Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i taką wodą byc...

Czy na "Sympatii" mozna spotkac normalnego faceta?

Polecane posty

Gość Magda565757
Ja też czasem nie odpowiadam na e-maile od facetów bo zdarza się że wysyłają mi oni jakieś obrazki, 1 słowo, oczka albo jakieś durne pytania, nie odpowiadam tez facetom którzy wyglądają jak leśne trolle:P

Gość poka linka do swojego profilu
Ciekawe jak Ty wygladasz Magda. Bo moze jestes brzydka i nikt Cie nie chce, a na lamach forum dowartosciowujesz sie. Jestes strasznie zarozumiala.

Gość i taką wodą byc...
A czy Wam tez sie podobaja wszystkie kobiety na Sympatii?Moze nie jestescie w ich typie albo macie kiepskie zdjecie?

Gość Magda565757
wcale nie jestem brzydka:) zarozumiała też nie... i chyba dobrze że nie odpisuję niektórym facetom bo nie chcę im prać mózgu, ranić i odbierać nadziei...

Gość Magda565757
ja powiem szczerze że lubię popatrzeć na kobiety na sympatii bo niektóre są bardzo ładne i jest na czym oko zawiesić:) ale nie jestem bi ani les... :D

Jak widac na zalaczonym obrazku, skromnoscia rowniez nie grzeszysz.

Magda A co Ci mają niby wysłać ? Esej ? Mogę Ci opowiedzieć jak to wygląda z mojego punktu widzenia. Zawsze to mnie zaczepiały dziewczyny czy to w relau czy w internecie zanim zdążyłem zrobić pierwszy krok. Jeszcze parę lat temu miałem taką sytuację, że byłem już o krok od ślubu. Kobiety patrzą na wygląd w takim samym stopniu jak faceci i zawsze jest to pierwszy "impuls" dlatego jestem w stanie zrozumieć tych, których natura nie obdarzyła dobrym wyglądem. CO z tego, że to są bardzo dobrzy ludzie... To jest brutalne ale prawdziwe....

Gość rrr123
Oczywiście że nie wszystkie kobiety się podobają a zdjęcie mam normalne i nie poprzerabiane w photoshopie bo raczej o to nie chodzi...

Gość Magda565757
no tak to prawda że to jest okropne że niektórzy nie są zbyt urodziwi, chyba przesadziłam z tekstem "leśne trolle":O

ale oni właśnie dlatego zakładają konto na sympatii bo nie mają powodzenia w realu mi mówiono żeby założył konto ale właśnie dlatego że tam się ocenia po wyglądzie to nie zamierzam tego robić.

Gość Magda565757
wystarczy że napiszą jedno krótkie zdanie, po co cały esej... a po za tym co mam napisać jak widzę obrazek, buziak itp??

Gość i taką wodą byc...
Nie chodzi o przerabianie w photoshopie bo i tak wyjdzie na zywo ale warto dac zdjęcie które zacheca a nie z głupią miną albo z goła klata....

Magda, a gdyby facet, ktory nie jest "lesnym trollem" napisal do Ciebie taki tekst: Nie jestem dobry w bajerowaniu, ale wydajesz sie byc intrygujaca kobietka, ktora warto poznac. Jesli masz ochote i czas na blizsze poznanie, odpisz.

Gość rrr123
i taką wodą byc... dokładnie to miałem na myśli bo nie lubię rozczarowań podobnie jak Wy Panie :) zdjęcia z głupią miną, z nagim torsem, ani przy samochodzie sąsiada nie umieściłem :D

Gość rrr123
poka linka... niestety nie działa, sprawdzałem uwierz mi ;) sam zachodzę w głowę o co chodzi z kobietami na sympatii? nie jestem typem który będzie słodził i w 2 pierwszych zdaniach ale może tu jest rozwiązaniei? :)

A ja wam powiem,ze moim zdaniem sympatia to już desperacja.Owszem wierze w milosc z internetu albo i wierzylam bo 4 lata bylam z facetem poznanym na czacie i dzielo nas 400km ale po roku pokonalismy odleglosc i bylismy naprawde szczesliwi.Często lapie się na tym, że wchodzę na czat podświadomie szukająć drugiej połowki. Ale majac za sobą kilka nieudanych spotkań stwierdzam,ze bardzo ciezko o jakakolwiek perelke w internecie. Ja po prostu uwazam,ze to swego rodzaju desperacja i 90% mezczyzn z sympatii, czata itp ma niestety jakiś problem ze sobą. Zaraz powiecie,ze ja tez mam skoro szukam milosci w necie ale powiem wam,ze po 4 latach bycia z facetem po prostu nie umialam byc sama i tez szukalam na sile a na powodzenie w realu raczej nie narzekam. W tym momencie mam dosc randkowanie i szukania. Milosc musi przyjsc sama. Zreszta mam nieco ponad 20 lat takze mam jeszcze duuuuuuuuuzo czasu.

Gość hehe :D
W tym wypadku lepiej sie sprawdzi krotki tekst nawiazaujacy do jakiegos szczegolu ze zdjecia na danym profilu. Ale jak powszechnie wiadomo: sa gusta i gusciki. A o tym sie nie dyskutuje. Jednej osobie wyda sie to komiczne, drugiej intrygujace i zapraszajace do blizszego poznania. Trzeba probowac i nie zrazac sie niepowodzeniami. Pytanie do i taką wodą byc...: dawalas facetom poznanym na necie druga szanse, czy raczej skreslalas po pierwszej randce w realu?

Gość i taką wodą byc...
To zalezy jezeli uwazalam ze coś może z tego być to bylo drugie spotkanie ale jezeli facet juz na pierwszej randce mnie irytował lub nudzil to nie...

Gość i taką wodą byc...
Przynajmniej coś robie a nie lecze swoich kompleksow obrazając innych.To Ty mnie zaatakowales a nie ja Ciebie!

Gość i taką wodą byc...
Pisze sie chyba!

Gość i taką wodą byc...
i vice versa!

Gość fdgdfgdfgdfgd
nie karmic trolla!

Gość i taką wodą byc...
obiecuje że już nie bede:)

Gość i taką wodą byc...
nigdy nia nie bylam,nie jestem i nie bede ale za to nie bede się zniżac do poziomu niektórych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość i taką wodą byc...
kurcze ,ile to człowiek musi tutaj nerw zjeść przez niekto\órych.....