Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Dziadek takie są "baby" hehhe aż wejde poczytać ;) maj 2011? Aga ja nie daje kaszki łyżeczką tylko do wieczornego mleczka dosypuje i dodaje jeszcze te owoce + zboża z hippa także ma kszke owocową na mleku :P tyle że własnej "konstrukcji" heheh Tak na 100 ml mleka daje 4-6 łyżeczek od herbaty + ten słoiczek... Dziś nasypalam 6 takich pełniejszych i mi to za gęste wyszło i musiałam wody dolać... Wypiła mi tego 160ml takie gęste Tam z tyłu pisze że podaje się dzieciakom które słabo przybierają... Co do tego że dziecko na 6 msc ma podwoić wage ostatnio czytałam że już mówią że ma podwoić na 5 msc a większość dzieci podwaja na 4 miesiąc... A moja mała 25 kończy 6 miesięcy i do podwojenia brakuje jej ponad 300 gr... Także marne szanse... Chociaż kto wie? Może sinlac zdziała cuda?

Masakra na tym majowym forum. A jak byłam w ciąży to je podczytywałam. Byłam ciekawa co się u nich dzieje i niecierpliwie czekałam na kolejny etap u mnie. Dlatego moje drogie gdy jakaś pomarańcza atakuje nie odpowiadajcie. Troll karmi się naszymi odpowiedziami na jego zaczepki.

A co do basenu tu aż Wam zazdroszcze - z chęcią też bym moją "wysłalła" :p ale nie mam nic w ofercie - żadnych zajęc dla maluszków :o także póki co cieszymy się że mamy aż tak wielką wannę :D wiedziałam że to dobry zakup i że warto szukac jak największej :D udalo się i mala ma swój malutki basen :D w sam raz do chlapania :D DJ biedne te Twoje chorre chłopaki! Od mojej znajomej 2,5 letni dla odmiany od kilku dni walczy z rota i się męczy... Rzyga non stop :o biedactwa takie maluszki...

Spóźniłam się na chlust? No to chlust:P ale ja dzisiaj herbatą, bo czeka mnie dyżur przy potworach❤️

TNKS Moja córcia tez już w piątym miesiącu podwoiła wagę a teraz waży 9200 . Za 4 dni kończy 6 m-cy :) Współczuje koleżance męczenia się z rota, wiem co to znaczy. Kiedyś moja strasza córcia cierpiała z tego powodu. Masakra. Taka biedna była...Teraz przechodziła jelitówkę niby już lepiej bo chociaż górą nic nie leci ale jest osłabiona i niechce jeść :(

moj podwoil wade jak mial 4,5miecha. Dziadek,to chociaz miodku i cytrynki ci wkroje, zebys sie nie zainfekowala od nich :) chlust na dobranoc!

Kurde nie mogę znalźć tego forum majowego :) aż ciekawa jestem jak tam rozmowa z pomarańczami się rozwinęła :) apropo pomarańczek uważam tak jak aga że należy je ignorować :) ostatnio jedna zatakowała Dziadka i nie dostała odpowiedzi więc się dalej nie udzielała...

jesli chodzi o maj 2011 to mi ich szkoda bo troche się u nich podszkalałam. przeniosły się gdzies indziej. Wikula wpisz w google maj 2011 kafeteria to znajdziesz. moje dziecie wkrótce potroi wagę:-D

Wikula Twoja 24 konczy 6 msc i ma 9 kg a moja 25 konczy 6 i nie umie kurde 7 dobic :o mam nadzieje że ten sinlac i chrupki kukurydziane jej pomogą przybrac... Jak nie to trzeba będzie szukac przyczyny dalej :o Rota to masakra!!! 2 x sama z tym wirusem walczyłam i błagam!!! Nigdy więcej!!! Tem 40 stopni, rzyganie i sranie non stop!!! Masakra jak to takiego maluszka męczy... Mam nadzieje że jakoś moją małą uchowamy... Chociaż teraz jak i tak za chuda jest :o Weszlam na to forum, zaczelam czytac od konca i nie mam pojecia o co chodzi, ale obrzucają się strasznie :o Mam nadzieje że my tak nie bedziemy :p

oj Rota to rzeczwywiscie masakra. Moj młody na szczescie ostatnio nei choruje {odpukac] ale pamietam jak kiedys kilka razy wiecznie posciel zarzygana po nocy, nosilam go do lazienki tylko a on po drodze rzygał, wymeczy czlowieka ze hej! :O

Dzięki ciotko i aga - poczytałam trochę to forum i niebardzo kumam o co poszło ale było ostro. Też mam nadzieje że my nigdy tak nie będziemy się błotem obrzucały :p Dziadku- tak trzymaj...lepiej ignorować niż wchodzic w dyskuje :)

My niestety rota mielismy,bylismy 7 dni w szpitalu a KAcper mial wtedy prawie 4 miesiace. pochwale sie:bylam dzisiaj na Zumbie,jestem przyjemnie wykonczona. Brakowalo mi takiego wysilku. Jestem padnieta ale energia mnie rozsadza. Hmm buziaki zmykam do lozka.

no to chlust za Antosia i za wszytskie dzieciaczki aby zdrowiutkie były :)

Gość do TNKS
Pocieszę Cię, że moja mała jest w wieku Twojej i waży ok 6300. Przy urodzeniu miała 3100. A poza tym, że jest malutka nic jej nie brakuje - przerzuca się bez problemu na brzuszek i w ogóle jest bardzo ruchliwa - może przez to nie tyje ;).

Hi czytałam majówki niezłe są, ciekawe kiedy u nas będzie podobnie. też uwazam że każdy powinien byc dorosły i przyznać sie do swojej prawdziwej opinii jaka by ona nie była a nie pod pomaranczowym nickiem sie ukrywac. przesyłamy z małą całuski dla Antosia 👄 mamuski nie pijcie tej wisniówki za dużo.

tez juz ide spac.... powiem wam ze rota sobie u dzieci nawet nie chce wyobrazac.... ja miałam ze 3 razy i bez kitu siedziałam na kiblu a na kolanach miednica!!!