Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama coreczkiii

dwulatka OD DWOCH DNI NIE JE

Polecane posty

Gość mama coreczkiii

moja corka juz dwa dni nic nie je-ja jej wymyslam kurczaczki, kielbaski, nalesniki a ona wszystko na nie martwie sie co jej ugotowac by ze smakiem zjadla tez macie ze swoimi pociechami podobny problem

Gość b1eata
moze pozwol jej pobuszowac w szafce lub lodowce niech sama wybierze na co ma ochote a moze ma chore gardlo i brak apetytu gotowy

a może przestań co chwila coś proponować, jak zgłodnieje to napewno sama da Ci znać. Moja też czasem robi sobie sama głodówki, wszystko na nie a np następnego dnia sama wręcz krzyczy że chce jeść. Jeśli Twoja córcia jest zdrowa, prawidłowo się rozwija, nie miała biegunki czy wymiotów, gorączki, to myślę że nie ma co panikować, ważne żeby piła - zobaczysz zgłodnieje to sama przyjdzie. Chyba że tak jak pisze b1eata - może boli ją gardło. Po za tym że nie chce jeść to jakieś niepokojące objawy zauważyłaś?

mój Kuba też czasami tak ma i wtedy żeby w ogóle głodny nie chodził to dawałam mu bułkę z masłem albo kisiel gotowałam czy też chrupki kukurydziane , bez strachu jak potrwa to trochę dłużej to idź do lekarza ale dwa czy trzy dni to jeszcze nic się nie dzieje

Gość wanessa85
a może poczekaj jeszcze tak parę, parenascie dni i traficie do księgi rekordów ginesa???