec leniuchuję. Jak już będę pewna, że nic złego nie może Maluszka spotkać to zacznę żyć aktywniej, na razie żyję jak emerytka. Rano śniadanie, książka, jakiś film, obiadek i znowu relaks. Sprzątanie spadło na M, ale radzi sobie, jestem z niego dumna :):):) Nordica, mnie też pobolewa brzuszek, ale tak inaczej niż na @, właśnie wtedy macica się delikatnie powiększa, Malenstwo robi sobie miejsce Dziewczyny życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku

mój dzidzius rosnie ma 7 cm i robiłam badanie genetyczne lekarz sprawdzał czy nie ma jakis niepokojacych objawów chorób przez ucg 4d ale wszystko ok a co do zwolnienia to kiedy sie chce można isć Ailona a ty wiesz juz płeć maleństwa??

DZIEWCZYNY ****** KRYZYS!! MAM PYTANIE CZY BIEZECIE PROGESTERON NADAL PO POZYTYWNEJ BECIE???? CHOLRENA APTEKA NIE PRZYSLALA MI LEKOW NA CZAS I MAM DUUUZY PROBLEM BO NIE MAM JUZ PROGESTERONU!!!!!!!! BLAGAM ODP! NIE WIEM CO ZROBIC ....

Nordica ja wgole nie mialam progesteronu. Bralam tylko duphaston 3 razy dziennie.

kurcze, dziewczyny jak czytam o waszych in vitro i o waszych maleństwach to coraz więcej myślę o in vitro i o macierzyństwie :) trzymam kciuki za wasze dzieciaki :)