Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaBASIA

90 % ludzi jest przeciętnych z wyglądu - i jak tu kogos poznac?

Polecane posty

Gość smutna basia to prawik prowo
smutnaBASIA ja nie ukrywam ,ze patrze glownie na wyglad ... intelekt faceta mniej mnie interesuje " :D:Dmaskara , po 30 zmienisz zdanie :O " Jedyny ich minus jest zazwyczaj taki ,że nie tylko Ty jedna chcesz ich mieć Jeszcze nie poznałam przystojnego ,wiernego faceta" wlasnie tak jest :O

Przecież wszystko opiera się na prostych zasadach obowiązujących w świecie zwierząt - odnieść sukces reprodukcyjny w postaci zdrowego silnego potomstwa. Dlatego samica, nawet ludzka poszukiwać będzie wyglądającego atrakcyjnie i zdrowo samca. A ponieważ ludzie zmierzają w takim a nie innym kierunku samcami alfa są dzisiaj pstrokate, wydepilowane meny paradujące po dyskotekach i klubach jak pawiany z podniesionym tyłkiem. Dla kobiet to jasny przekaz. Wygląd to podstawowy impuls do kopulacji... o przepraszam miłości ;) ps. wiem, wiem nie dla wszystkich, nie zawsze :)

Wygląd to podstawowy impuls do kopulacji... o przepraszam miłości /////////////////////////// chciałeś zabłysnąć trafna uwagą a źle zdefiniowałeś odczucia facet-kobieta w chwili pierwszego uderzenia. Jeżeli ja spotykam oszałamiającą pannę na imprezie, -ale taką na +10, w skali: od -10do +10, to nie myślę o kopulacji z nią, ale o tym by nie odrywać od niej oczu, i najwyżej: trzymać ją za rękę. Ona emanuje tak silną erotyka, że natura jest spokojna o nasze możliwości reprodukcyjne, i dąży do wytworzenia sytuacji w której partnerzy czyli ja i ona, zwiążą się na płaszczyźnie psychologicznej by do tych kopulacji dochodziło często, ale by po orgazmie, ciągle utrzymany został szacunek i przywiązanie do siebie. Im piękniejsza dziewczyna, tym większe zainteresowanie miłością a nie seksem. Seks w swoim czasie pojawi się sam.

Wygląd to podstawowy impuls do kopulacji... o przepraszam miłości /////////////////////////// chcociaż tzreba tez przyznac że młode dziewczęta 18-23, uważają iz tym podstawowym impulsem w oczach faceta,jest ilość fakultetów humanistycznych ( potem też umiejętność gotowania, sprzątania, kuro-domostwo awersja do dyskotek, ).

Gość niesmutnabasia
" A ponieważ ludzie zmierzają w takim a nie innym kierunku samcami alfa są dzisiaj pstrokate, wydepilowane meny paradujące po dyskotekach i klubach jak pawiany z podniesionym tyłkiem. Dla kobiet to jasny przekaz. Wygląd to podstawowy impuls do kopulacji... o " Poczytaj pare topikow co lubia dzisiejsze kobiety:D,' na pewno nie zarosniete malpy:D,czasy sie znmienily i albo sie dostosujesz albo besziesz dalej sam:D

Gość FACET_z_klasą i kasą
Jak większość kafaterianek wygląda jak spaślaki na emeryturze to nic dziwnego. Wsydźcie się "kobiety"-babochłopy.

Gość EwelinaEwa.
Na mnie robi facet, spierdalaj.

Ewelina ciebie pamiętam i jesteś na poziomie tutejszych babochłop i szmat z forum.

Gość do Facet
nie podoba mi sie

Jem kupe:classic_cool:

Gość Edyta Górniak
Masz kase? :D

Gość zaloz topik jelopie,wtedy sie
wiecej dowiesz czy kolo z linku sie podoba :O🖐️

Gość smutnaBasia.
bylam projektem, prawiczek provokator tomój brat :D i co z tego frustraci z łysina i brzuchem piwnym :O pisaliśmy na zmiane . FACET_z_klasą i kasą -nie jara mnie ten jełop :O🖐️

Gość oboje jesteście popierdoleni

Gość smutnaBasia.
czemu ? w Gdansku poznalam jednego 18 latka i spotykamy sie w swieta :)

Gość facet92
@smutnaBasia Masz jakieś inne zainteresowania poza wyglądem faceta ? Bo jedyne co widzę u Ciebie to zadatki na utrzymankę .. Pozdrawiam.

Gość smutnaBasia.
mam...kosmetyki

Gość prawiczek provokator
ale was wkrecilem w tym tygodniu w 3 prowokacje :D

Gość 23113123
Baśka jesteś pusta jak komora maszyny losującej przed zwolnieniem blokady...

Gość werteyrutyu
e

Gość smutna-basia
:(

Gość gość
masz tak wysokie wymagania, że w końcu sama zostaniesz jako stara panna. Zejdź na ziemie.

Gość blondyn 3miasto
Nie każdy może być piękny jak Ronaldo i księżna Katie

Gość odpowiedz dla ciebie
Musisz poszukac nie w Pl. Wyjedziesz i po problemie , przynajmniej nie bedziesz samotna albo z doczepka etykietka ;;do p******nia'' ;) . P.S.wiem ze to prowo ******;)