Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony W.

Straciłem wszystko... :(

Polecane posty

Gość Zrozpaczony W.

Zostało mi tylko zdjęcie i butelka wódki! :( Straciłem kobietę swojego życia (narzeczoną i matkę naszej nienarodzonej jeszcze córeczki).Kocice w anielskim ciele! Było boska! Piękny uśmiech, oczy brązowe, figura modelki! Miała wspaniałe plany na życie w których byłem ja! Każdy mi jej zazdrościł ! Jej ciało, cała ona wyglądała jak z okładki do CKM-u. Gdy zaszła w ciąże to był dla nas najpiękniejsza chwila ale.... no właśnie. Pierwszy raz zawaliłem sprawe gdy była na przełomie 3/4 miesiąca! Poranne mdłości i takie różne objawy ciąży! Nie miała ochoty na sex a ja głupi palant zdradziłem ją! Nic jej nie mówiłem, robiłem wszystko by się nie dowiedziała ale jednak! Myślałem że to będzie koniec już na zawsze ale wybaczyła mi! Robiłem wszystko by mi znów zaufała i to nie było takie proste! Udało się! Znowu byliśmy bardzo szczęśliwi! Wycieczki, obiady w restauracjach, miłe wieczory tylko we dwoje! Ale taki głupi jestem że wszystko wróciło! Złość, kłutnie, brak zaufania! Byłem zmuszony do zmiany pracy nie powiem że fajnie nie było! Poznałem tam taką jedną! Moja księżniczka jest już prawie w 9 miesiącu lekarz zabronił nam współżyć ale ja mam potrzeby jak każdy facet! Myślałem że fajnie będzie zbliżyć się do nowej znajomej. Potrzebowałem z kimś porozmawiać, wyżalić się! Ale zaszło wszystko za daleko! Podobało mi się to że potajemnie pisaliśmy spotykaliśmy się pisaliśmy co do siebie czujemy ( z mojej strony nic! ale fajnie było się zabawić) W domu tylko słyszałem co trzeba było jeszcze kupić dla dziecka! Że trzeba odświeżyć mieszkanie itd. Miałem mega awanture że znowu się powtarza sytuacja z przed kilku miesięcy! Płakała codziennie, nie chciała sie całować, przytulać a co dopiero spać ze mną! Wkurzała mnie ta sytuacja że sypie się mój związek bo wszystko miało inaczej wyglądać. Miała się o niczym nie dowiedzieć! Wiedziałem że moge ją stracić tak więc zakończyłem tą znajomość, starałem się jak mogłem! A jak się to stało że ją straciłem?? Pojechała do lekarza! U nas strasznie sypnął snieg to długo nie wracała! Ktoś zadzwonił do drzwi myślałem że to ona ale NIe! To była moja "kochanka" z która musiałem i chciałem zerwać kontakt! Płakała że została sama że chce pogadać! Mówiła że nie daje rady beze mnie! przytuliłem ją na pocieszenie! Włączyłem film nalałem wina. Po jakimś czasie było fajnie ! Zaczeła się smiac! Było jak kiedyś! Ale przyszła do domu moja piękna. Gdy nas zobaczyła to widziałem w jej oczach łzy i nienawiść! Kazała jej się wynosić! K czyli znajoma (nie wiem jak ją nazwać nienawidze za to co zrobiła) powiedziała że wróciliśmy do siebie i powyzywała ją od szmat i dziwek że naciągneła mnie na dziecko a ona czuje do mnie wielką miłość!! I tak właśnie widziałem ją ostatni raz! Nie zwracała uwagi gdy płakałem, brosiłem, krzyczałem gdy pakowała swoje rzeczy! Na dowidzenie powiedziała że życzy mi szczęścia w nowym związku :(( !!!! Zajebie się :(

Gość Kivi kivi
no to wypij teraz ta wodke

za**eb się, bo jesteś największym frajerem, jakiego można sobie wyobrazić! gnojek z ciebie i tyle! współczuję strasznie dziewczynie, trafić na taką szuję....... zostaw ją w spokoju, bo dziewczyna jest w ciąży, powinna mieć święty spokój i oparcie w mężczyźnie swojego życia. gdybym mogła dosięgnąć cię przez monitor, to udusiłabym gołymi rękami! SZUJO TY!!!!!!!!!!!!!

Gość figomfagomu
durny palant z ciebie i dorbze ci tak, biedna dziewczyna, takie skurczysyny nie powinny nigdy miec dzieci, ty zafajdana lajzo

{ Miała wspaniałe plany na życie w których byłem ja! Każdy mi jej zazdrościł ! Jej ciało, cała ona wyglądała jak z okładki do CKM-u. } :o Gdyby nie to zdanie może byłbym w stanie poważnie potraktować tą historię. :classic_cool: A tak dam 2/10 :P

Gość aha i achh
też uważam że to durne prowo.A już na 100% nie napisane przez faceta. :o

Gość fxcv
gdybym nie znala takich wielu frajerow pomyslalabym, ze to niemozliwe ale sa jeszcze gorsze sukinkoty niz ten palant

Gość Zrozpaczony W.
To że napisałem tak jedno zdanie to tylko dlatego że dla mnie jest i będzie zawsze piękna!! Możecie nie wierzyć mam wyjebane na to!

No tak - zazwyczaj takie problemy pojawiają się u mężów pięknych kobiet - ciąża, kobieta traci na atrakcyjności, spada jej libido i takie tego konsekwencje. Piękny i drogi sprzęt domowy odmawia posłuszeństwa:)

Gość Zrozpaczony W.
Wiedziałem że wszyscy będą mówić jak najgorsze rzeczy o mnie! Ale może jest ktoś kto doradzi mi co mam zrobić by wróciła??!! :(

trzeba było trzymać ptaszka w gaciach:P masz co chciałeś, szkoda tylko tej biednej kobiety w ciąży, która teraz powinnam mieć spokój i zero stresu.

ale po co mialaby do ciebie wracać? jest piekna jak sam piszesz, zna swoja wartość więc wie, że stać ja na coś więcej niż życie z facetem, któryją zdradził i być może zdradzi jeszcze nie raz

a w życiu! niech przenigdy nie wraca do takiego łosia jak ty! a poradzić tobie mogę: ODWAL SIĘ OD NIEJ! szkoda tylko, że to z tobą jest w ciąży, bo już zawsze będzie ją coś łączyło z szują. Oby dzieciątko się na tobie nie przejechało tak jak ona.

Bardzo dobrze. Mam nadzieje, że nie wróci do ciebie, że zasadzi ci takie alimenty, że się w papcie nie zmieścisz i pewnego dnia zobaczysz ja z jakimś przystojniakiem. Frajerem jesteś a nie facetem

Gość Marek13x
Po co ma wracac do takiegp debila jak się myślało fiutem a nie glowom to ci dobrze w małżeństwie nie tyko sexs sie liczy

Gość Zrozpaczony W.
Nie odbiera telefonu:(

Ej, ale swinia z niego. :( Ale ja go rozumiem. Takie zycie. No ale zostaw laske w spokoju, mysle, ze juz sie uczy zyc bez Ciebie i cokolwiek bys jej nie obiecywal to ona i tak juz Ci nigdy w nic nie uwierzy. Pocierpi troche i pewnie kiedys tam jej przejdzie ale dziecko bedzie jej na zawsze przypominalo o Tobie, a Twoja nieobecnosc o bolu, jaki jej zadales.

Gość dobrze ci takhhhhhh
mam nadzieje ze laska pojdzie po rozum do glowy i nie powroci do ciebie a tobie dosoli takie alimenty ze sie nie pozbierasz.Masakra dobrze ze mam normalnego meza ktory nie rucha co popadnie bo mu sie chce ,kolega od czego jest reka? jak kobiecie sie nie chce ,jestes zwyklym kuriwarzem nawet jabyscie sie kiedys poklocili to i tak bys ja zdradzal widac ze zamiast ruzumu kierujesz sie popedami jak zwierze...:) ciesze sie ze cie kopnela w dupe ja bym juz przy pierwszej zdradzie skopala ci jaja i wyrzucila z chalupy a zapewniam ze jaja bys mial tak poobijane ze nie pomylslabys o ruchaniu przez najblizszy rok:)

Gość gagutka
oo, dobrze Ci tak. myśl sercem a nie fiutem. żal mi Twojej kobiety, musiała strasznie to przezyc. ciaza powinna byc najpiekniejszym okresem w zyciu kobiety. lecz sie człowieku, a k.. to ty jestes a nie babka ktora rżnąłes na boku.

Gość Zrozpaczony W.
>Zrozpaczony W >Płakała codziennie, (...) >Miała się o niczym nie dowiedzieć! (...) Gdy nas zobaczyła to widziałem >w jej oczach łzy i nienawiść! nic ci nie poradze, jestes skonczonym idiota...

Gość gagutka
i oby nigdy nie wracała!!!!!!! jak ja kochasz, to pozwól jej odejsc. i płac dobrze na dziecko, bo nic innego dobrego ona od ciebie dostac nie moze. a jeszcze jedno- kobieta po urodzeniu dziecka nie wyglada juz jak z CKM-u a mam wrazenie ze tylko na tym ci zalezy.

Gość dupekk...
Ty walić koń

Gość eta78
Marna prowokacja! A jezeli to prawda to SUPER ze straciles wszystko - jesli jest jakas sprawiedliwosc to jeszcze fiut ci powinien odpasc (bo pewnie jakiegos Syfiliska podlapales!). Na jej miejscu osikac bym cie nie chciala nawet gdybys stanal w plomieniach!!! Poza tym chwalisz sie czy zalisz na tym forum?? Aprobaty tutaj ci nikt nie da wiec pij teraz browarek jaki sobie nawazyles... i przepij ta wodka co ci zostala ;-)))))

Gość zosiasamosia 83
szczerze, masz co chciałeś...nie rozumiem takich kolesi po co ktoś taki zakłada rodzinę to jest jakieś nieporozumienie ;/